Scudo Sports

Bioracer Türkiye Forması - Sıfır

zylan06

Üye
Tepki
1
Arkadaşlar Bioracer Türkiye Forması ve Uzun Kollu cepli rüzgarlıktan satıyorum.Her ikiside sıfır. Forumlarda bahsedildiği gibi çok zor bi olay deilmiş ulaşmak :) Netten iyi bir takiple bulabiliyorsunuz. Ama kargo işi sıkıntılı. Masrafı çok :(

Formalar 1. kalite. Dünya standartlarına çıkmışız haberimiz yokmuş. Yaptıranları gerçekten çok tebrik ediyorum.
Ama benim bedenime olmadı gelenler :(

Kısa kollu Forma : 85 ytl
Uzun kollu Forma : 145 ytl

Ciddi alıcılar lütfen sadece özelden msj atsın.Resim isterseniz daha da atabilirim. Bunlar biraz ayaküstü oldu. Bedeninizi de söyleyin lütfen, benim gibi elinizde patlamasın :)

(link)
(link)

(link)

(link)

Scudo
abi bayrama kadar satamazsan ben alıcam.yani bayrama kadar satılmaz ise ben bayramda bu formayı alıcam.14 yaşındayım 158-164 giyiyorum.yani bana S beden uygun.

Arkadaşlar şu an her bedenden birer tane var. bi kaç tane daha istedim.

Fiyatların son hali:

Kısa Kollu: 75 ytl
Uzun kollu 135 ytl olmuştur.

Alıcılar özelden msj atarsa memnun olurum. Bide lütfen msj kutunuz dolu halde msj atmayın. Cvp gitmiyor, sonra da cevap yazmadınki bana diosunuz :S

eğer ilerde devamı gelirse kışa doğru bende almak isterim...

arkadaşlar milli formalardan alacak olanlar msj atsın yeni model santinilerdende mevcuttur..fiyatlar burdakilerden çok daha uygundur bilginize :)

evet elimizde var ilgilenirsen ya ben konu açıorum olmuooo satıyorm kardeşim alan varsa :D

Geri