Scudo Sports

Bİnlerce İnsan Bu YÜzden ÖlÜyor

SRT

Forum Bağımlısı
Tepki
1.480
Başlangıç
1964—65
Bisiklet
Diğer
(link)

Bu linkteki görüntüleri izleyin.Yollarda böyle şaklabanların kullandığı bir sürü araç var maalesef.Herbiri de potansiyel bir trafik canavarı ve katil bunların!...

Scudo
rezil adam:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :brutal324 :brutal324 :brutal324 :brutal324 :brutal324 :000002158 :000002158 :000002158

vay gerizekalı vay ondan sonra kamyon taksiyi biçti bir aile daha yok oldu vs vs

Paylaşım için teşekkürler vidyonun sonuna doğru adam "ne gülüyosun gayet normal şeyler bunlar" diyo. :eek: Heralde ciddi problemleri var.:p

@pınar kacakkiz

Bunlara adam bile denmez yahu. Yolda bir şey olsa da kimseye zarar vermeden afedersiniz geberse diye dua edeceğim ama kamyona yazık. O kamyonun tamponu bile direksiyon başındakinden (!) daha düzgün duruyordur eminim. Rezalet yaw bir de utanmadan video çekmişler. Allah belalarını verir vermesine de bunlar yanlarında birsürü masumu da götürüyor :boese157:

Değil araç sürerken bunları denemeyi, videoyu izlerken korktum. Nasıl yapabiliyorlar bunu? Bundan bir gömlek üstününü TVde görmüştüm. Bir yolcu otobüsünde yolcular uyurken bir şoför diğerini direksiyona geçirecekti. Ama işin garip tarafı bu devir teslimi otobüs 100km hızla yol alırken yaptılar. Bir yolcu da gizliden kameraya çekmişti. Başkasının başını belaya sokmaktan başka birşey yapmıyorlar.

kufur etsem bana yazık
etmesem bu yaratık sıfatını ogrenemeyecek
garıbım kendını adam sanacak

bu görüntüleri polisin izleyip yakalaması lazım.bundan daha güzel delilmi olur bilerek ve isteyerek ölüme sebebiyet vermeye...
cezası müebbet,bak ondan sonra yapıyolarmı bir daha...

Hani denir ya " nutkum tutuldu " diye... gerçektende nutkum tutuldu. söyleyecek laf - ve sıfat - bulamadım...

@Sedat TOSUNOĞLU

maalesef bu ülkede bu öküzlerden gerizekalılardan bir hayli çok ..

Geri