Scudo Sports

Bike-Components

en güzeli EBAY yahu.. adamlar sattıkları her ürünün kargo kutusuna 5dolar yazıyorlar :D

Scudo
@erdsde Sen deneme amaçlı girdin ben defalarca alış-veriş yaptım :) Bak o aşağıdaki total price var ya direkt oradan işlem görüyor :)

@ÖmerMurat Bu mevzuatın linki benim yurtdışı alışveriş siteleri videomun altında olması lazım teşekkürler ;)

Ben de yakın zamanda Almanya'ya gideceğim. Bike-components'den kadro almayı düşünüyorum. Canyon'da olduğu gibi Almanya'dan çıkarken hava alanında vergiyi geri alabilir miyim? Daha önce bunu yapan var mıdır?

• Beğen
Tepkiler: Engin er.
Arkadaşlar ben, Bike-components'ten 187 euroluk bir alışveriş yapicam. Kargo ücretinin 15 euro oldugunu ve 75 euro üzeri alisverislerimizin de gümrükte vergilendirildigini biliyorum. Bu vergi bildigim kadariyla %18 civarı. İşte bu vergiyi ben nereye ve ne ara yatiricam onu anlamadım. Siparişim eve gelicek ve sonra bana bir de vergi tebligatı mı yapılacak? Siparisi kapıya gelen ptt görevlisi mi isteyecek yoksa? Bilen biri anlatırsa çok memnun olurum.

@Cemil Dada Gelen ptt görevlisine ödeyeceksiniz. Sipariş takip sürecinde göreceksiniz zaten ödeyeceğiniz miktarı, paket gümrüğe girdiğinde vergilendirilip vergilendirilmeyeceği, vergilendirilecekse ne kadar olduğu ekranda görülüyor. Onu da kapıya gelen ptt görevlisine ödüyorsunuz.

Heh konuyu şimdi gördüm ben de sorayım. 75 euronun altında bir sipariş verdim. Vergi kesin olarak vermicem di mi? Bir de lastik ve bagaj siparişi verdim ortalama kaç günde elime geçer şuan almanyadan çıkmış durumda kargo

@Erdem Şiğva mevzuata göre vermemeniz gerekiyor, benim 1 Haziran'da kargoya verilen paketim yarın elimde mesela, Antalya'ya geldiğini görebiliyorum. İstanbul için 1 gün daha hızlı olma ihtimali var, ptt çalışanlarının inisiyatifine kalmış bir durum açıkçası. Ama çok büyük bir aksilik olmazsa 8-9 gün içinde elinizde oluyor bike-components kargoları.

Konu açmak istemedim buraya yazayım dedim 700x35c lastik arıyorum fakat farklı ölçüler var anlamadım yardımcı olacak olan var mı? (link) Şu linkte 700x35 uyumlu seçim var mı? 32x622 mi karşılığı ya da 28x1.25 bunlar hep aynı anlama mı geliyor.

1.25 ya da 1.40 inç olarak lastiğin genişliğidir. 25.4 ile çarparsanız mm olarak metrik lastik ölçüsü bulunur.@Anonim

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
@ozalkadir
@Orhan Akarkut abinin dediklerine ek olarak 37x622'nin de 700x35 ya da 700x1.40 ile aynı şey olduğunu ekleyim.

daha önce alışveriş yaptım ama ödemeyi nasıl yaptığımı hatırlamıyorum.
buy now dedim onaylandı ama ne kredi kartında bişey var ne de hesaplarımda.

ödeme kısmında
Payment method

Advanced payment

yazıyor . ne yapmalıyım . ürünü alsam ödeme yapmadım. ödeme yapmasam ürün gelmeyecek

yol yordam bilenlerden cevap bekliyorum

Arkadaşlar. Bu siteden hafta sonunu saymazsak alışveriş yapalı 3 iş günü oldu fakat. Siparişimin alındığına dair mail haricinde bir bilgi alamadım. Yurt içi sitelerden alış-veriş yaptığım zaman siparişimin durumunu görebiliyordum (siparişte, temin edildi, gönderildi gibi). Burada sistem nasıl işliyor bilgi verebilir misiniz?
1.JPG
2.JPG

Herkese merhaba, bu siteden aldığım ürün ile alakalı sorun yaşıyorum, yalnız üründe bir sıkıntı yok sorun benimle alakalı. Aldığım ürünün kutusu da ne yazık ki durmuyor.

Bu şartlar altında ürünü firmaya iade etme imkanım olur mu sizce? Daha önce bu tarz bir sorun yaşayıp, ürün iadesi yapan var mı?

Teşekkürler

Geri