Scudo Sports

Bilindik bir internet sitesinde Ghosts biskikletlerdeki inanılmaz ucuzluk!

Süreci heyecanla takip ediyorum, alan arkadaşlara hiç kimsenin bir şey demeye hakkı yok, herkesin tercihi.. ama hb her zaman bunları yapan firma. hak ediyor..

Scudo
@Gökhan Toros

Gökhan bey ben o lafı bir arkadaş `hepsiburada güzel taktik yaptı , bir kaç yüz milyar lirayı hesabında tuttu ` dedi diye yazmıştım.
Ben hata olduğunu düşünüyorum. Hepsiburadada kendi haklarını kullanır. Gönderip göndermemesi hakkında yorum yapmadım.

Bisiklet sipariş veren ve almak için mücadele eden tüm arkadaşları destekliyor, sonuna kadar haklarını aramalarını istiyorum.

Burada hepsiburada.com'un avukatlığını yapan insanları da anlamış değilim. Bırakın da bu sefer tüketici lehine bir hata olsun.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet H. ve M.J.
Merhaba Güvenç Bey,

Öncelikle siparişinizle ilgili size geç yanıt verdiğimiz için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. 76260219 numaralı siparişiniz ile ilgili tedarikçi firmamızdan aldığımız bilgi, ürünün bu hafta içerisinde kargoya verileceği yönündedir. Siparişiniz kargoya verildiğinde üyelik hesabınıza gönderilecek olan e-postada yer alan ve sipariş detayına tanımlanacak olan kargo takip kodu ile ürün takibini gerçekleştirebilirsiniz.

Saygılarımızla

Dün gelen email yukarıda, buradan siparişimin gönderileceği anlaşılıyor. Merak ettiğim konu kadro boyu... Bu konu ile ilgili mesaj atayım bakalım.

@Güvenç A.

Ne yazdınız da bu yanıt geldi? Hiçbir şey yazmayanlara tedarik edilemiyor diye aramalar geliyordu da en son...

Açıkçası kargolamayla ilgili bir şey yazmadım, eft yapmıştım ben o konuyla ilgili açtığım destek konusu vardı, oradan yazmışlar dün(15.04), onlardan arda arda gelen 3 mesajı buraya koyayım o konu içindeki:

(link)

Bunun dışında sadece bana gelmemiş mesaj, şu sayfadan anlaşılıyor:

(link)

1 adet se 8000 siparişim vardı.

@Emre GÜLEN

Emin olunki en büyük firmada olsa kutudaki bir bantı eksiltip maliyet peşine koşuyor büyük paralar oynuyor aradaki farklarda yani ben doğan moğan durumu avantajına çevirmediğine inanmıyorum :)

Dört siparişim vardı. Son üçünü iptal etmişler tedarikçi firmadan temin edemedik diye. İlk siparişi de göndereceklerini belirttiler. Kargo elime gelmeden inanasım yok hala.

• Beğen
Tepkiler: M.J.
Elinize geçer geçmez, diğer 3 sipariş için hakkınızı savunabilirsiniz. Ya da sus payıyla yetinebilirsiniz...

Çoklu ürünleri iptal edip her siparişe bir adet yollarlarsa yine iyidir bana göre.

@cemali avcı

hepsİburada.com bunu herzaman yapiyor. Şİmdİye kadar verdİĞİm ÇeŞİtlİ sİparİŞlerİn hepsİnde yaklaŞik 1 er hafta bekledİm. Sonrada "tedarİk edİlemİyor" İbaresİyle karŞilaŞtim. Madem tedarİk edemiyorsun ne halt yemeye koyuyorsun urunu oraya. Bu konuda da 1 avrupali/amerİkali kadar olamadik ya yaziklar olsun.

@Halil EROĞLU

bisiklet gelir veya iptal olursa duruma göre hareket edeceğim. ancak yine de hayal kırıklığı içindeyim. zira gönderecekleri cross 1800. bense iptal edilenler arasında cross 5100'ü istiyordum.

@M. Mert Babayiğit

çoklu siparişlerde ilk sipariş harici bütün siparişler iptal edilmiş.

@krmtoprak

avrupalı da hemen hemen aynı hocam. zavvi / thehut sitelerinden bir sene öncesine kadar aktif alışveriş yapardım (ps3 oyun, aksesuar). bazen tedarik edilemiyor diye iptal edilen siparişlerim olurdu. ama en azında indirim kodu veya sanal para hediyeleri de olurdu bunun sonucunda.

Bugün müşteri hizmetleri mesaj yollamış, bu hafta içerisinde tedarikçi firma gönderecek diye. Bu haftanın macerası da başlamış oldu. Cross 1300'ü bekliyoruz bakalım.

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t31.0-8/1801344_10152036548066404_4932997649587879457_o.jpg

Bakalım gelecek mi? Yoksa bizi mi yiyorlar? :D

@halil ibrahim duran

Bu bisiklet şuan 2.000 TL'nin üzerinde :) :in:
Bu konu ilk açıldığında okumama rağmen değer vermedim ama şimdi keşke bende bir tane almış olsaydım diyorum :) :)

@Onur Kuzik

hangi bisiklet 2000tl nin üzerinde?
1400tl normalde bu bisiklet

@halil ibrahim duran

Pardon, ben 1800'e bakmışım..

@halil ibrahim duran

Huhaha, taksit yaparsanız 800 alırım. :D

Geri