Scudo Sports

Bikeandoutdoor - Kadıköy

Arada aracı bir site olmamızın direkt kendi siteleri üzerinden Sportive 327 aldım iki ay önce. Söylenenden 3 gün sonra kargoya verilmesi dışında bir problem yaşamadım. 2700 TL'lik alışveriş için 140 TL de hediye çeki gelmişti.

Scudo
Bike and Outdoor 10 numaradır, hem alışveriş hem tamir güven ile yapılır . Haftasonu çok yoğunlar ama hafta içi sakin olduğunda kahve sohbet için bile giderim .

Mağazası kadıköy'de. Ben gittim gördüm, internet sitesini bilmem ama buralarda bilindik yerdir. Sorun çıkacağını sanmam.

Merhaba arkadaşlar. Bu kaskı almak istiyorum ama başka sitelerde bulamadım ve açıkcası çok güvenemedim pek bildiğim bir site değil. Alışveriş yapan oldu mu geldi mi nasıldı süreç aydınlatabilecek biri var mı?
(link)
Merhaba,
Gerek siteden gerek beşiktaş mağazalarından bi kaç alışveriş yaptım. Sorun yaşamadım

Eylül ayı sonu maximum pazarama aracılığı ile bir alışveriş yaptım. Beden seçemedim bisiklete aradık teyitleştik, 1 gün sonra tekrar teyit etmek için aradılar çok hoşuma gitti sorunsuz big 2918 elime geldi 2 iş günü içinde kargo verildi

Eylül ayı sonu maximum pazarama aracılığı ile bir alışveriş yaptım. Beden seçemedim bisiklete aradık teyitleştik, 1 gün sonra tekrar teyit etmek için aradılar çok hoşuma gitti sorunsuz big 2918 elime geldi 2 iş günü içinde kargo verildi
Olması gereken şeyi sever olduk.

Geri