Scudo Sports

bir bisikletseverin bisiklet aşkı:)

tolga çalışır

Aktif Üye
Tepki
65
- sevdiği modeli alabilmek için eşek yükü parayı gözden çıkarıp 1000 km. öteden kargo ile bisiklet getirtmek.
- evin en temiz odası olan yatak odasına bisikleti yerleştirmek.
- araba çizildiğinde dönüp bakmamak, bisikletin lastiği patladığında içi cız etmek.
- rahat ve emniyetli kullanım adına aksesuarlara parayı basmak.
- her ne kadar dağ bisikleti sahibi olsa da tour de france de yarışmayı hayal etmek.
- trafikte araba ile giderken zinhar bisikletlileri sıkıştırmamak. sıkıştıranları sıkıştırmak.
- araba koltuklarını yatırmak, iç döşemenin anasını ağlatma pahasına bisikleti içine sokmak, dağlarda taşlarda sürmek.
- yapılan her şeyi eleştiren anne-babanın bisiklet sözkonusu olunca ağızlarını bıçak açmamak.

bu sevda bitmez, bitebilemez...

Scudo
-devletten alıdığı 240 lirayı taksite bağlayıp bisikletine parçalar alıp sonra aç gezmek...:D
-bisiklet aşkına sınavları çalışmamak...:D
-soğuk havaya aldırmadan, terli sırtının hasta olma ihtimalinin artıracağını bilerek yollara düşmek... :D

borcum harcım varken gittim 80 tl lik parça adım başka ne denir :( şu anda ceremesini çekiyorum ama değdi ;)

• Beğen
Tepkiler: Turgay Ak
ailenle taitle çıkmak yerine konyanın ince uzun yollarında dolaşmak.

- Gün içinde sürdüğün yetmezmiş gibi rüyalarında da ancak rüyalar da görebileceğin bisikletlerle ölümüne pedallamak.
- Bisikletin çizilmesin diye şekilden şekil e girmek.
- Bisikletinde en ufak bir çizikte hayattan soğumak.

Ayrıca evde 4 - 4.5 tane bisiklet olmasına rağmen babasından yeni bisiklet için izin almak için çeşit çeşit provalar yapmak :)

--Bisikletine bir isim vermek. Benimki "Pedallı at". Pedalına bastığım zaman şaha kalktığı için
--Bir mahallede sokak arasında durduğunda etrafına çocuklar yaklaştığı zaman onların bisikletiyle ilgilenmesini ancak ellettirmemek. Göster; ama elletme yöntemi.

-Önünden Her Geçtiğimde "İşte o benim atım" demek..
-Dışarıda o beni taşırken, dışarıdan eve taşırken ses çıkarmadan omuzda taşımak
-Küçük bir lekede komple bisikleti silmek :)

• Beğen
Tepkiler: Alper Onur ARSLAN
@tolga çalışır

Bu maddeye örnek;
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/264500_10150211076748772_770838771_7193184_1545223_n.jpg

• Beğen
Tepkiler: velespitto
- evde hanım ve cocukları ıhmal etmek pahasına bısıklete bınmek.
- grupla bınerken bır anda yagmur bastırıp camasırına kadar ıslanmak ustune sahılde mangal yapmak :D

Yağmur yağacağını , hatta yağdığını bile, bile bisiklet omuzunda binadan çıkmak...

Ve çıkınca etrafın dehşet bakışlarına ve peh, peh seslerine aldırmadan, bisikleti usulca yola koyup sessizce ama bakanların zihinlerinde büyük bir gürültü ile uzayıp gitmek...

Yağmur olanca hızlanıp seninle eğlenirken, dünyada hiçbir araçla alamayacağın hazla, pedala daha fazla basmak...

38 derece ateşle bu mevsimde bu havada inatla hala işe gidip gelmek(burnumdan damlayanlarla aynakol kendiliğinden yağlanıyor be:D)

• Beğen
Tepkiler: Mansur KHASSANOV
- Bisiklet ayrı bir şey :)
- Okula bisikletle gidip gelen tek kişi olmak ve oradakilerin sanki uzaydan gelmiş gibi beni süzmesi :)

Geri