Scudo Sports

Bir Bisiklet Romanı: Belleville Tacı

Tebrikler soyadaşım ☺️ Özel mesaj nasıl atılır bulamadım, dijital versiyonu var mı diye soracaktım yurt dışından satın almak için. Mümkün değilse yurda geldiğimde artık. Sağlıcakla☺️

Scudo
Tebrikler soyadaşım ☺ Özel mesaj nasıl atılır bulamadım, dijital versiyonu var mı diye soracaktım yurt dışından satın almak için. Mümkün değilse yurda geldiğimde artık. Sağlıcakla☺
Merhabalar.
Soyadaş olmamız ne kadar hoş bir durum =).
Kitabın satışta dijital versiyonu yok. Ancak aşağıda kitabımın internet sitesini paylaşıyorum. Orada online ulaşabileceğiniz satış noktalarının bir listesi var.
(link)
D&R, Kitapyurdu ve Amazon gibi siteler İngiltere'ye gönderim yapıyor sanıyorum. Daha önce Almanya ve Amerika'dan alanlar oldu.
Ya da isterseniz size bir kitap ulaştırma konusunda ben de yardımcı olabilirim.
Sizi kitapsız bırakmayız =). Selamlar.

@K. G. AKA Ellerinize, kaleminize sağlık gerçekten mükemmel bir kitap özelden ufak bir eleştirim olacak haddim olmayarak.
Teşekkür ederim @trainspotting35. Beğenmenize çok sevindim.
Tabii ki, değerli okuyucularımdan gelen tüm yorum ve eleştirileri duymak beni memnun eder, mesajınızı bekliyorum.

@K. G. AKA Öncelikle selamlar. Umarım keyfiniz yerindedir.

Bu gün kargodan takip ettiğim kadarıyla , yarın kitabım elimde olacak ve bende sayenizde keyifli bir hafta sonu geçireceğim.
Bi zamanlar 3 boyutlu kitap yapımı ile uğraşmış ve ağzının payını almış biri olarak merak ettiğim bir konu var.
İnternette kitabınız çok geniş bir fiyat aralığı ile satılıyor. Bu satıcıların neredeyse 2 katı fiyat istemelerini ben garip buluyorum.
Sonuçta bildiğim ve kendimin de yaşadığı kadarıyla yayınevleri ya belli bir yüzde ile anlaşıp ya da kitabın satışına göre yazara ödeme yapıyor.
Eğer kitabı 2 katı fiyatına satıp hiç emek vermeden sizden daha fazla kazanıyorlarsa bu garip bir durum. Tabii ki satışlarıda etkiliyor haliyle .
Sonuçta siz benden daha bilgilisiniz , kitabınız basılmış ve benim tecrübelerim bundan 12 yıl öncesine dayanıyor. Haliyle yanılma payım yüksek.

Kıssadan hisse sizin bu durum hakkında görüşleriniz nelerdir.

Bahar klasiklerinin başladığı şu günlerde okunması keyiflere keyif katar bence.
Hemen sipariş verip başlayalım. 😊
O zaman, Belleville Tacı'nın keyfinize keyif katması dileğiyle @Eshquia™ =).
Hikaye daha çok etap yarışı odaklı olsa da, tek günlük klasiklere de kısa bir ziyaret oluyor kitapta.

Ben de az önce sipariş verdim, heyecanla bekliyorum.
Teşekkürler @K. G. AKA
Çok teşekkürler @Homer, kitabınız yolda. Şimdiden keyifli okumalar diliyorum.

@K. G. AKA Öncelikle selamlar. Umarım keyfiniz yerindedir.

Bu gün kargodan takip ettiğim kadarıyla , yarın kitabım elimde olacak ve bende sayenizde keyifli bir hafta sonu geçireceğim.
Bi zamanlar 3 boyutlu kitap yapımı ile uğraşmış ve ağzının payını almış biri olarak merak ettiğim bir konu var.
İnternette kitabınız çok geniş bir fiyat aralığı ile satılıyor. Bu satıcıların neredeyse 2 katı fiyat istemelerini ben garip buluyorum.
Sonuçta bildiğim ve kendimin de yaşadığı kadarıyla yayınevleri ya belli bir yüzde ile anlaşıp ya da kitabın satışına göre yazara ödeme yapıyor.
Eğer kitabı 2 katı fiyatına satıp hiç emek vermeden sizden daha fazla kazanıyorlarsa bu garip bir durum. Tabii ki satışlarıda etkiliyor haliyle .
Sonuçta siz benden daha bilgilisiniz , kitabınız basılmış ve benim tecrübelerim bundan 12 yıl öncesine dayanıyor. Haliyle yanılma payım yüksek.

Kıssadan hisse sizin bu durum hakkında görüşleriniz nelerdir.

Merhaba @Tolga Özdemir,
Öncelikle, 3 boyutlu kitaplar çok hoş bir konseptti. Öyle güzel bir sanata olan katkınız, emekleriniz için sizi kutlarım.
İnternet mağazalarındaki geniş fiyat spektrumu konusunda çok haklısınız. Kitapların internet fiyatlandırması konusunda da durum bu şekilde mevcut düzende.
Siz zaten sektöre aşinasınız sanırım. Yine de güncel durumu şöyle izah edeyim. Kitap piyasaya ilk çıkarken, dağıtımı yapılırken, önerilen bir perakende satış fiyatı oluyor. Ancak dağıtımcıdan kitap alan perakendecilerin; satış kapasiteleri, sürümleri, ciroları gibi çeşitli faktörler, hala kar ederken önerilen perakende fiyatının ne kadar altına inebileceklerini değiştiriyor. Daha ufak mağazalar orjinal fiyat civarında kalırken, büyük/zincir mağazalar sürümleri sebebiyle maliyetin hemen üzerine kadar inebiliyorlar. Bazı mağazalar da bu arada çıkabildikleri kadar çıkmayı tercih ediyorlar fiyatta =).

Yani fiyat varyasyonu, yayınevi değil, perakendeci kaynaklı bir durum. Dağıtımcının satış fiyatı sabit (gibi) olduğu için satış başına yazarın/yayınevinin geliri değişmiyor. Ancak, durumun garipliği hakkındaki tespitiniz de yerinde, zira çoğu diğer sanat sektöründe olduğu gibi, maddi kazançtan en büyük payı yazar/yayınevi (hatta dağıtımcı) değil, perakendeci alıyor.

Serbest piyasa ekonomisinin ve mevcut dünya düzeninin kaçınılmaz bir yan etkisi =).

Size de keyifli okumalar ve güzel bir haftasonu diliyorum.

D&R deyip kachayım 😆

@Ali Kılıç 35.5 Birisinden böyle bir hamle bekliyordum böylece tek tek sormadan ekran görüntüsüyle alınacak kitaplar listesini elde etmiş oldum. Teşekkür ederim.

Bende olmayan, başka kitaplar da var. Baskısı kalmamış olanlar, sahaflarda bile bulunmayanlar vs.

Onların da yer aldığı bir bisiklet kitapları listesi yapıp en kısa zamanda blogda yayınlayacağım.

Daha İrfan Hocanın kitabını alamadım.

Benim de kızım adına imzalı kitabım bugün ulaştı. Kargodan imzalı kitap, bir de isme özel imzalı kitap gelmesini kavrayamadı bi süre.

Arkadaşlar, kitap pokeri oyununuz çok hoşuma gitti.
Sanırım ben bu durumda krupiye(r) rolünde oluyorum =).

Bu arada, zaten türlü şahane amaca hizmet edebilen bir araç olan bisiklete, bir de kitaplık vasfı kazandırdığınız için hepinizi kutlarım =).
Ayrıca bu fırsatı, bu başlık açıldığından beri resim paylaşan herkesin fotoğrafçılık becerilerini de övmek için kullanmak isterim. Stüdyo prodüksiyonunu aratmayacak kareler çekiyorsunuz.

Hehehe 😍
Yalnız kitap boynu bükük kaldı. 😔
Bir imza günü mü düzenlesek, ne yapsak forumca? 😆
Sevgili @Eshquia™, kitabınızın boynunu bükük bırakmayız.
Umarım yakın gelecekte uygun bir ortam olur. Kitabınızı imzalamaktan onur duyarım.
Ben de benzer renkte Cinelli gidon bandı kullanıyorum, bandınızı çok şık buldum ayrıca belirtmek isterim.
Sanırım üst borudaki de power zone'larınız, Allah, wattlarınızı bol, FTP testlerinizi kolay eylesin =).

@trainspotting35 Sizin de tripod düzeni süper olmuş. Üst boruda kitap dengeleme becerinize de ekstra puan =).

Burada da, sayın @Ali Kılıç 35.5'tan bisiklet antolojisi.
Belleville Tacı, ortayı tutmuş, çok sevindim.
Benim de kızım adına imzalı kitabım bugün ulaştı. Kargodan imzalı kitap, bir de isme özel imzalı kitap gelmesini kavrayamadı bi süre.
Elinize çabuk ulaşmasına çok sevindim.
Size ve kızınıza sevgilerimi sunuyor, keyifli okumalar diliyorum.

Kitabınızı yeni bitirdim. Başlarken bu kadar keyif alacağımı düşünmemiştim, kitap boyunca kendimi sürekli pelotonun içinde hissettim. Bence kitabın mini bir dizisi bile çekilebilir, buradan netflixe duyurulur. Arkadaşların mesajlarını okurken çok güzel bir kitap ayracı da olduğunu gördüm, kitap hakkında beni üzen tek şey içinden bu güzel ayracın çıkmaması oldu :)

Kitabınızı yeni bitirdim. Başlarken bu kadar keyif alacağımı düşünmemiştim, kitap boyunca kendimi sürekli pelotonun içinde hissettim. Bence kitabın mini bir dizisi bile çekilebilir, buradan netflixe duyurulur. Arkadaşların mesajlarını okurken çok güzel bir kitap ayracı da olduğunu gördüm, kitap hakkında beni üzen tek şey içinden bu güzel ayracın çıkmaması oldu :)

Sevgili @tahrefa, beğenmenize çok sevindim ve güzel sözleriniz için de çok teşekkür ederim.

Evet, Belleville Tacı'nın özel bir kitap ayracı da var. Sizin kitabınızdan ayraç çıkmamasına üzüldüm, neyse ki kolayca çözebileceğimiz bir mesele.
Bana özel mesaj ile adresinizi yazarsanız, ayracınızın, sprinte yaklaşan bir peloton hızıyla size ulaşmasına yardımcı olurum =).

Geri