Valla bikeandoutdoor için şu ana kadar hep iyi şeyler söyledim ancak halen devam etmekte olan alışveriş sürecim nedeniyle firmaya karşı bir takım şüphelerim başladı bu aralar.
Kısaca anlatmaya çalışayım:
Pazartesi(3 ağustos) günü akşam internetten brooks c15 sele satın aldım. Bugün(6 ağustos) halen kargo hazırlanmakta olarak gözüküyor sipariş.
Bu arada dün gittiğim bir diğer bisiklet firması çalışanı "abi büyük ihtimal ellerinde yok, distribütörden sipariş verecekler, senin iş 1 ay'ı bulabilir" falan deyince doğal olarak kıllandım. Çünkü sitede satın alma fonksiyonları halen aktif olan bir ürün bu. Neyse bugün aradım adamları, bana siparişiniz geldi hemen kontrol edelim dedi (şaşırdım biraz). Yaklaşık bir 45 saniye fışır fışır paket açma sesleri geldi. Bu arada ben kafamdan bi terslik var sanırım yanlış renk denilecek ve firma kendilerine biraz daha zaman kazandıracak tedarik sürecinde diye düşünürken, beklediğim cevabı aynen aldım. "Upps yanlış renk gelmiş!!" Peki ne zaman gelir doğrusu dedim yarın dediler. Sonunda ürün pazartesi elime ulaşacak şekilde kargolansın lütfen diyerek kapattım telefonu (15 dkka önce).
Şimdi merakla bekliyorum acaba gerçekten pazartesi ürün gelecek mi yoksa haftaya ürün henüz ulaşmadı cevaplarıyla muhatap olup telefonda çıldıracak mıyım. Cevabı bilmediğimden tahmin yürütmek istemiyorum. Umarım önyargılı davranıyorumdur.