Scudo Sports

Bikepacking Çantalar - Kendi Yapımım

Tepki
456
İsim
Aykut
Başlangıç
2014—15
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Cyclocross
Merhaba arkadaşlar. Bu yaz Karadeniz dağlarında uzun süreli bir bikepacking turuna çıkmayı planlıyorum. Mümkün olan en hafif ekipmanları kullanmak istiyorum çünkü bu şekilde daha fazla yiyecek ve su taşıyabilirim. Fakat biliyorsunuz ki çadır vs malzemelerde ağırlık ve fiyat ters orantılı oluyor. Sonuç olarak turun masrafı benim için epey yüksek olacağını anladım ve tur planıma yardımcı olması için resimlerdeki çantalardan üretmeye karar verdim. Kendim için yaptığım çantalar, aynısı ya da benzerlerini isteğinize göre, bisikletinize özel olarak yapacağım. Çantalar suya karşı dayanıklı ve son derece hafiftir. Dileyen olursa İstanbul'da görme şansı da olabilir. Her türlü yorum ve eleştirinizi bekliyorum.

Dosyalar

• 16142905_729106497247052_9120784998423794037_n.jpg
    16142905_729106497247052_9120784998423794037_n.jpg
    89,4 KB · Okunma: 987
Scudo
Öncelikle bu başlığa neden kıymet verilmemiş anlayamadım. Sonrada ithal ürünler çok pahalı geyiği dönüyor. Öncelikle sizi tebrik ederim, gayet güzel bir iş çıkarmışsınız. İlerde kadro çantalarına yönelik böyle bir potansiyeli doldurmanız dileklerimle..

Emeğinize sağlık yol bisikleti gidonunada aparat olarak kullanılır aslında uzun turlara çıkarken veya sele altına uygun çanta düşünürseniz geri dönüşü güzel olur size

• Beğen
Tepkiler: velespit7
Çok beğendim elinize sağlık:) Özellikle kadro arası büyük çantaları hep beğeniyorum.

Benim de markette dikkatimi çekmişti. Öncelikle ellerinize sağlık ,gerçekten güzel görünüyorlar. Ben özellikle gidon çantasını beğendim acaba daha ayrıntılı fotoğrafları var mıdır elinizde paylaşabileceğiniz? Hem almayı düşünenlere de yardımcı olur diye düşünüyorum.

Hocam özelden yazdım ama konu kaybolmasın diye burdanda yazayım.tebrik ederim sizi.aradığımızı önümüze kadar getiridiniz.şimdi ben kendi adıma bu kadro çantada bir iki ekleme ve değişiklik isteyip yaptırmayı düşünüyorum.mesela fermuarlardan su alabilir diye üstten kapak olabilir,artı yanlarına pompa vb ufak tefek şeyleri dıştan asabilecek lastikler konulabilir.alttaki fermuar daha yukardan yapılabilir ve içeriye camelbag koyarsak küçük bir hortum çıkışı iyi olur diye düşünüyorum.bunlardan sizin için yapılamayacak bir şey Varmı imerak ettim üstad

Güzel olmus hocam elinize saglik.
Bence tutar bu iş :D
Hangi kumasi kullaniyorsunuz, bir de kac kilo tasir denediniz mi, bir de istenilen sekilde yapabiliyor musunuz?
Yapabiliyorsaniz valiz isine de girin :D

gayet estetik ve kullanışlı görünüyorlar, elinize sağlık çalışmalarınızı çok başarılı buldum, takipteyim;)

• Beğen
Tepkiler: runawayvulpes
Gayet güzel olmuş.Daha farklı alternatif ve çeşitler de eklenirse iyi olur diye tahmin ediyorum.Yerli üretimleri her zaman desteklememiz gerektiği inancındayım.Emeğinize sağlık.

Çünkü ben HHT yi seviyorum. (hızlı hızlı tur) Al sana copyrightınıda vereceğim marka ismi HHT çantaları. (yo copyright ı bende kalsın ne olur ne olmaz.)

Hızlı hızlı tur

Sanırım bu işin kralı şimdilik bu.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Güray Görkem
Oncelikle desteginiz icin tesekkurler.
Ilk mesajda yazdigim gibi, asıl amacım tur masrafımı karsılamak ama is o tarafa giderse, sürekli bir iş haline de dönebilir elbette.

Yorumlarda paylastiginiz cantalarin hepsini gördüm, uretenlerle bilgi alisverisi de yaptim. Bu isin guzel yani cantalarin bisiklete ozel olmasi. Yani ihtiyaciniz, isteginiz her ne olursa, ona gore tasarim yapilabilir. Bu iki cantayi kendim icin yaparken ilk amac sosyal medyada "ben canta yapiyorum" diye meydana ciktigimda elimde bir malzeme olmasini saglamakti. Bunlarin disinda sirada kadro ustu,sele alti ve maşa yanlarina canta yapacagim ilk firsatta. (Kumas almak icin aybasini bekliyorum)

@ventiol Ayrintili fotograflari zaman zaman instagram hesabimda paylasiyorum. Instagram.com/runawayvulpes adresinde gorebilirsiniz.

@BerkEvren Tesekkurler, en yakın zamanda goruselim oyleyse ;)

@mehmetsunu istediginiz tarzda, matara tasimaya uygun boyutta kadro cantasi da yapilir tabi ki. Isim onerisi de cok guzel :) Telif hakki olmasa dusunebilirdim :)

(Telefonda Turkce klavyem olmadigi icin yazim hatalari oldu, okumakta zorlandiysaniz ozur dilerim.)

@runawayvulpes

Kişiye özel bisiklet çantası, italyanlar nasıl derler bellisimmaa

Çalışmalarınız çok güzel . Bu gibi eksik olduğumuz çok konu var. Yurt dışına bağımlı olarak yaşıyoruz .İnşallah çalışmalarınız devam eder.

• Beğen
Tepkiler: runawayvulpes
Geri