Scudo Sports

bioxcin

hakan70

Aktif Üye
Tepki
28
bir arkadaş saç dökülmesi için
bioxcin kullanmış
ama şu an pek faydasını görmüş değil öyle görünüyor
bir de kaşlarına süreli temas ettiği için kaşlrı aşırı
uzamış
bioxcin kullanın ama kaşlara değmesin

• Beğen
Tepkiler: Bartuğ Sayın
Scudo
Maaelesef dökülmüş bölgeler için hiç bir faydası yok. Belki henüz dökülmeyen saçların köklerini besleyici özelliği olabilir buda dökülmeyi bir nebze yavaşlatıyor. Bu üründen 3 kutu bitiren arkadaşım hiçbir faydasını görmedi ve devam etmedi. üstelik fiyatı uygun bir üründe değil. Dökülen saçlar için tek çözüm şimdilik hala saç ekimi gibi görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: Bartuğ Sayın
bayerden priorin tavsiye ediyorum
Hapı ile birlikte çok faydalı,
ayrıca bioxin de kullanıyorum değişimli olarak ancak priorinden daha sert olduğunun farkındayım sık yıkanan saçlara bioxin i tavsiye etmem

B vitamini ve biotin içeren şampuanların işe yaradığına pek inanmıyorum. Tablet olarak biotin yutmak ve saç köklerine giden kan akışını hızlandırmak için düzenli mesaj vs yapmak daha mantıklı geliyor bana.

bende kullanıyorum.fakat saç çıkardığına inanmıyorum.fakat saçları beslediğine ve dökülmeyi engellediğine inanıyorun.memnunum.

Dışdan sürüler bütün ürünler bir yere kadar arkadaşlar ! Bu işi içden çözmek gerekiyor ! Bende yukarıdaki arkadaş gibi priorin tablet kullanıyorum ama hepsinin ortak yalanı kullanım sonunda etkisini kaybettiği için ömür boyu bu ilacı size satmak olduğunu unutmayın ;)

Revigen Şampuan kullanıyorum. Belki beslenme + dış etkenler çerçevesinde de değişmiş olabilir fakat saç dökülmemde azalma oldu. Tavsiye ederim. Tabletni değil sadece şampuanını kullanıyorum..

Fakat şunu söyleye bilirim. Öncelikle bir doktora gidiniz. Hastanelerin cildiye servislerine muayene olunuz. Çünkü bu genetik olabileceği gibi vitamin eksikliği ve çinko eksikliği veya başka bir rahatsızlıktan kaynaklanıyor olabilir. En mantıklı yol kan tahlili yaptırmaktır. Kan tahlilleriniz olması gerektiği gibi çıkarsa bu tarz ürünlere yöneline bilir. Kanda eksik maddeden kaynaklanıyor ise çinko ve vitamin tabletleri alınmalıdır.

Eczanede tarama yaparken diğeri senin kucağını 1 ton ilaçla dolduruyor ! Arama motoruna giriyorsun sana Tr'de en iyi diye satılan yüzbinlerce ürün çıkarıyor ! Bu saç hikayesi tam bir trajedi şu anda !

Bu tip ilaçların faydası konusunda yanlış anlaşılan birşey var , bu ilaçlar saçların tamamen döküldüğü bölgelerden saç çıkarmıyor , sadece dökülen bölgelerdeki henüz dökülmemiş zayıf saç tellerinin güçlenmesini sağlıyor , dökülmeyi durdurma ya da yavaşlatma amaçlı yani .. ayrıca Ahmet Maranki'nin dediği gibi bence saç dökülmesini önlemek için dıştan değil içten birşeyler yapmak lazım .. yani dıştan ilaç sürmeyle olacak şey değil , yediğiniz içtiğiniz şeylere dikkat edeceksiniz , ruhsal olarak sağlıklı olacaksınız vs ... tabi işin birde genetik kısmı var ...

Geri