Scudo Sports

Bir bisikletliye söylenen ilk söz ya da soru nedir?

Scudo
Arabasıyla yanımızdan geçerken çamura bulanmış kıyafetlerimizi görüp bize "Leş gibi olmuşsunuz yazık değil mi?"diyen amca.Sanki bizi kendisi yıkayacak.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@D.Mustafa

Balkon komple mutfağa bütünleştirilmiş durumda. Jant göbeklerine bakım yapmayacaksam çıkmıyorum eve zaten. Bilyeler kaybolursa bulması kolay olsun diyerekten.

Katlanıra tepki güzelmiş kırk yıl düşünsem akla gelmez :D

Bizim mersinde bir şey demiyorlar. Sadece cins cins bakıyorlar :D Bir şey deseler en azından sohbet olur :komik:

• Beğen
Tepkiler: Umut Tekin
dün yeni bisikletim ile turlarken başımdan geçenler,şansa konu denk geldi :)
A: abi bisikletin ne kadar güzelmiş kaça aldın?
B: xxx lira
A: ohaaaa. enayimisin olm ona o kadar para verilir mi ? sonuçta bisiklet bu o fiyata gider şahin alırım.bu kadar para buna fuzuli. bende sani akıllı biri sanırdım.bileydim sana aldırtmazdım bunu..
B: damarıma bastı.. ulan ipine sen heray sigaraya 400 tl veriyonda fuzuli olmuyor,sağlığını bozuyorsun fuzuli olmuyorda, biraya 200 veriyon fuzuli olmuyorda ben bisiklet almışım fuzuli gereksiz öylemi??
A:şey,, ama,,,iyide ???
B: Hee abi hee hadi güle güle...

benim favorim "manyak mısın" "senin başka işin yok mu?" tepkileridir :)

Abi kaca aldin neden boyle giyiniyosunuz kafanizdaki ne yada adamin motoru var ben motor surerken kask takmiyorum ne geek varki

• Beğen
Tepkiler: suat akman
beni kasklı eldivenli yollara düşerken gören :ssrtcbya: Kayınvalidem den >> eşime söylenen >>> ''DELİ Mİ ? KIZ BUUU'' (ama bende duyuyorum aynı an):koptum:

• Beğen
Tepkiler: suat akman
@fnym
İstemsiz kahkaha attım. En çok sorulan sorulardan biri

Tip tip bakmaları rahatsız ediyor insanı:confused:

Kaskıma kücük kirmızı yanıp sonen ısik takmıştım, markete girdim, ısık acık kalmış, kasıyer kız: 'kafanızdakı gprs mi, hani yer bildiren şey mi' dedi...

daha önce paylaşılmıştır muhakkak ama yineleyeyim, "Heloooo!" diyorlar çocuklar yanlarından geçerken.. "Selam gençler!" yanıtını alınca büyük hayal kırıklığı yaşıyorlar

• Beğen
Tepkiler: Ömer G
"Nabıyon la patlatacan 55 basılır mı ona.." :D

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Babam dedi ki : araba alicak yasa geldin hala bisiklet diyosun "
Sonra ben de boynumu bukup halı desenleriyle bakistik falan

• Beğen
Tepkiler: Canince
"Nerden geliyonuz la?" "Oğlum siz yorulmuyonuz mu?"

Adeta ahiret sorusu..

- abiii