Scudo Sports

bir bisiklet seçimi daha...

ms92

Aktif Üye
Tepki
20
merhaba arkadaşlar
bütçem 750 tl
genelde şehiriçinde kullanabileceğim, yeni baslayacagim uzun sure kullanabilecegim bir kilitli maşa mtb arıyorum.
Maalesef çok araştırma imkanım yok önerdiğiniz modeller nelerdir. değerli görüşlerinizi, önerilerinizi bekliyorum.

Scudo
Merhaba. Öncelikle şehiriçi kullanıcaksanız aradığınız bisiklet v frenli . 28` jantlı olmalıdır. Ona göre araştırınız .
Bir seçenek benden (link)

• Beğen
Tepkiler: ms92
şehir içi mtb unut...sedona,kron,merida yol veya şehir modellerine bak..

• Beğen
MTB alacak iseniz şunu bir inceleyin, bu fiyat için iyi bir bisiklet..

(link)

https://www.deltabisiklet.com/Pub/images/3577_5585_l.jpg

• Beğen
Salcano City Sport 40 veya Sedona 311 önerebilirim size de. Bütçenize uygun modeller. Şehirdışında kullandığınızda çukurdan çukura dalmayacaksanız, MTB boşa ağırlıktan başka bir şey değil.

Salcano ve Bianchi markaları saçmasapan kadrolar (şu yaylı aptal aletler) yaptığı için adam akılllı olan kadrolarının olduğu bisikletlerinin de alınmaması taraftarıyım. Sedona'da Merida'da kısacası BİSİKLET yapan markalarda böyle bişey söz konusu olmadığı için onlara yönelmek gerek. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama onlarca çocuk-genç Salcano-Bianchi yüzünden saçma aletlere biniyorlar. Ve belki de hevesleri, aşkları kayboluyor!

• Beğen
yorumlar için teşekkürler bende 28 inç taraftarıyım ama kullanıcının çekincesi var tercih meselesi sonuçta Cannondale bencede o fiyata iyi bugün bi uğrayıp bakalım

Geri