Scudo Sports

Bim'in sattığı Apple aksesuarlarının sahte olduğu iddia ediliyor

@Kudret Kurtcebe
Şaka tabi kriz en ufak hücremize kadar şirayet edeçek çok dikkatli olmaliyiz

@Kudret Kurtcebe
Şaka tabi kriz en ufak hücremize kadar şirayet edeçek çok dikkatli olmaliyiz

Scudo
20 yıl kadar önceydi. Horoz simgeli spor giyim markasının ithalatçısı ve mağazalarının sahibi korsan imalat yapılıyormuş diyerek basını toplamış,
kalabalık bir grupla merdiven altı bir atölyeye baskın yaptırmıştı polise.

Bağırış çağırış sonrası malları inceleyip, ne kadar da gerçekçi falan demişti. Sonra atölye sahibi gelmiş, ula cahil,
senin dünyanın parası ödeyip ithal ettiğin şeyleri biz üretiyoz burda. Türk malı ürünü tekrar ithal ediyorsun deyip rezil etmişti amcayı. :D

Elmacılar da böyle olacak galiba.

Elmacilar ülke olsaydi GSMH'lari türkiye'den büyük oluyor. Le coq'la karşılaştırmak enteresan olmuş.

Bu arada ithalat o olmuyor, yoksa tum dunya Çin'den ithal urun kullaniyor olurdu

Bu yalan haber bim sahte urun satmaz sanirsam koklu bir market firmasi guvenle alisveris yapabilecegimiz bir yer bu haber saptırıcı bir yanı var alisveris yapiyoruz inanmiyorum

Bim'e taşeron çalışan birisi olarak tedarikçi firma yetkili distribütör. Yani ürünlerin sahte olma olasılığı varsa bu Bim'in değil Apple'nin suçu olacaktır. Bim sadece kulaklık siparişini 30,000 Adet veren bir firma. Yani haber düzmece ve yalandan ibaret.

• Beğen
Tepkiler: kerem E ve Özcan
Anladığım kadarıyla bizim ülkedeki Apple ürünü satıcıları Bim'in Apple ürünlerini kendilerinden daha uyguna sattıklarından rahatsızlık duydukları için bir şikayette bulunmuş. Bu şikayet sonrası da Bim ürünleri geri çekmek zorunda kalmış. Şikayetin aslı astarı olmasa dahi satışları durduracağı, o zamana kadar alışveriş yapanların da kuşku duyacağı aşikardır. Bu duyumdan sonra bile zor satar o ürünleri.

hb.com gibi bir firma sahte saat satıyor sa bim apple ürünleri satmış çok mu şaşırmam .
Şimdi nereden biliyorsun diyen olabilir ben açıklama yapayım .
X markanın saati 1700 etiketinden 1200 e onuda çizmişler 699 liraya düşürmüşler.Bilmem % kaç indirim..Neyse ekledim sepete önce saati satan 4-5 güvenilir siteye baktım.Yurtiçi ve yurtdışı daha sonra gittim resmi satıcı olan saat saat mağazasına bu model ürün ile ilgileniyorum önce fiyatı sonra kendisini görebilirmiyim dedim .Söyledikleri fiyat indirimsiz fiyat olan fiyat ile aynıydı.Dedim bu ürün şu an hb da şu fiyat tabi ki güldüler.Bu arada ben ürünün sahte olduğunu tahmin ederek gittim saatçiye.Neyse adam mümkün değil gel göstereyim sana fiyatı dedi saatin hasır kordonu hepsiburada.com un sattığı saat fiyatından daha pahalı.Sonra resmi yabancı siteyi açtı yurt dışı fiyatını görmem için yine indirim ile verdikleri fiyattan +600 lira kadar pahalıydı.Adamın tek söylediği müşterilerimizin hepsi aynı dertten şikayetçi.
diesel firması zaten mahkemelik hb ile.Ayrıca orjinal diye faturalı ürün ile gelen o kadar çok müşterimiz var ki hepsi mağdur durumda dedi.Neyse mağazadan aldım saati çıktım.
Forum konusunda tartışılmaz olan Donanımhaber e girdim.Anakonu Hb sahteciliği..Aldıkları ürünlerin resimleri karşılaştırmalı resimler vs herşey de mevcuttu .
Apple aksesuarlar, saatler,converse ayakkabılar traş bıçakları vs vs daha neler neler.
Bu arada benim baktığım saati satan firma kendi satıcısıydı.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
bim kendi sitesinde sahte falan değil hepsi orjinal apple'dan uzmanlar gelip kontrol etti ama istemiyorsanız bi daha satmam dedi.

@yavz0r

Hayır, olmuyor.

Türkiyede ki bilir kişiler bilir kişimi dir acaba ? Bilirkişi diye inşaat mühendisi istiyoruz adamlar makine mühendisi gönderiyor.Alıp aline bakmıştır
eee bu onun aynısı işte demiştir.Ne bir labaratuvar görmüştür nede kapsamlı bir inceleme görmüştür. Bim de bilirkişinin verdiği karar doğrudur der
geçer gider .

@mariokaldato
Cumhur bey size bi gerçeği açıklamamız gerekiyor o yediğiniz yoğurdun uzaktan kuzeni sadece. Yoğurda olan hasretimizden yiyoruz, dostluğu sadece o anlamda yani. Yine de siz bilirsiniz :kedicik:

Geri