Scudo Sports

Bilindik bir internet sitesinde Ghosts biskikletlerdeki inanılmaz ucuzluk!

Scudo
@Cemali Avcı

Hayırlı olsun. Bir aferin de bence Hepsiburada'ya. Orta yol buldular, tamamen mağdur etmediler. Bunu da üstelik kendi insiyatifleriyle yaptılar.

Aman elinize ayna falan almayın şekil, çekil derken :)

• Beğen
Tepkiler: Onur K.
@Mert E.

orta yok pek bulunmuş sayılmaz hocam. şöyleki siparişlerimden se 2000, cross 1100 ve cross 5100 tedarik edilemiyor dendi. ancak farklı arkadaşlara hepsinden gidiyor. hatta cross 1100 alan ve gönderilecek birçok kişi var. cross 5100 geleydi daha iyi olacaktı :)

Hayırlı olsun, güle güle kullanmanızı dilerim.

Hepsiburada'nın reklamı oldu, markayı bilmeyenler öğrendi ve bu hatalarını müşterilerine yansıtmadan kendi karşıladığı için güvenilirlik konusunda bir adım atmış oldu diye düşünüyorum. Bu durumda iki tarafta kârlı denilebilir. Diğer sipariş veren arkadaşlarda en kısa zamanda bisikletlerine kavuşurlar inşallah.

iyi hayırlı olsun bisikletini alanlara, demekki ortada hata yokmuş olsa yollamazlardı :)

güle güle kullanın ,

adamlara da süper reklam oldu bence forumda böle bir reklam yapabileceklerini düşünmemişlerdi

hayırlı olsun. kaça aldınız? bisikletin fotolarını da paylaşırsınız artık :)

@tuna k

Biri geldi. Üçü iptal edildi. Bi aksilik olmazsa hakem heyetine başvuracağım.

Bu arada bir arkadaşa selam maksatlı mesaj yazdım burda. Silindi ya hadi neyse :)

Ya ben yetisemedim o mevzuya pehh :))

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bir tane sipariş vermiştim, kişi başı bir sipariş olması yerinde bir karar bence de....

Bu arada kadro boyunu açmadan kutu üzerinden görebilmek için şu siteye bakabilirsiniz:
(link)

ilgili modeli bulun, sayfayı tıklayın, kadro boylarının kodları var; örneğin cross 1300 için kadro boyları "ref" ile başlayan kodlar:

Ghost 2014 Cross 1300 - 45cm - Ref: 14CR5501
Ghost 2014 Cross 1300 - 49cm - Ref: 14CR5502
Ghost 2014 Cross 1300 - 53cm - Ref: 14CR5503
Ghost 2014 Cross 1300 - 57cm - Ref: 14CR5504
Ghost 2014 Cross 1300 - 61cm - Ref: 14CR5505

Gerçi site 2014 kadrolarını veriyor; bize gelenler 2013 model
Baştaki 2 rakam üretim yılını; sonraki iki harf ve iki rakam ürün model kodunu (cr55) ve son iki rakam da küçükten büyüğe kadro boyunu anlatıyor; sanırım.

Buna göre sonu:
01=45cm
02=49cm
03=53cm
04=57cm
05=61cm oluyor

@halil ibrahim duran

E üstünde HOHE: 49 diye yazıyor zaten kadro boyu. :)

http://i.imgur.com/iOdPscY.jpg

• Beğen
Tepkiler: Onur K.
@Mert E.

Hayır 13CR0002 yazıyor; yani 0002 olduğu için 49cm kadro boyu. Onu da yazmışlar zaten cm cinsinden...
Ben daha kutuyu görmediğim için yazmıyorsa diye ek bilgi vermek için yazdım. Benim gibi eşine falan alan olursa kutuyu açmadan kadro boyunu öğrensin, maksat...

"Höhe" almanca 'da yükseklik demek zaten :D

O bisikletleri unutun diyenler yine haklı çıktı, tek bisiklet geldiği için ama:)
Hayırlı olsun arkadaşlar valla büyük fırsat kaçtı bizim için. Bir tane babama alırdık.

Benim bisiklet 53cm kadro çıktı. Hanıma uymayacak. İşin güzel tarafı bisikleti alırken acemiliğime denk gelip bana 49cm veren bisikletçi abimizi hatırla anarken şimdi benim cross 1800 ü hanıma verip bir büyük boy kadroyu kendime alacağım.

Geri