Scudo Sports

Binamıza dadanan bisiklet hırsızı

ctnky

Üye
Tepki
52
İsim
Cihan Çetinkaya
Bisiklet
Carraro
ankara-yenikent ilksan-toki konutlarındayız. geçenlerde dediler ki binadaki daire önündeki bisikletlerin kiminin tekeri, kiminin gidonu, kiminin fren balataları sökülmüş falan. üzerinden biraz zaman geçti, bugün de kapıyı açtık ki karşı komşunun oğlunun bisikletinin tekerini sökmüşler, diğer parçalara zarar vermeden iç lastikleri söküp götürmüşler. bu nasıl iş anlamadım. adamlar bir parçaya ihtiyacı oldukça gelip söküyor mu n'apıyor, nasıl önlem alabiliriz bilemiyorum.

Dosyalar

• IMG_1813.JPG
    IMG_1813.JPG
    1,2 MB · Okunma: 127
  • IMG_1812.JPG
    IMG_1812.JPG
    1,7 MB · Okunma: 137
Scudo
Resmen eksikleri tamamlıyor ihtiyacı oldukça geliyor gibi bir durum olmuş sizin sitede.

şu konuda bahsettiğim bisiklet de tamirden yeni geldi, bunun da parçalarını zorlamışlar sanırım zira frenlerle oynanmış, sürerken birden bisiklet sert stop yapıyor, tekrar götüreceğiz sanırım bisikletçiye.

Bianchi Venüs restorasyona değer mi?

Apartman sakinleri ile işbirliği yapıp güzel bir bisikleti yem olarak kullanıp ardından enseleyebilirsiniz .

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Binada yaşayan birisi size bir şey ima etmeye çalışıyor anlamıyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Cyanide
Çok ilginç özellikle iç lastik hırsızlığı birde tekeri yanına koyup gitmiş :kötü:

• Beğen
Tepkiler: ctnky
Selamlar konusu olduda yazıyorum geçen akşam evde yemek yiyoruz kapi çaldı gittim açtım apartman görevlisinin oğlu abi senin bisikleti çalmışlar diyor elindede bilindik bi mağazadan alınan şifreli kilit var herif artık neyle kestiyse halatın şifre kısmıyla birleşim yerınden kesmiş ayırmış halatı almış gitmiş bisikleti kendini bilmezmi ararsın söylenecek çok şey varda.... ALLAH'ın dan bulsun ne diyeyim dikkatli olun arkadaşlar bisikletinize sahip çıkın hayırlı pedallar

• Beğen
Tepkiler: Upper Architect
lütfen içeri alın bisikletleri ayırabileceğiniz hiç mi yer yok sabah akşam çalışıyoruz para kazanmak kolay değil hiç mi değer vermiyorsunuz arkadaş bu kaçıncı başlık oldu böyle geçmiş olsun :(

Sizde bizim gibi hırsıza yardım ve yataklık yapıyorsunuz. Bizim de müstakil bahçeli evin garajın hırsız girdi değerli ne varsa alıp gitti özellikle kablo. Bir kaç gün sonra yerine yenilerini koyduk gelip onları da almış. Elde birşey kalmayınca herşeyi kilitler olduk. Sizde kapı önüne bisiklet bırakmayın olsun bitsin ben nasıl yıllardır önce 15 kg lık mtb yi şimdi de yolu her seferinde 3. Kata çıkarıyorsam sizde bırakmayın annem her seferinde derdi şu bisikleti bıraksana aşağıda bıraksaydım şimdi dizilerimi dövüyordum.

Geri