Scudo Sports

Bilecik- Çanakkale-İzmir(Urla) 850 km

Fikret Öztürk

Daimi Üye
Tepki
539
İsim
Fikret
Başlangıç
2009—10
Bisiklet
Trek
Bisiklet türü
Şehir - Tur
2015 yılının ilk turuna Nisan ayı başlarında çıkmayı düşünüyorum.Tahmini olarak 10 gün sürecek tur için aşağıda bir rota çıkardım. Uzayıp kısalabilir. Rota üzerinde çalışmaya devam ettiğim için daha önce bu rotaları kullanan arkadaşların tavsiye ve tecrübelerini paylaşmalarını rica ediyorum.Özellikle görülmesi gereken yerler,kamp atılabilecek yerler,yol durumu vb.

Ayrıca katılmak isteyen arkadaşlar olursa irtibat kurabilirler.

1.gün: Bilecik-İznik (66 km)
2.gün: İznik- Mudanya (84 km)
3.gün: Mudanya-Bandırma (120 km)
4.gün: Bandırma-Biga (75 km)
5.gün: Biga-Lapseki-Çanakkale (93 km)
6.gün: Gelibolu Yarımadası (80 km)
(Kilitbahir, Şehitler Abidesi,Seddülbahir Kalesi, Yahya Çavuş Şehitliği, Sargıyeri Şehitliği,Kabatepe Feribot İskelesi, Eceabat, Kilitbahir)
http://www.bisikletgezginleri.com/FileUpload/ds215234/File/gelibolu_yarimadasi_rotasi_70_km.jpg

7.gün:Çanakkale-Altınoluk (106 km)
8.gün: Altınoluk-Burhaniye- Ayvalık (71 km)
9.gün: Ayvalık-Aliağa (97 km)
10.gün:Aliağa-İzmir-Urla..(108 km)

TOPLAM: 900 km

http://www.bisikletgezginleri.com/FileUpload/ds215234/File/rota.jpg

Scudo
Fikret bey, rotanız güzelmiş. Mevsim itibariyle yazlıkçı trafiği başlamamış olacağından Çanakkale Urla arasını rahat geçersiniz. Özellikle Çanakkale Ayvalık arası bisikletle gezmek için çok güzel bir rota. Şimdiden iyi yolculuklar.

ben gelebilirim çok güzel rotanız var size 3. gün bandırmadan katılabilirim bende böyle uzun turlar düşünüyordum yol arkadaşı arıyordum kısmetse olabilir :)

kaç günde tamamlamayı planlıyorsunuz ?

@Sey_Yeah
@Sey_Yeah
10 gün olarak planladım.Belki birkaç gün ilave olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Osman Kıtay
@Fikret Öztürk gelmek isterim ama sınavlar var :( ayrıca bandırma civarlarında çanakkaleye geçerken yolda rahat gidersiniz emniyet şeridini çok bol tutmuşlar o civarlarda.aslında 1 kişi daha olsa ailem izin verir nedense 2 kişilik tura karşılar :)

@Fikret Öztürk Yorulmam rampadan sıkılmam derseniz, çanakkaleden geyikliye geçin oradan tavaklı, gülpınar, assos yolunu kullanın. daha sakin ve keyifli bir yoldur.

• Beğen
Tepkiler: Melih AÇIK
@Osman Kıtay
O güzergah yolumu uzatacağı için pek kullanmayı düşünmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Osman Kıtay
Rotayı nasıl çizdiniz bende çizmek istiyorum ama bunun için program lazım mı.?

@Can incesu
İnternet olması yeterli rotayı "(link)" sitesi üzerinden çizdim. Google eart da kullanabilirsiniz.
Video Linki:

• Beğen
Tepkiler: Can incesu
4-5 nisanda çanakkale şehitlerine saygı turu var. Bu tura ben istanbuldan surecem. 2 gün tura katilacam , ki tarihleri uyarsa siz de katilin bence. oradan izmire beraber sureriz :)

5 Nisan Pazar günü tur başlıyor.

16 Nisan'da Çanakkale'den İzmir'e tur yapacağım ben de, fakat ben günlük rotaları biraz daha kısa tuttum, belki yollarda karşılaşırız. keyifli pedallamalar :)

@aliburak@aliburak
@aliburak
O tarihe kadar eğer bir aksilik olmazsa ben turu bitirmiş olurum. Ancak yollarda karşılaşacağım turcular olacağını tahmin ediyorum.

Geri