Scudo Sports

Bikepacking 1. ve 2. gün Mtb ile

Özcan güler

Daimi Üye
Tepki
2.767
İsim
özcan güler
Bisiklet
Diğer
Herkese Merhaba;

Sizlerle de paylaşmak istedim.

1. gün

2. gün

Yalova - Delmece - Gemlik - Mudanya - Karacabey ve Mustafakemalpaşa'ya olan 191km 2797m irtifalı kazanımlı Bikepack 1. Gün Mtb sürüşüm.
Bu günü mtb ile tamamladıktan sonra 2. günü de mtb ile çıkarmak sert ama iyi bir antrenman oldu.
Hava oldukça sıcaktı. Köy yolları ve doğa harikaydı.
Narlı'da dondurma yemeyi unutmayın! Zamanı verimli kullanamayınca karanlığa kaldık. Bir şekilde sürüşümüzü tamamladık.
Otel konusunda da baya sorun yaşadığımızdan dolayı baya geç yattık.

2. günü de 115km 2072m sürmek sert ama iyi bir antrenman oldu.

2. güne alışveriş yapamayınca dağ yollarında biraz aç kaldık. Paketli ürün yememem gerekiyor diye kendimle savaşırken 2. gün ne bulduysam yedim :D
Mtb baya zorladığından dolayı beslenmede eksik olunca bunu daha çok hissettim. Hava sıcaklığı epey artınca sürüş daha zor hale geldi. Bir yerde tost için durduk.
Burada herkes bir ekmek yedi :D Dondurmalar colalar havalarda uçtu. Bu baya iyi gelmişti. Sonra dağlardan aşağı indik. Bursa Mudanya derken sürüşümüzü tamamladık.
Yorucu ama güzel bir dayanıklılık antrenmanını çıkarabildim. Mtb ile daha uzun kmler denemek için sabırsızlanıyorum.

✩✩✩ (link)
✩✩✩ instagram: (link) Yakuşlar sizinle olsun...

Ride More Bro!

Scudo
Mtb candir demis bir şair :) Bence iyi bir antreman yapmanin en iyi yolu zuccaciyeden taksitle bir salkano ng 650 alarak tura baslamaktir . Keh keh
Şaka bi yana super gidiyorsun Ozcan hocam
Aksam izliyecem nasipse

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan ve MakRo
Tek kelime ile muhteşem!
Macera, komedi, aşk, entrika, ne ararsan var! İzlemeyen varsa hemen başlasın. Kırk dakikanın nasıl geçtiğini anlamadım. Kurgu harika, anlatıcı harika. Hele müzikler, Bursa'ya inişteki müziği duyunca yasak masak dinlemeyip dışarı fırlayasım geldi 🤘🤘🤘.
Survivor sahnelerinde koptum. Ama asıl bomba; "Bursa bu taraf, değil mi?" 🤣
Şimdi oturup kanaldaki bütün videoları izlemem gerekecek. Kemalpaşa'daki otel hangisiydi, yazın da yolu düşen orada kalmasın. 😠

Elinize, emeğinize, vücudunuza sağlık. 👏👏👏

Son düzenleme:
Geri