hb.com gibi bir firma sahte saat satıyor sa bim apple ürünleri satmış çok mu şaşırmam .
Şimdi nereden biliyorsun diyen olabilir ben açıklama yapayım .
X markanın saati 1700 etiketinden 1200 e onuda çizmişler 699 liraya düşürmüşler.Bilmem % kaç indirim..Neyse ekledim sepete önce saati satan 4-5 güvenilir siteye baktım.Yurtiçi ve yurtdışı daha sonra gittim resmi satıcı olan saat saat mağazasına bu model ürün ile ilgileniyorum önce fiyatı sonra kendisini görebilirmiyim dedim .Söyledikleri fiyat indirimsiz fiyat olan fiyat ile aynıydı.Dedim bu ürün şu an hb da şu fiyat tabi ki güldüler.Bu arada ben ürünün sahte olduğunu tahmin ederek gittim saatçiye.Neyse adam mümkün değil gel göstereyim sana fiyatı dedi saatin hasır kordonu hepsiburada.com un sattığı saat fiyatından daha pahalı.Sonra resmi yabancı siteyi açtı yurt dışı fiyatını görmem için yine indirim ile verdikleri fiyattan +600 lira kadar pahalıydı.Adamın tek söylediği müşterilerimizin hepsi aynı dertten şikayetçi.
diesel firması zaten mahkemelik hb ile.Ayrıca orjinal diye faturalı ürün ile gelen o kadar çok müşterimiz var ki hepsi mağdur durumda dedi.Neyse mağazadan aldım saati çıktım.
Forum konusunda tartışılmaz olan Donanımhaber e girdim.Anakonu Hb sahteciliği..Aldıkları ürünlerin resimleri karşılaştırmalı resimler vs herşey de mevcuttu .
Apple aksesuarlar, saatler,converse ayakkabılar traş bıçakları vs vs daha neler neler.
Bu arada benim baktığım saati satan firma kendi satıcısıydı.