Scudo Sports

Bilindik bir internet sitesinde Ghosts biskikletlerdeki inanılmaz ucuzluk!

Eğer yakalasaydım bende denerdim.... 8000 i alıpta satmayı düşünen varmı :)

Scudo
@oguz657

ben de 3,30-4,00 civarı gördüm. haber facebookta yayıldıktan bir saat sonra falan. se 8000 ve se 5000 tükenmişti. onu mu alayım bunu mu derken se 3000 de bitti. neyse ki se 2000 alabildim :)

@mehmetsunu
Hocam Ghost markası öyle bildiğiniz dandik markalardan değil. Kadrosunun ismi yeter bir marka. Siz hangi mantıkla Ghost Race 5000 105 setli bisikletle Salcano'nun tiagra setli bisikletini karşılaştırıyorsunuz? çok merak edıyorum..

• Beğen
Tepkiler: Mehmet H.
@erdem özgür

Param olsaydı(yok) alırdım heralde(kesinlik belirtmiyor).
Sonuçta orda ne yazıyorsa fiyat odur.(Bu kısım tüketici hakkını korumaya yönelik, yalanı var mı?)
Mecbur gönderecekler. Gönderim yapmazlarsa para iadesini taksitli yapacakları için alan arkadaşa geçmiş olsun deriz.(Taksitle alanların parası peşin iade edilmeyecek, yalan mı?
Ürünü gelirse de hayırlı olsun deriz Vicdani yönü de var ya neyse artık.
(Ne diyelim sizin gibi yazıklar olsun tüüü fırsatçılar mı diyelim, ne kadar hayrı varsa o kadar hayrını görür işte?)
Bu yazı bana ait olduğu için cevap hakkı doğdu. Yoksa hiçbir şey yazmayacaktım.

Zaten fiyatların doğruluğunu teyit etmişler....
Sizi ilgilendiren tarafı ne anlamadım?
Başlık da açmıştınız bununla ilgili.

@uğur çalık

Duruma (özellikle boy hususu) göre haber veririm. 1300 modelini aldım.

Cemali bey ne çok bilgi var resimde sizinle alakalı şimdi biri sizi arasa arka planada call center sesi verse inceden.
"Merhaba HB den mehmet ben konuşmalarımız kalite standartlarımız çerçevesinde kayıt altındadır ilk önce bunu bildirmek isterim size 52522734 numaralı siparişde yeralan Ghost cross 5100 bisiklet sipariş var doğrumudur efendim şu tarihte vermişsiniz sipairşi"
dese
EVET dersiniz tahminen
sonrada sizle ilgili bir kaç bilgiyi daha alsa ve forumda yazılarınızı takip ede ede hesaplarınızı çalmaya kadar gider bunun sonu.
Örneğin
"Güvenlik için bir kaç soru sormam gerekli.. doğum tarihiniz nedir acaba" diyebilir ve muhtemelen alır veriyi
"kredi kartınızın son 4 rakamından önceki 2 rakamı nedir" der ve alır veriyi (ki bu bilgiyle artık kredi kartınızın hangi bankanın hangi model kredi kartı olduğunu biliyor olur)

adres var
telefon var
kredikartının 8 hanesi var
tam ad var
bunu özel mesaj olarak atmıyorum başka kişilerde hata yapmasın bunlar önemli bilgiler vermeyin bence kimseye.

• Beğen
Tepkiler: Osman Kıtay
Satmak üzere Ghost Race 5000 modelinden sipariş veren varsa konuşalım...

Ben Pazar günü biri kendi kullanımım, biri ise bir yakınım için olmak üzere iki adet bisiklet siparişi verdim. Sitede siparişler onaylandı şeklinde gözükmesine rağmen teslim edileceğine inanmıyorum. Muhtemelen fiyatlandırmada yapılan bir hata nedeniyle pahalı bisikletler bedava fiyatlara satıldı. Site ürünlerin tedarik edilememesini bahane gösterip siparişleri iptal edecektir. Sonuçta sözleşmede bu şekilde bir madde bulunmakta.

@lermis

uyarı için teşekkürler. hiç dikkat etmemiştim.
kişisel bilgilerimi kimseye verme doğum tarihi vs. daha önce sanalpazarda bir aksilik yaşadım. kredi kartı bilgilerimi istediler vermedim, netice sorun çözüldü, iademi aldım herhangi bir bilgi vermeden. ama dikkat edeceğim. hiç aklıma gelmedi bu.

@Cengiz Gökalp

sabah arayıp siparişleri onayladılar. ölmek var dönmek yok artık :D

@Cengiz Gökalp

Gelince görürsünüz herkesin elinde kapı gibi e-fatura çıktıları var... :D
Konuyu okumadan yorum atmışsınız... :D

Henüz siparişi kargoya verilen kimse yok, varsa da biz bilmiyoruz :)

Euro fiyatı yanlışlıkla TL olarak yazıp satışa çıkarmış olabilirler :)

bu konuda yüzünden 5 dakkada bir hepsiburada.com'a giriyorum.
heran başka bir mallık yaparlarmı diye.

@kivilcimb

Yarıldım gülmekten :)

Şu an ana sayfa da bu banner var :)

http://design.hepsiburada.net/assets/hbv2/MainPage/life/anasayfa_vitrin/bisiklet_0704_590x250.jpg

Beyler durumunda yenilik olan yazsın buraya, konuyu merakla takip ediyoruz. Sınava geç kaldım uleyn!

Geri