Oktay Erkan
Daimi Üye
- Tepki
- 807
- Bisiklet
- Trek
Bisiklet almayı düşünürken, seçenekleri biri ghost olmak üzere ikiye indirmişken bu haberi gördüm, pek umursamadım. Uzun zamandır incelediğim için fiyatlarını ezbere biliyorum, bu yüzden bir yanlışlık olduğunu hemen anlardım. O gün görsem, bugün de olsa almazdım. Ama alan arkadaşlar hakkında da tek kelime etmem, kimse de etmesin. Neyse, bunu bir kenara bırakırsak...
Bence bu, HB açısından tam bir 'krizi fırsata çevirme' durumu. Düşünün; HB, Fatih'li, Gülben'li bir kampanya yaptı. Bunların tv'lerde yayın masrafını bir kenara koyun iki ünlüye (link) para verdi. Buradaki kaybı ortalama bisiklet başı 1000TL olsa, 500 bisiklet satılmış olsa, toplamda 500bin TL. Eğer bunu karşılayıp bu haberin de yayılmasını sağlarsa, ki bu sanal ortamda işten değil, o kampanyadan daha etkili bir reklam olur. Bu müşterileri kaybetmeyeceği gibi, çok daha fazla müşteri, daha da önemlisi müşterinin güvenini kazanır. Akıllı bir yönetici bunu yapar.
Yasal kısmı ise hukuk sistemine kalmış ki onun durumu da malum...
Umarım alanlar bisikletlerine kavuşur...
Bence bu, HB açısından tam bir 'krizi fırsata çevirme' durumu. Düşünün; HB, Fatih'li, Gülben'li bir kampanya yaptı. Bunların tv'lerde yayın masrafını bir kenara koyun iki ünlüye (link) para verdi. Buradaki kaybı ortalama bisiklet başı 1000TL olsa, 500 bisiklet satılmış olsa, toplamda 500bin TL. Eğer bunu karşılayıp bu haberin de yayılmasını sağlarsa, ki bu sanal ortamda işten değil, o kampanyadan daha etkili bir reklam olur. Bu müşterileri kaybetmeyeceği gibi, çok daha fazla müşteri, daha da önemlisi müşterinin güvenini kazanır. Akıllı bir yönetici bunu yapar.
Yasal kısmı ise hukuk sistemine kalmış ki onun durumu da malum...
Umarım alanlar bisikletlerine kavuşur...