Scudo Sports

Bilindik bir internet sitesinde Ghosts biskikletlerdeki inanılmaz ucuzluk!

Ahmet Sarı'nın Hayalet avcıları ifadesini çok tuttum. Güle güle kullanın, keşke "olmaz öyle şeeyy" demeyip de sipariş verseydim ben de. Çok hoş çok. Kazasız belasız keyifle kullanmanız dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: ibrahim_D
Scudo
valla ben "ghost rider" diyordum ama hayalet avcıları bu konuya daha iyi gitti :D

@halil ibrahim duran

evet. fakat sorun değil. satmazsam kullanırım. tam boyuma göre :) 172cm boy.

@Cemali Avcı

kötü haberi veren ben olmak istemem ama o kadro size küçük gelecek; size uygun olan kadro bugün bana gelen 53cm kadro

Ekran alıntısı direk ghost bisikletin orijinal sitesindeki kullanım klavuzundan (sayfa 13):
http://i1215.photobucket.com/albums/cc513/halilibrahimduran/EkranAl1310nt1310s1310_zpsa8566725.jpg

Kullanım klavuzu:
(link)

Mesela bende cross1800 var ve biraz ufak geliyor, boyum 178; onu hanıma (166 boyu) vereceğim, kendim 53cm olana bineceğim.

@halil ibrahim duran

bilgi için teşekkürler. fakat bu tarz şeylere pek inanmıyorum. salcano astro 210v kullanıyorum. internetten baktığımda 18 inç mtb bana uygun gözüküyor. Ancak bana biraz büyük geliyor. şuan beklediğim (salcano assos 50 slx) 16,5'' istedim o yüzden.

• Beğen
Tepkiler: Can Teker
@Cemali Avcı

Valla ben beş aydır cross 1800 kullanıyorum, kadro boyu 49cm, yani sizinkinden bir büyük boy ve ufak geliyor. Eğer yeni cross 1300 53cm gelmeseydi ya kadroyu değiştirmek için savaş açacaktım satan bayiye ya da sele gidon boğazı ve sair ayarlamalarla uzatacaktım bisikletin boyunu...

Yani tecrübe ettiğim şey bu gösterge ile paralellik içeriyor. Hikayeden internetten bulduğum veriyi koymuyorum yani. :D

Bisikleti kutudan çıkarmadan, kurdurmadan bilginiz olsun diye koydum.

Saygı ile...

@halil ibrahim duran
teşekkürler. size zaten demedim atmayın vs diye. ama zaten sizin de boy bende 6cm uzun :) bildiğim kadarıyla şehir bisikletlerinde boy mtb den biraz büyük seçilmesi gerekiyor. bu yüzden de haklı olabilirsiniz. ancak şuan satmak durumundayım gibi. zira salcano astro 210 v var. bi de ghostu kullandığımı varsayalım. üstüne kısmetse ay sonu salcano assos 50 slx gelecek :D evde 2 bisiklete yer açabildim ama 3. için ne yapsam yer yok :D hee, astro giderse assos gelene kadar o zaman ghost kalır :D

Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede

Yurtiçi Kargo'dan daha fazlasını beklemek hata olurdu. Bu not saat 15 sularında düşülmüş oraya. Getirmek için zamanları da vardı. Getirmemeyi tercih etmişler. Rezil herifler. :)

@Semih Aydınlıoğlu
aynen ben de de aynı durum sözkonusu, dün teslim edebilecekleri halde bugün saat 9.30 olmuş hala ortada yok..şubeyi arıyorum cevap veren yok, 444 lü numaradan müşteri hizmetlerini aradım ne zaman teslim edileceğine dair bir bilgi almak için: yok, üstelik telefondaki personel kargonun ağırlığının 99 kg olduğunu söyledi , iste yaptıkları işi bu kadar ciddiye alıyorlar, görüşmenin sonunda sakın bana yardımcı olabileceğimiz başka bir konu var mı diye sormayın dedim çünkü bu konuda yardım edemeyen etmeyen birinin bu soruyu sorması düpedüz müşteri ile dalga geçmek olur

az önce 444 lü numarayı tekrar aradığımda aramam her defasında reddedildi, demek az önceki görüşme ile fişlendik.

@emir yakup bulut

Hah! Tevafuk Manisa'daki Yurtiçi kargo da aynen bu şekilde. Eve teslim paketlerim ekseri teslim edilmez, gider şubeden alıp gelirim. Telefonlarının da açıldığı çook nadirdir. İşiniz yok, sabrınız çoksa dakikalarca arar muhtemelen yine de ulaşamazsınız...

Bisikletlerini alan arkadaşlara da hayırlı olsun, extra güle güle binersiniz artık :)

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1.0-9/q77/s720x720/1010215_10152039812471404_1760670117647410058_n.jpg

Eve küçük kardeş geldi

Acaba alırken Yurtiçi Kargo'dan başka seçenek var mıydı, onu hatırlamaya çalışıyorum. Dikkat etmemiştim çünkü. Varsa bundan sonra bu tip şeyler için MNG'yi falan tercih edeyim.

Az önce aradım, zaman yetmemiş galiba falan dedi eleman. Bugün de not aldım (evet not almış) akşama teslim edecek arkadaş dedi. Not alıyorlar paşalar. :)

Yahu Türkiyedeki kargo firmaları neden bu kadar laubali ben de anlamış değilim. Ben yurtiçiyle ilgili sorun yaşamadım şimdiye kadar gerçi de (bi sokak yanımızda çünkü şubesi) özellikle UPS ve Sürat kargodan ne zaman sipariş alsam mutlaka sorun yaşıyorum. Bu meridamı Sürat kargo getirmişti, kurye elemanı resmen kutuyu suratıma fırlattı gitti. Sanki ben adamı zorla kargocu yapmışım gibi. Tövbeee.

@Semih Aydınlıoğlu

Hepsiburada yurtiçi veya aras seçeneği sunuyor. Ama al birini vur ötekine. Üstteki arkadaşın dediği gibi bizim memlekette kargo firmaları bir tuhaf. Sanki adamlara zorla iş yaptırıyorsun. Hele sürat kargo aman! Yurtiçi ve aras yine bir nebze sistematik, süratin daha çok fırın ekmek yemesi lazım. 3.sipariştir hallettik demelerine rağmen hala ev adresimi güncelleyemediler, eski adresime gidiyor yine kargolar...

bende dalga geçiyordum bekleyin gelir diye buda bana kapak olsun. size de hayırlı olsun özür diliyorum düşüncelerimden dolayı her ne kadar yazmasam da böyle düşünmüştüm. vay anasını be şoktayım :eek:ha:

Arkadaşlar her ne kadar işleri taşımak olsa da kargocuya zahmet(!) oluyor işte o büyük kutuyu taşımak:)
Benim bisikletçi kargoya yakın olmasa eve getirdiklerinde hayatta götüremezdim benden büyük kutusu vardı.

hepsiburada katkılarıyla :D

http://i.imgur.com/wPe7fMG.jpg?1

• Beğen
Tepkiler: VolkanS
Anlamadığım konu neden herkes kapalı kutu resmi atıyor? :D
Görelim şu güzellikleri çıkartın onları dışarı. :D

• Beğen
Tepkiler: aertan
Sayın volkan....

.... nolu siparişiniz adresinize gönderilmek üzere 1 koli .... takipno ile Yurtiçi Kargo ....... şubesine yönlendirilmiştir. Kargo takibini buradan yapabilirsiniz.

Geri