Scudo Sports

BikeAndOutdoor

@celikkadro boy 183 L kadro oluyor yol bisikletinde...

Hocam benim kron tx 500 var işe git gel 13 km günlük kullanıyorum, çokta memnunum... yol bisikletini hafta sonu 100-150 km sürüş için düşünüyorum... Diğer bisiklet yerli olduğundan yol da ithal olsun istiyorum... Giant, canondale, spacialized, scott, trek vb.. :)

Scudo
@Serkan Mıstınoğlu
Kesinlikle aynı fikirdeyim.Para vereni( artik malin Dünya üzerinde kıymeti yoktur,para ise çok zor kazanılmaktadır.tek değer paradır) bu süreçte müşteriyi "enayi"görenleri silin.ben öyle yapıyorum.

@Pelircer en ufak bir hatada olayı büyütmekte üstümüze yok. Hemen felaket senaryoları !!!

bike and outdoor dan bisiklet,outdoor mont gibi bir çok alış veriş yaptım. Ozan uzun zamandır tanıdığım beyefendi can ciğer kardeşimdir. Forumda da takılılır. Buralardadır. Gereken ilgiyi de göstermiş, iş size kalmış.

Arkadaşlar kazıklandığı felan yazmış ama böyle olacağını hiç sanmıyorum. Tekrar arayıp görüş istersen. Ben 2015 bisikletimi 500 tl indirimle aldım.

@mtb_rider

Hocam felaket senaryosu falan yapıldığı yok... Söz konusu firmanın sitesinde hata var, orada beğendiğin Ve aldığın bisiklet gelmiyor, satılan bisikletin altında 2016 model yazıyor... Beğenip alıyosunuz, kutuyu açınca başka desenli 2015 bisiklet geldiğini ve gelen bisikletin boyasında defo olduğunu görüyorsunuz.. Ve bunu forumda bilgi ve hal tarzı için paylaşıyor, başından böyle olay geçenlerden yardım istiyorsun...Bunun neresi felaket senaryosu ????

Kaldıki ben firmayı kötülemiyorum, ozan bey için sağolsun çok ilgileniyor yazıyorum...

Sonuçta forumlar bunun için var bilgi alışverişi...

• Beğen
Tepkiler: hlksnrr
@Pelircer ben olsam para iadesi alirdim. Sonucta ilk durumda scotta indirim icin bile beklenmis. Hic bekleme yapmaz parami alir yeni modellere yelken acardim.

yazmiyayim diyorum ama gönul razı değil.
2016 model yerine 2015 model yanlışlikla sevk edildi,bu anlaşılabilir hatadir ama asıl ayiplı durum teşhir ürunu yani kutuya sonradan konulup gonderilen ürun olmasıdır,bu ciddi ayıp ve kusurdur,bunu bilerek yapmak ise o firmadan satın almayi sonlandirmak için yeterli sebeptir.kanun derki teşhir ürun satmak yasaktir.teşhir ürün farkli prosedurle satışı vardır ve bu tutum ayıptır.ben olsam hediyenin kıymeti yoktur,kesin iade ve ticaret il mudurlugune şikayet sart.ama dedigim gibi ben olsam.

@mtb_rider

Şu terbiyesizlere para kazandırmayın artık, ara ara kırdıkları cevizleri fındıkları duyuyoruz, eskiden alışveriş yapıp güvenenler ben gibi tekrar düşünsün, ben düşündüm denedim, güvenmiyorum artık...

Bence de iade etmek en doğru karar. sigma 16.12 yi yurtdışında düzgün bir indirimle 10 euroya satın almıştım. 8.12 6-7 euroluk bir üründür taş çatlasa.
Hem çizik, hem eski model bisikleti fiyatı çok uygundur, bilinçli bir şekilde karar verip alabilirsin, gayet normal bu fiyat uygunsa eğer.
Ama 2016 sıfır bisiklet parasını ödeyip öyle bir bisiklet almak bence kabul edilebilir değil. Satıcının kişiliğinin iyi olması - iyi niyetli olması da bunu etkilemez, neyse o .
Şahsen ben o bisikleti kullanacak olsam bile iade eder farklı bir firmadan satın alırım, herkes işini düzgün yapsın.

Çakalın niyetinin ne olduğu açıkçası benim için önemli değil. İade et mutlaka daha güzelini bulursun...

İade et,biraz daha araştır beğendiğin birşey al.Şimdi 2015 modeli indirimli veya hediyeli bile alsan senin içine sinen aslında 2016 modeldi aklın kalacak.Scott almış olsan gene cebinden ekstra para çıkacak ve bunun nedeni mağazanın hatası.

Fena sinir oldum. Sanki yamuk bana yapıldı. Bunun dolandırıcılıktan hiçbir farkı yok. Hani empati kurmaya iyi düşünmeye çalışıyorum ama yok olmuyor. Kardeşim ben olsam direk iade ederim. Ya da hoşuna gittiyse hediye değil hediyeler talep et fazlasıyla. Ben olsam spd pedal+spd ayakkabı+kask+km saati isterim. Yok artık adamı zarara mı uğratacan kardeş diyeceksiniz ama ortada maddi ve manevi durum var. Arkadaşa hem eski modelini gönderiyorsun onu geçtim üstelik teşhir ürünü olan ayıplı mal gönderiyorsun. Enayi durumuna sokmaktır. Yok başım ağrımasın dersen. Gönder gitsin para iadesi iste. İlişkini kes olsun bitsin. Burada ifşa etmen bile müşteri potansiyelini düşürmüştür. İtibarı sarsılmıştır. Bu bile ona fazlasıyla yeter.

Banada kullanılmış moon meteor ön far yollamışlardı iade ettim yenisini yolladılar.

• Beğen
Tepkiler: Murat GÖNÜL
İstanbula gittiğimde Maltepe tarafındaki mağazalarına uğradım 2 sene önceydi sanırım. Sonra bir daha sitelerine bile girmedim. Yaklaşım hiç hoş değildi.

@Avranx
Sıfır fiyatına 2. el ürün için aslında Ticaret il müdürlüğü ciddi cezalar kesiyor. Bu olayları sineye çekmeyin.
Anlamıyorum yaaaa sıfır ürün diye nasıl 2. el yada kutusu açılmış ürün gönderilir.:mad::mad::mad:

Hocam bazi ürünlerinin altinda not olarak "teşhir ürünüdür" yaziyor dün o siteden tayt bakıyordum indirimde görünenlerin hepsi teşhir ürünüydü

Ya zaten mesafeli satışlarda keyfi olarak bile 15 gün içerisinde iade hakkı vardır. Ki durum keyfi değil. Telaşlanmaya yada kendinizi üzmeye gerek yok. Bence iletişime geçip durumu anlatın yardımcı olacaklardır. Pek fazla işi yokuşa sürerlerse zaten yasal haklarınız var. Halledilmeyecek sorun değil boşa can sıkmaya değmez;) Sadece bikaç gün ve biraz motivasyon kaybı olmalı en fazla bence:)

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
Hata hepimize mahsus.

Bike and outdoor ve Ozan Bey ile bir kere alışverişim oldu. Bayilerin toptancılarına kıyak olsun diye çok kısa süreli yaptığı bir indirim sırasında 1.250.Euro satış fiyatı olan Dahon MU SL i bana 850.Euro ya sattı. Bu zihniyetin 2015 model bisikleti 2016 model fiyatına satabileceğine ihtimal vermiyorum. Bir hata olmuştur ve gerektiği gibi telafi edilir. Bu kadar büyütmek kimseye bir fayda sağlamaz.

Birisi yazmış.1250 euro luk urunu 850 euro ya satan zihniyet bunu yapmaz diye...
Bu nasıl zihniyettir.ben 9 aylık sedonayı iade ettim,asli bisikletin sahibiyle ( 2 kardeştirler beni yaşça ufak olani aradı) bana bayilerin kar marjı 2 haneli demisti.tl olsa 99 tl yapar euro olsa 99 euro yapar ama asıl demek istediğim ne kazandikları hiç umurumda değil ama doğru olmayan cumleler kurmak cok ayip.1250 euro olan ürun nasıl 850 euroya satılır.bu nasıl kar marjıdır,bizi cok mu öpüyorlar .....soru işaretine gerek yok....nasılsa cevabıda yok. Aslinda gercek degerine satıldıgında birileri ucuz aldım diye seviniyor ama ondan oncede pek cok kişi keklendi,belkide yan kapı komşudur yada hala hızıdır. Ama ne olmuşki ben nasılsa ucuza aldim bencilligi ile birileti durüsluk abidesi ilan ediliyor, ey allahım ya sabır.

Geri