tolga1976
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.360
Herkese Merhaba. Bugün İstanbul'da başlayan acil sağlık sisteminin dünü, bugünü geleceği adlı bir sempozyum başladı Pendik'de. E haliyle acil çalışanı olarak farzdı bizim için gitmek. İlgili bir çok firma kendi alanlarlarında tanıtım standları açmıştı. Otomatik External Defibrilatör (AED)(yani şu kalp durmalarında hastaya yapılan elektrik şok aletinin tam otomatik olanı) satan bir firma bir bisikleti teşhir ediyordu. Atladım haliyle. Bisikletin dizaynını bisikletliler derneği yapmış. Bisikletle ilgili yapılan organizasyonlarda gönüllü ilk yardım eğitimi almış kişiler ya da gönüllü doktorlar bu tür bisikletlerle grup için acil sağlık hizmeti veriyormuş. (Ki görenler bilir bende uzun turlara çıktığımda çok ciddi tıbbi malzemeleri üşenmeden yanımda alırım)
Bu çok hoşuma gitti ve hemen resimledim.. İlgili hanım efendiye bisiklet forumdan bahsettim. Ülkemizde yapılan bisiklet turlarının resimlerini görmesini istedim. Her şeyin düşündüklerinden daha büyük olduğunu görmesi için. Buradan bisikletliler derneğinede kendi adıma teşekkür ederim. Bir gün İstanbul'da da bisikletli acil sağlık çalışaları hastalara iki pedal üzerinde gitmeye başlayacaklarsa emin olun bisiklet yapı şartnamesinde benimde adım olacaktır. Tabi tüm pedalseverlerede buradan danışılacaktır.
Bu çok hoşuma gitti ve hemen resimledim.. İlgili hanım efendiye bisiklet forumdan bahsettim. Ülkemizde yapılan bisiklet turlarının resimlerini görmesini istedim. Her şeyin düşündüklerinden daha büyük olduğunu görmesi için. Buradan bisikletliler derneğinede kendi adıma teşekkür ederim. Bir gün İstanbul'da da bisikletli acil sağlık çalışaları hastalara iki pedal üzerinde gitmeye başlayacaklarsa emin olun bisiklet yapı şartnamesinde benimde adım olacaktır. Tabi tüm pedalseverlerede buradan danışılacaktır.