tanchu Forum Demirbaşı Kayıt 6 Nisan 2015 Mesaj 584 Tepki 227 Yaş 51 Şehir eskişehir İsim tanju Bisiklet Cube 8 Temmuz 2015 #41 Mekanik çubuk şeklinde olanlarda kullanılabilir
mtbrhnkc Daimi Üye Kayıt 27 Ocak 2015 Mesaj 331 Tepki 335 Yaş 35 Şehir İstanbul İsim Burhan Küçükoğlu Bisiklet Merida 14 Temmuz 2016 #42 @Güncemden @Tunafish @tanchu Bu aletlerle Schrader siboplu lastikleri Nasıl ölçüyorsunuz. Hem pro var hem schwalbe var beceremedim.
@Güncemden @Tunafish @tanchu Bu aletlerle Schrader siboplu lastikleri Nasıl ölçüyorsunuz. Hem pro var hem schwalbe var beceremedim.
alper 76 Forum Bağımlısı Kayıt 5 Mayıs 2014 Mesaj 1.774 Tepki 1.738 Yaş 49 Şehir mersin Bisiklet Scott 14 Temmuz 2016 #43 @sinobjk sks aldım tavsiye ederim topeak i da çok dusunmustum .... iyidir bence dusunmeyin alın. Uzun pompadan iyisi yok.... tüm dertlerim bitti Ha bir de leyzyn vardı ufak o da süperdi...
@sinobjk sks aldım tavsiye ederim topeak i da çok dusunmustum .... iyidir bence dusunmeyin alın. Uzun pompadan iyisi yok.... tüm dertlerim bitti Ha bir de leyzyn vardı ufak o da süperdi...
Cemil Dada para todos todo nada para nosotros Kayıt 22 Nisan 2016 Mesaj 424 Tepki 673 Şehir Ankara İsim Cemil Dada Bisiklet Cube 14 Temmuz 2016 #44 @mtbrnhc Schwalbe'nin basınc ölceri bende de var. Schrader siboplu lastigin basıncını ölçmek icin cihazin ucundaki pirinç vidayı çıkarıp siboba öyle yerleştiriyorum. Tepkiler: mtbrhnkc
@mtbrnhc Schwalbe'nin basınc ölceri bende de var. Schrader siboplu lastigin basıncını ölçmek icin cihazin ucundaki pirinç vidayı çıkarıp siboba öyle yerleştiriyorum.
sinobjk Forum Demirbaşı Kayıt 2 Temmuz 2014 Mesaj 518 Tepki 592 Şehir istanbul İsim Sinan POLAT Bisiklet Canyon 14 Temmuz 2016 #45 @alper 76 ben sks yi alali 1 sene oldu nerdeyse. Mesaji yazali da 1 seneden fazla. Yinede tesekkur ederim
@alper 76 ben sks yi alali 1 sene oldu nerdeyse. Mesaji yazali da 1 seneden fazla. Yinede tesekkur ederim