her bisikletin bedeni olur 26 da alsan 29 da alsan doğru bedeni aldığında sırıtmayacaktır satıcı elindekini satmaya kalkmıştır muhtemel. Salcano kötü bisiklet değil ama içinede sinmediyse rengi alma isteksiz binersin sonra
(link) boyuna göre kadro boyları yazıyor.19'' kadro boyu size göre uygun görülüyor.18'' daha iyi kontrol sağlamak içinde deneyebilirsin.Bazı kişilerde bacak ile gövde uzunlukları farklı oluyor.O yüzden deneyerek almak iyi olur.21'' kadroya kadar deneyebilirsin.21'' kadroda seleyi fazla yükseltmek gerekmeyebilir.Büyük jantın yol tutuşu güzel olsada arazi dik yokuşlarda daha zorlayıcı oluyor.Akort ayarı daha sık yaşanabiliyor.
@mtkeskin
Akışı da daha iyi geliyor bana. Yani, ergonomik kadrolu, parça temin sıkıntısı yaşatmayacak 30-32" jantlı bisiklet üretseler, almayı düşünürüm herhalde! :rolleyes:
@Murat Çetinkale
Benden de bir o kadar. Geçen 29er'nin zincirinde meydana gelen bir problem nedeni ile 26" ile dağa tırmandım. Hem çıkışta hem inişte mahfetti beni. sağolsun milimlik bir çukuru bile vücudumun her yeri ile hissettim.
@Silver Cord
T
Bence Salcano alma çünkü fren seviyesi Altus..Speed 8000 de 21 vites o yüzden bence bisan xty 5600 al....Pazarlıkla 950 Tl'ye alırsın...