Scudo Sports

Bilindik bir internet sitesinde Ghosts biskikletlerdeki inanılmaz ucuzluk!

Bisiklet almayı düşünürken, seçenekleri biri ghost olmak üzere ikiye indirmişken bu haberi gördüm, pek umursamadım. Uzun zamandır incelediğim için fiyatlarını ezbere biliyorum, bu yüzden bir yanlışlık olduğunu hemen anlardım. O gün görsem, bugün de olsa almazdım. Ama alan arkadaşlar hakkında da tek kelime etmem, kimse de etmesin. Neyse, bunu bir kenara bırakırsak...

Bence bu, HB açısından tam bir 'krizi fırsata çevirme' durumu. Düşünün; HB, Fatih'li, Gülben'li bir kampanya yaptı. Bunların tv'lerde yayın masrafını bir kenara koyun iki ünlüye (link) para verdi. Buradaki kaybı ortalama bisiklet başı 1000TL olsa, 500 bisiklet satılmış olsa, toplamda 500bin TL. Eğer bunu karşılayıp bu haberin de yayılmasını sağlarsa, ki bu sanal ortamda işten değil, o kampanyadan daha etkili bir reklam olur. Bu müşterileri kaybetmeyeceği gibi, çok daha fazla müşteri, daha da önemlisi müşterinin güvenini kazanır. Akıllı bir yönetici bunu yapar.

Yasal kısmı ise hukuk sistemine kalmış ki onun durumu da malum...

Umarım alanlar bisikletlerine kavuşur...

Scudo
Bu konu bir elektronik marketinde başına gelmişti; bir gecede fiyatların yanlış girilmesiyle 30 bin lira zarar ettiler fakat siparişleri tıpış tıpış yolladılar.

@Cemali Avcı

Aynısını bana da söylediler :) bana ayrıca adresle ilgili birşey daha ekledi hatta :D

Olay bugün yarın çözülecek o zaman. Bakalım ilk fotoğrafı kim ekleyecek.(Bisiklet fotoğrafı da olabilir, iptal görüntüsü de ;))

• Beğen
Tepkiler: ProfessionaL
Konunun ilk başından beri takipteyim. Sürecin sonunda kim kazanacak çok merak ediyorum :D

Uzun zamandır forumda yoktum. Ben de bir link alabilir miyim ?

@Mert E.
Şişirilenlerden birisi de Claud Butler demek ki. Baksanıza o meşhur listede ekli. Salcano bayilerinde ücretsiz servisi verilen, malum sitelerde ucuza satılan marka hani. İngiliz malı kaliteli. En pahalı yol bisikletine tiagra döşemiş, 2012'den sonra katalog güncellemesi yapmamış ünlü markamız...

Dün LCWden aldığım ürünleri LCW yolladı ama sözde bugün gönderilecek kargo yola çıkmadı, neden acaba:D

@Mert E.

Mert bey, söylediklerinizin çoğuna katılıyorum, ancak yanlış anlaşılma olmasın, Italyan Bianchi firması ile Accell'in sahip olduğu Bianchi Bisiklet A.Ş farklı markalar ve birbirleri ile hiçbir alakaları yok.
Örnek vermek gerekirse, bu sene Bianchi markasını kullanacak olan Belkin ProCycling team'in bisikletleri Cycle Europe AB tarafından üretiliyor.
Yanlış anlaşılma olmasın diye ilave etmek istedim.

@VolkanS
"Elini attığını kurutuyor." diye bir tabir var. Bisikletlerin neden yollanmadığının sebebi anlaşıldı :cool:

@Halil EROĞLU

Benle alakası yok canım, sadece 1tane aldım :)

Bugün de halini hatrını sordum müşteri hizmetlerinin. Kargolanma sürecinde evet, bir gecikme yaşanmış, hemen not düşüyorum, gün içinde dönüş yapılacak dendi. Son kozlarını oynuyorlar yıldırma politikasında. :p

• Beğen
Tepkiler: Osman Kıtay
@Semih Aydınlıoğlu

Metin aynı, herkese aynı şeyi söylüyorlar :D

Ürün temin edilemiyor diye arandım, para iadesi ya da başka ürün için teklif geldi :)

@VolkanS

Kabul etme abi sen karar değiştirmediğin sürece göndermek zorundalar ne kadar kurtarırsak diyorlar.

Evet bencede kabul etmeyin, ne bu çocuk oyuncağımı oynuyorlar , bizi ümitlendiriyorsunuz falan filan,
madem adı sanı duyulmuş firmasınız mağduriyetimi giderin diyin bari en azından

Aslında kararsız kaldım, hakkımı herzaman ararım kolay kolay kimseye yedirtmemde, ne bileyim kararsız kaldım.

Geri