bugün marketten eve giderken zincir atti sol vitesi 2,3 e getirerek kendiliğinden düzelmesini denedim ama olmadi zincir dolandi falan bisiklet baya zorlandi sonra zar zor elle düzelttik arkadaş ile 5 metre gittim bi anda baktim arkaya diş lastik janttan ayrilmiş iç lastik biraz inmiş.şaşirdim kaldim eve uzak değildim zaten indim elle götürdüm eve gelince aldim bi kova su lastiğe baktim patlak için mimik bir delik açilmiş zaten su baloncuklari çok minik minik geliyordu. neyse yapiştirdim. sonra arkadaşi uğurlamak için evden 10 km uzağa gidecektim yolun yarisinda yola atilmiş cam şişenin üstünden geçtim fark edemeden çat diye kirildi lastiğin altinda lastik indi hemen. çok inmedi, bi miktar gidebilcek kadar havasi vardi. benzin istasyonuna kadar zar zor götürdüm. hava bastim 25psi . bir miktar indi aşaği yukari 22 psi de kaldi öyle eve kadar gittim.şimdi benim daha lastik hiç patlamamişken bastiğim hava 28 psi idi acaba fazla bi miktar mi. ilk defa başima böyle bir şey geldi acaba neden diş lastik bi anda janttan ayrilmiş olabilir