Scudo Sports

Bilindik bir internet sitesinde Ghosts biskikletlerdeki inanılmaz ucuzluk!

Ya bu olay gittikçe çirkinleşiyor. Lafım ona bisikleti almayıpta fırsatçı diyen arkadaşlar; sadece bu arkadaşlarımız mı ucuza bisiklet almaya çalıştı ? Onlardan başka kimsemi ucuza almıyor ? Bunun cevabını verin. Adamlar aramış sormuş zamanında hayır fiyatlar doğru diye cevap almışlar daha ne olsun ? Bunun yanında sonradan mesaj gelmiş kur fiyatı yanlış hesaplanmış vs vs .. Bir anlık heyecan bu arkadaşların da hakkı değil mi? Pardon ama niye uğraşıyorsunuz ? 1 Yıl Önce şuanki fiyatı 1480 liraya olan bisikleti 800 liraya aldım. Ben de fırsatçı oluyor muyum afedersiniz ? Lütfen çirkinleştirmeyin bu konuyu daha da ben de merakla bekliyorum umarım satın aldıkları bisikletleri elde ederler.

Saygılarımla..

Scudo
@Ahmet SARI

gelmezse de sağlık olsun. iade, alışverişi yapan herkesin göze aldığı bir durum zaten :in:

• Beğen
Tepkiler: Mehmet H.
beyler hangi siteden aldınız bilemiyorum ama 'HB' resimleri vs paylaşılıyor.ama 'HB' ghost satmıyor ? yada başka bir siteyse msj atabilirmi biri.

@burak özgüng

Satıyordu; fakat site komple kaldırdı Ghost'a ait ne var ne yoksa. Bu yüzden ulaşamıyorsunuz bağlantılara...

@Halil EROĞLU

evet evet daha yeni ayıldım :D teşekkürler.
fuji salcano vs satıyordu bu site ama ghost bisikletleri ben daha ilk kez görüyorum satıldığını.ekleyen arkadaşlar avromu tl mi olarak satıldığını karıştırmış olsa gerek.yer yerinden oynuyordur hb da

Ya arkadaslar bu arada ghost cok iyi marka soyle boyle falan denmis de konu icinde. Neye istinaden boyle deniyor. Bir is seyahati nedeniyle su an Almanya'dayim burada bu markayi bilen yok. Engelhorn un magazasina girdim (allah herkese bir kez nasip etsin bu magazanin icine girmeyi) alt kati sirf bisiklet dunyasi akliniza gelebilecek hersey var. (Oradaki gorevliye sordum o da ilk defa ghost diye bir marka duydugunu soyledi. (Bu arada magazada satilan markalar trek, specialized ve cube; ama gorevli ile konusurken bir cok baska markadan da bahsettik)

Sonra lokal bir bisikletciye girdim o da bilmiyor (gerci onun bazi saydigi markalari da ben bilmiyordum :))

Yani urunler gelmezse cok da uzulmeyin, Ghost alman diyoruz, almanyada bilen yok:)

(Bu arada mannheim a is sebebiyle sik sik gidip geliyorum. Burasi bisiklet kullaniminin cok yaygin oldugu bir sehir. Bisikletle yeni yeni ilgilendigim icin algida seciciligim artti. Envai esit bisiklet var. Genelde sehir bisikletleri kullaniyorlar. VSF Fahreadmanufaktur, peugeot, cube, ve bir cok adini bilmedigim msrka revacta. Bisikleti aldiktan sonra sanirim aksesuarlarini buradan duzecegim)

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
@Mert E.

ben mtb kadrolarını sevmem zaten. üst boru ile sele borusuna doğru uzanan, üçgenimsi bir görüntü oluşturan o boruya acayip ayar olurum :) ama şehir kadrolarının gideri var. se 1800 yada se 5100 de gelse kafi. bahaneyle şehir bisikletimiz olur :D

@Mert E.

Bilinmemesi kötü olduğu manasına gelmez. Çoğu standart insanın bilmeyeceği, ama kalitesi tartışılmaz birçok marka çok rahatça sayılabilir. Neticede Almanyada ve diğer ülkelerde satılan bir marka. Sormak istiyorum, türkiyede muadili fiyatlara alınabilecek bisikletlerin kaçı yurtdışında satılıyor. Sonuçta en üst düzey bisiklet markası olmasa da (Trek, Specialized Giant, Pinarello vs) bence bisikletleri fiyat performans olarak iyiler.

@halil ibrahim duran

Twitter'da dünya gündemine girsek mi abi? :D #direnghost

Şaka bir yana, çekemeyen arkadaşları takmayın. Kıskançlıktan konuyu kapattırmaya çalışıyorlar, tartışma yaratıyorlar. Cevap vermeyin çatlasınlar. :D

Ghost Factory Team mtb yarışlarında ilk sırada olan hatta dünya şampiyonasında 1. olan bayan takım.. Bisikletleri Ghost . Örnek Alexandra Engen , Katrin Leumann vs vs. En iyi mtbciler bile bu markayı kullanıyorken bazı kişilerin iyi marka değil demesi gerçekten komik bir durum..

@Semih Aydınlıoğlu

Bana iptal edilecek diye mesaj attılar ama şu ana kadar ne kargolandı ne de param iade edildi, gönderirlermi kendi tasarufları.

• Beğen
Tepkiler: Çetin ŞAHİNÖZ
kusura bakmayın ama işi oraya fiyat girmek olan adam da işini dogru yapsın o zaman. anlık dalgınlık denebilecek durum degil bu, eminim hepsiburadanın fiyatı kontrol eden denetleyicileri de vardır. işini yanlıs yapan varsa işten çıkarılacaktır, bu böyledir. Siz adama yazık atılmasın diye alısveristen vazgecseniz de o adam gidecek.

Bisikletleri alan arkadaşlarıma; hakkınızı sonuna kadar arayın, ellerinden geleni yapacaklar fakat o bisikletler sizindir artık, gerekirse hukuki mücadeleyi sürdürün. yasalar sizden yana, heleki ödeme yaptıysanız...

herkes kendi bulunduğu konumdan ne kadar da rahat konuşuyor.
o siteye fiyatları yanlış giren, bu yüzden işten atılacağını varsaydığımız bir çalışan var ya hani, onun yerinde olsaydık da böyle mi düşünürdük?
"bir eşeklik ettik, adamlar da parasını ödedi. helal-i hoş olsun. aradaki fiyat farkını da ben ödeyeceğim, bu bana ders olsun." der miydik?

@Mert S.

Bende alanlardanım ama buda azıcık insafsızca oldu yav.

Yahu arkadaşlar, Bimeks'in meşhur Braun olayını bilmiyorsunuz, boşuna konuşup duruyorsunuz.

(link)

Burada bahsi geçen ürünlerin hepsi "müşteri memnuniyeti" adı altında alıcılara gönderildi bu fiyatlardan. Gönderirlerse gönderirler, göndermezlerse göndermezler. Nedir bu tatava ben anlamıyorum. Alamadıysanız yapacak bir şey yok, aldıysanız da güle güle kullanın ya da satın. Bitti gitti.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet H.
olaylardan sonra bakınca insanlar sürekli takip edicem siteyi falan sürekli ziyaret etme hissi oluşuyor bazı firmalar bilerek yapıyor olabilirler
hepsiburada sadece zarar etmedi ne kadarda kar etti acaba

• Beğen
Tepkiler: ibrahim_D
Geri