Scudo Sports

Bilkent Bisiklet Grubu tanışma gezisi, 11 Mart

Güzel,verimli ve sıcak dostlukların kurulup perçinleştiği bu şahane paylaşımlarınız için siz güzel insanlara teşekkür ediyorum.İnsan tüketiminin alabildiğine soguk ve fütursuz yaşandığı günümüz dünyasında,bu sıcaklıkta ve hoşlukta yaşadığınız güzelliklere aç olan biri olarak siz güzel insaları tekrar tekrar sevip sarıyorum.
Yüregim ve Sevgimle...

'''bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceği gün de gelecek.'''

Scudo
Erkut paylaşım ve güzel fotoğraflarınız için teşekkür ederim.Geziye katılan tüm arkadaşlara selamlar...

• Beğen
Tepkiler: Erkut Yiğit
@H.Can DEMİREL

ben erkut deilim tabiki ama katılanlardan biri olarak...teşekkürler saolun devamını elbet getiricez... bu sadece tanışma gezisiydi :) aceleye geldi birazcık ama genede zevkliydi bi arakdasımızın dusmesi dısında tabiki...

• Beğen
Tepkiler: H.Can DEMİREL
@beykan

Beykan merhaba tanıştığımıza sevindim:) .Düşen arkadaşımızın durumu nasıl?:( Geçmiş olsun der acil şifalar dilerim...

@KevSerSeri

istanbul üniversiteleri ile ilgili bişey düşünürseniz destek oluruz....
bilkentli arkadaşlarımızın bizden önce başlamaları bizi sevindirdi :D artık muadil tutulabilecek bir etkinlik var önümüzde...

@alicins

arkadasım şu an istanbul unievrsitesinin ordayım cafeden yazıorum kız arkadasımı bekliorum burda okuo :) tesadufe bak yaaa... beyazıttaki kamupusun ordayım:D tabiki de birgun birliktede birşeyler yapmak uzere görüsürüz....

@H.Can DEMİREL

işte iyiyim dio kendisi ama nekadar iyiyim desede kolu kırık malesef:( ama en kısa zamanda aramızda gormek istiruz ilginiz içinde teşekkürler...

@alicins

Çok yakında tüm üniversitelerden yardım isticez. Bu teklifini yazıyorum bir kenara. Bisikleti benimsemiş, hayatının bir kenarına yerleştirmiş tüm bisikletseverlerin yardımına ihtiyacımız olacak...

@beykan

hocam sen beni yanlış anladın :D istanbuldaki üniversiteler dedim istanbul üni demedim :D ben yıldız teknik üniversitesindeyim :D ama fark etmez bise kafa denk olsun mars tan gelsin :D inşallah en kısa sürede büyük kocaman bişeyler yaparız...

@alicins

mesajı yazdıktan sonra ben de farkettim hehehehe:D:D:D neyse ben de öle düşündüm sonra isterse marstan gelsin:) olsun yıldız teknik tede arkadaslar var :D
neyse umarım hepbirlikte birgun bişeyler yaparız kevser hemen gelir zaten kacırmass...:) univ bisiklet klubleri artıcak gelişicek... eminim...:)

videolar pek aksiyonlu degil)..yane acikcasi sıkıldım izlerken..hep ayni..
en azindan biraz heycan ve tehlike)...

sizin gruplar az gazi nin bisiklet grubu bayağı kalabalık.birde gazi üni.bisikletçileri geçen yaz.doğu karadeniz turu yaptı artvin e gittiler..isteyen gazi üni.ye girsin.güdak yazın ve bisiklet çilere bakın..geçen haftada kızılcahamama gittiler..yani şehir içi sarmıyo onlarııı..

@sakallı adam
Bilgim var, toplantılarına katıldım GÜDAK'ın. Hatta 50 kadar tur yaptık birçok üyesiyle :)

Merhaba Arkadaşlar,
Belki duymuşsunuzdur, TEMA Vakfı ile bisikletin bir ulaşım aracı olarak yaygınlaşması için bisikleTEMA isimli bir bisiklet projesi gerçekleştiriyoruz. Geçtiğimiz yıl Avrupa'da bisikletle 10 ülke geçtik, Mart ayında tekrar yola çıkıp İstanbul'dan Sidney'e kadar 25.000 km'yi bisikletle geçeceğiz.
bisikleTEMA kapsamında üniversitelerde bisiklet konulu sunumlar yapmak istiyoruz. Üniversitenizde bu ayarlanabilir mi?
Daha fazla bilgi ve sunum hakkında soru ve önerileriniz için bana aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz. Görüşmek ümidiyle,
Gizem Altın
bisikleTEMA Proje Yürütücüsü
gizem.altin@temavakfi.org
0212 283 78 16 X 141

bilkentli bisikletçiler size nasıl ulaşabilirm acaba:) toplantı mekanınız nerede?

@ozgun_a

Bildiğim kadarıyla kulüp şuan aktif değil ama forumdan Erkut YİĞİT'e ulaşabilirsin.

Geri