Scudo Sports

Bilindik bir internet sitesinde Ghosts biskikletlerdeki inanılmaz ucuzluk!

Scudo
@halil ibrahim duran

SS dursun lazım olur yollamazlarsa; ama bu noktadan sonra değişiklik olacağını zannetmem. Yarın elinizde olur büyük ihtimalle. Şimdiden hayırlı olsun...

@Halil EROĞLU

Eyvallah, inşallah bakalım. Bekliyorum.

Kadro boyu uymazsa satılıktır :D

Bisiklet gelmesine gelirde bazı arkadaşların sadece bir ürününü gönderip diğerlerini iptal etmişler. Bu saçmalık değil mi :)

U9200 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ibrahim_D
@Onur Kuzik

Seçemiyoruz ki!!!

Tamamen şans işi xs bile olabilir :D

@halil ibrahim duran

Haydaaa, bak bu bunu bilmiyordum, gerçekten çok garip olmuş :)

@Hasan Kılınç

Saçmalık değil asıl yapılması gereken bu zaten iyide yapmışlar herkese birer tane yollasalar kafi birini görmüştüm adam bisikletçi dayamış siparişi kusura bakmasında öyle adama ben bir tane bile yollamam hatalarını kabul edip yolluyorlar demek bu.

Bu arada benimde 2920 yi kargoya vereceğiz dedi bakalım hayırlısı

Bence başkalarının yaptıkları hataları ( o fiyatları yazanın ) "kendinize göre iyi bir sonuçla " değerlendiriyorsunuz ve bence bu yanlış empati kurup o satış elamanın yerine koyun kendinizi kim bilir işten mi attılar maaştan mı kestiler bilemem ama ağlayanın malından gülene hayır gelmez demek istiyorum çünkü alan arkadaşlardan biri bu mutluluk hali ile sıkça gülme ifadeleri ile dolu mesajlae atıyor da bu biraz benim canımı sıktı buna istinaden yazdım,teşekkürler.

@Murat Alaaddinoğlu

Diyelim birisi gördü bu fiyatları. Kendine, eşine, oğluna, kızına aldı. Ama sadece birisine gönderdiler bu ne kadar mantıklı :)

Hepsiburada gibi büyük bir e-ticaret sitesi herkese ürünlerini göndermeliydi.

Ayrıca sizin dediğiniz gibi alıp satacak olanlarda bir bayi ile aynı fiyatta satmayacaklardı o fiyatları yani kazanan yine bisikleti sevenler olacaktı :)

U9200 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kimsenin işten çıkarıldığını düşünmüyorum, inşallahta çıkarılmamıştır, eğer başlıkta yazan mesajlarımı takip ettiyseniz hep "acaba" diye yaklaştım, bir sayfa önce benimle/bizimle dalga geçenlere istinaden o mesajı paylaştım, hata ya da değil gönlümden hep iyi şeyler geçirip dua ettim Allah kimseyi işsiz bırakmasın. Birçok birden fazla siparişi zaten teke düşürmüşler ayrıca arayıp durumu da kendilerine ilettim. Ben dalga geçilmesine kızmıştım, eğer ki aldığım ürünü gönderirlerse de çok mutlu olacağım.

hep biz kendimizi onların yerine koyacaz onlarda biraz kendilerini bizim yerimize katıyorlarmı ?
bu arada herkese 1 tane göndermeleri bencede en orta yoldur (bu durum bilinseydi herkes 1 tane alsa daha fazla bisikletli arkadaş faydalanabilirdi ticaret amaçlı hariç tabiki)
bisikletçi birisininde gördüm aldığını pes dedim

@Hasan Kılınç

Öyle birşey olmaz işte ticari olarak alan bisikletçi piyasa değerinden ucuza satarsa distribitör yakasına dayanır çünkü piyasayı öldürüyor olduğundan bu ürünü satan her ilde bir sürü bisikletçi var çünkü.

10 gündür bisikletleriniz gelmedi. Hala ne bekliyorsunuz :)

Geri