Scudo Sports

bikeandoutdoor gezisi ve fotoğrafları (03-02)

Paylaşım için teşekkürler, eğlenceli geçmiş. :) Fotoğrafları bekliyoruz.

Scudo
Extreme olması için illa hoplamak zıplamak gerekmiyor,sonuçta tamamen arazi şartlarında çok zorlanılmasa da extreme bir tarz denebilir...

@ioankile

haklısın ama izlediğim kadarıyla pek bi extreme tarzınız yok gibi geldi

@RuSKi

slm evet extrem degıl oyle bı ıdda etmıyoruz sadece sozde cıkan bısey ama sen extrem dersen o ayrı bı gun beraraber bınerız o zaman senın anlıycagın extrem olarak bı cekım ve burda gosterırız:D :D :D :D :boese157:

@AramTabar

olabilir tabi ama yokuşta sıkılırsınız çünkü biz yürüyerek çıkarız genelde...

gelen butun arkadaslara bikeandoutdoor adına tesekur ve gelemıyen arkadslara ayrı bı uzuntu tabıkı dıger gezılerde gormek ısterız.:) Basar abı goruntuler ıcın tesekur ve fotolalırı bıraz yogunluktan gecıktı ama her an gorebılırsınız burda ve bızım sıtede

mızırakçı tskler hani sizde yol bike ile gelecektiniz ne oldu ?

merti belgratta yol bikesi ile düşünemiyorum,canım connandale yol bikesi yazık olur yaw :(

Merhaba;

Sabah erkenden Alibeyköy tarafından yola çıktım, Belgrad üzeinden Sarıyer geçtim ancak lastiğim patladı, bu yüzden size yetişemedim, yarışa gelirsen orda mutlaka görüşürüz, bol pedallı günler...

BİKE & OUTDOOR

On-line Satış Sorumlusu
Mert MIZIRAKÇI

Ben Belgradda asfalt kısımda size eşlik ederim birde dönüş yolunda olabilir yoksa dediğin gibi sonra bisikleti çöpe atarız...

BİKE & OUTDOOR

On-line Satış Sorumlusu
Mert MIZIRAKÇI

Geri