Scudo Sports

Bike&Outdoor ve Dahon mağduriyeti :)

Scudo
Son güncellememi buradan da yapayım:

Hızlıca gücelliyorum. Jantların çapı orijinal jantlardan 3mm kadar daha küçük çıktı. Ancak schrader yerine presta (ince) siboplu çıktı aynı zamanda :D O nedenle çıkan iç lastiği geri takamadık, bisikletçide de iç ve dış lastik olmadığından ve ben bu hafta artık gidiyor olduğumdan lastik deneyemedik. Ama orijinal kendalar eski janttan zorla çıkarken yeni janta elle bile girdi. Yalnız bu noktada iç lastik olmadan takılmak zorunda kaldığını belirtmiş olayım (jant kutuda zarar görmesin diye dış lastiği geri taktırdım). Taşındıktan sonra lastik sipariş edip bisikletçinin yolunu tutacağım yine. Bu arada tahmin ettiğim gibi, gelen jantlar kullanılmış çıktı. Ben sana Dahon olamazsın demedim, insan olamazsın dedim.

Bu hikaye en çok 1 ay sonra son güncellemeyle kapanır diye planlıyorum :) Herkes iyi yıllar!

---

Lastiklerin peşini bırakmadığım gibi, bu konuyu güncellemenin de peşini bırakmıyorum :) Ama kısa keseceğim, korkmayın!

Efendim en son hatırlarsanız bisiklet iç lastiksiz şekilde kalmıştı. Pişmiş tavuğun başına gelmeyenlere bir yenisini ekleyen bisikletim uçuşta kayboldu :) Yaklaşık 20 gün sonra, dün bulunarak bana sağ salim teslim edildi. Ben de koşarak bisikletçiye gittim tabii ki. Normal Schwalbe Marathon ve iç lastik takılması için bıraktım. Tercih olarak 20x1.75 belirttim ama 1.50 de olur dedim. Sabah almaya gittiğimde 1.50 Marathonlarla beni bekliyordu, nasıl rahatladım anlatamam :) 1.75 bu janta büyük gelir dediler, eh olsun o kadar dedim ben de. Bu arada zorlanıp zorlanmadıklarını sordum, bisiklet tamircisi kadın arka lastiğin çok kolay girdiğini ama ön lastik için dükkandaki iri amcadan yardım istemek zorunda kaldığını söyledi.

Konuyu hortlatıcam ama burdan kargo yoluyla birşey alan varmı geçen cuma günü 105 SPD pedal aldım bu gün yarın derken hâlâ kargo çıkartmadılar wp den ulaşıyorum hazır yarın çıkıcak diyorlar 😡

Konuyu hortlatıcam ama burdan kargo yoluyla birşey alan varmı geçen cuma günü 105 SPD pedal aldım bu gün yarın derken hâlâ kargo çıkartmadılar wp den ulaşıyorum hazır yarın çıkıcak diyorlar 😡
Ben bir kez gres sipariş vermiştim benzer bir firmadan bekle bekle gelmedi aynı şekilde whatsappden sordum unutmuşuz dediler ;) ertesi gün elimdeydi belki senin de öyle olmuştur da itiraf etmemişlerdir.

Ben bir kez gres sipariş vermiştim benzer bir firmadan bekle bekle gelmedi aynı şekilde whatsappden sordum unutmuşuz dediler ;) ertesi gün elimdeydi belki senin de öyle olmuştur da itiraf etmemişlerdir.
Lanet olsun ya cuma günü sordum cumartesi çıkar dediler Bu gün sordum kargo hazır takip kodu bekliyoruz bu gün çıkar dediler sürekli sallıyorlar

iyi bir firmadır aslında. aksaklık savunulmaz ama bir aksilik çıkmıştır. umarım tez zamanda teslim alırsınız.

• Beğen
Tepkiler: ATALAY16
Bu yıl nisanda bisiklet aldım ist. Kartal bayisinden. Ağustos ayında ayar için tekrar gittim, çalışanları yardımkâr ve ilgililer genel olarak.

• Beğen
Kullandıkları yazılım, depoları ile stabil ve entegre çalışamadığı için bu gecikmeyi yaşıyor olabilirsiniz. Sistem ürünün olduğu mağazayı veya depoyu tam olarak bilemediği için orası burası derken 1 hafta geçiyor. Ama dert etmeyin, gelir. :harika:

Son düzenleme:
  • Beğen
Beşiktaş şubesi kargo çıkışı yapmış bu sabah yarın elimde inşallah ama hangi firma olursa olsun bir daha töbe gidicem elden alacağım:)

• Beğen
Tepkiler: Levent.
Geri