Scudo Sports

BikeAndOutdoor

burayı bike&outdoor yetkilisi/çalışanı okuyorsa eğer,

müşterinizin mağduriyetini gönlünü hoş ederek gidermeyeceksiniz eğer, potansiyel bir müşteriniz olarak asla sizden alış veriş yapmayacağımı bildiririm. bisikletten soğutan bisiklet satıcılarıymış .. artık öyle düşünmeye başlıyorum yavaş yavaş.

Scudo
oradan alışveriş yaparken çok dikkatli olmak lazım yanlış yönlendirme yapıyorlar benim olumsuz tecrübelerim oldu baya bir uğraştım tecrübeli bir şekilde emin olduğunuz ürünleri iyice kontrol ederek alın derim naçizane

• Beğen
Tepkiler: Murat GÖNÜL
Bugün arayıp durumu bildireceğim kendilerine, sonucu buraya yazarım...

@Battutaettanci Hocam sat artık şu Corratec'i :) Seni de Canyoncu yapalım :)

@Pelircer Bence geri alırlar almazlarsa bu konuyu okuyanları ve arkadaşlarını kaybederler.

İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde hiçbir sebep belirtmeksizin 7 gün içerisinde iade hakkınız vardır.

İşlemin sonucunu bekliyorum. Bisikletimi ve diğer bir çok komponenti bu firmadan aldım.

Yaklaşık 2 yıldır alışveriş ve bakım yaptırdığım firmadır. Yangına körükle gitmeye gerek yok. Sorunsuz bir şekilde değiştireceklerine, mağduriyetinizi gidereceklerine inanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
@Kerem Groims

:) daha bunu bile kullanamadım ki yoğunluktan. burada bisikletlerine binenleri gördükçe çok imreniyorum. daha ben toplam 20 km yapmamışımdır. 2 aydan fazla oldu bisikleti alalı :)

Size gelen bu mudur?

(link)

@Battutaettanci Canyon aldınız mı 20 değil 1 günde 50 km yapacaksın garanti (Bknz. benim ilk gün :))

@evrenozbilen

Evet bu modelin kırmıZısı geldi..

Giant kampanyası 2015 modeller içinmiş, ellerinde 2016 scr 2 modeli yokmuş, internet sitesi hatalı dediler, hatta internette scr 1 indirimli bulunmasına rağmen alsaydım ellerinde bisiklet yokmuş, bisikleti iade edebilirsiniz dediler... Şayet kullanayım derseniz Defo içinde küçük bir hediye yollarız dediler...
Ozan bey sağolsun çok ilgilendi, ancak durum bu... Scoot speedster 40 modelinde fiyatta bişeyler yapmaya çalışacak, durum yarın netleşecek...
Seçenek 1. Bisikleti kabul edip, defosu için verilen hediyeyi almak... (sigma 8.12 km saati istedim tamam dedi)
Seçenek 2. Scoot speddster 40 için hatanın kendilerinde olmasından dolayı güzel bir indirim yapmaları ve benimde farkı ödeyerek bisikleti değiştirmem...

Sizce ?????

burada iş sende arkadaşım, 2015 ve 2016 modelleri arasındaki donanım farkını karşılaştıracaksın.
baktım ki bahsettiğin km saati 60 lira bişey... ayrıntılı bakmadım ama neredeyse eminim ki sen büyük ihtimalle 60 liradan fazla zarardasındır. (2016 fiyatıyla 2015 aldıysan tabi. ama eğer 2015 için indirimli fiyat belirleyip siteye yanlıslıkla 2016 yazmıslarsa boyle bi durum olmayabilir).

Her 2 secenekte de yine onlar karli oluyor. @VolkanÖzcan in dedigi gibi, 2016 fiyatina satilmis 2015 model bir bisiklet var ortada... 60 liralik bir hediye durumu kurtarmaz. Yine kaziklanmis durumdasiniz :)
Scott almaya karar verirseni cebinizden daha cok para cikmis olacak. E yine onlarin bank kazandi. Gelecek bisikletin cizik olup olmadigi konusundan bahsetmiyorum bile :eek:

Karsi odemeli kargo yapip hayatta basarilar dileyin bence

• Beğen
Tepkiler: N.ÖZKAN ve Groims
Temmuz ayi bitmek uzere. Butun bisikletciler ellerinde kalan mallari satabilmek icin fiyat kiriyorlar. 2700TL'ye canavar gibi aletler bulursun. Scott S40 alsan gene alt donanimli bir bisiklet pahaliya almis olacaksin. Bisiklet geri gonderip baska bir sey al bence.

Bence de geri gonderip baska birsey alin.

@celikkadro @Saikou bu fiyatlarda tiagra, 105 yok sanki... Belki sora olabilir...

Ne alayım mesela, fikirleriniz önemli, aklıma yatarsa sabah kargoda bisiklet..

• Beğen
Tepkiler: mehmet.t
boyun kac? hangi kadro boyunu aliyorsun?

yerli markalar olur dersen carraro 052 tiagra 2300TL, 062 105 3000TL
mosso 735TCA 105 3000TL civari, tiagra daha ucuzdur.

dedigim gibi butun bisikletlerin fiyatlari ucuzlayacak.

Geri