Scudo Sports

Bilgisayarınızdan silinen resimlere ulaşmanın yolları

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
B.sayarımdan komple sildiğim resim ve videolara tekrar ulaşmak için sistemi geri yükledim ama avucumu yaladım;ulaşamadım. Peki bu resimlere ulaşmam nasıl mümkün olabilir?

Scudo
(link) program sayesinde harddiskte silimiş olup üzerine tekrardan bilgi yazılmayan dosyaları kurtarabilirsin

Silinen verileri kurtarma programları var,kesin çözüm..;)

Easy Recovery -tavisye ederim,beni ne işlerin altından kurtardı..;)sıkışırsan kullanım aşamasında yardımcı olabilirim..

Kolay gelsin

ben de recovery my files adlı programı kullanıyorum.tam sürümü ve seriali mevcut.ihtiyacın olursa özelden haberleşelim:)

Benim cookies,tempory internet files ve müziğim deki bir sürü müziğim kayboldu..!onları nasıl bulabilirim.
ACİL YARDIM..!

@zürey
Tavsiye EDiyorum kaydettiğin isimde çıkmıyor ama cok yararlı... Formattan öncekiler bile var ...

"Peki format atıldıysa geri dönümü yok dimi." var ama %100 Herşeyin Geri dönüşümü yok

Ben Dönem Ödevimi Formatta Silmiştim :D DAlgınlıkla Geri Geldi . Recovery My Files Çok Yararlı...

Easy Recovery

EVET BENDE BUNDAN KULLANIYORUM KUKLANIMI KOLAY BİR PROGRAM TAVSİYE EDERİM ....

DIR diye ufak çaplı megabayt bile olmayan program var. hafıza kartındaki ve pc deki sadece fotoğrafları bulan bi yazılım.
silinen fotoğrafların %70 ini geri getirebiliyor. tabi karttaki fotoğrafları sildikten sonra kartı kullanmadıysanız.

@chnkrmz
Sildikten sonra hiç kullanılmayan bir karttan %70 kazanım sağlıyorsa o programı hiç kullanmayın:)
Ali beyin bahsettiği Recuva ile öyle bir durumda resimlerin %100'ünü geri alırsınız. (Hiç kullanılmama durumu)

@Antecurs hadi %80 olsun :D
fotoğrafçı olduğum zamanlar hep bunu kullanırdık. gene az çok iş görüyor. benim hiç ihtiyacım olmadı böyle programlara. inşallah ta ihtiyacım olmas

Chip bizim bisikletlerin tekerleri patlatacakmış.

Geri