Scudo Sports

Bike-Components

Scudo
2015/07/27 tarihinde, 1754953 sipariş numarasıyla almış olduğum (link)29x2.35 lastiklerde yanaklarda çatlama olmuştur.Lastikleri hediye olarak Türkiyeye göndermiştim.Bu konuda nasıl yardımcı olabilirsiniz?

Lastiklerdeki çatlama/deformasyonlar ekteki resimlerde görünmektedir.Her iki lastikde de vardır.

IMG_20150910_122943.jpg IMG_20150910_123034.jpg IMG_20150911_015904.jpg

Lastikleri ablamın ulm adresine almıştık.Gelirken bana getirmişti.O şekilde yazdım.İyice karışmasın diye:D
Buradan bişey çıkarmı acaba?.Lastikleri gönderin derse zaten gönderemem de,belki müşteri memnuniyeti kapsamında başka bir alışverişte kullanmam için kupon,indirim ya da lastik gönderir mi diye düşündüm.

Bu arada lastiğin fiyatıda 20 eurodan 15 euroya düşmüş.Fiyatları çok iyi gibi...

lastik o çatlayan noktalardan kıvrılmış/bükülmüş belli ki. az hava basılmış lastiklere.
sonuç alabilceğinizi sanmıyorum

@Serkan Mıstınoğlu

Lastikler katlanan tip tel yok.50 psi basıçta yani max her ikiside.Çatlaklar neredeyse her iki yanakta her iki lastiktede var yani çatlaksız yer yok gibi...
.Bazı yerler az bazı yerler çok.

Benim için çatlak çok önemli değil ama genişler ya da hız varken gümlerse bende gümlerim diye düşünüyorum.

@kokomarmaris

Reklamation der Schwalbe Reifen

Sehr geehrte Damen und Herren,

die Reifen mit der Auftragsnummer 1754953 möchte ich gerne Reklamieren.

Am 27.07.2015 hatte ich von Ihnen die Reifen von Schwalbe Modell 2015 Nobby Nic Dual Faltreifen in der Größe von 29x2.35 bei Ihnen gekauft.
Leider haben beide Reifen in der kurze Zeit an den Seitenflanken Risse bekommen, ich gehe mal davon aus das es ein Produktionsfehler ist. Die Bilder sende ich Ihnen als Anhang mit.
Die Reifen waren ein Geschenk von mir an meinem Bruder die ich in die Türkei versendet habe.
Würde mich freuen wenn Sie mir hierbei behilflich seien können.
Ich bedanke mich im vorraus für Ihre Bemühungen.

Mit freundlichen Grüßen

Isim ve Soyad

Bu yaziyi ablan yazmis gibi onun dilinden yazdim. Alt tarafa lutfen ablanin isimini ve soyadini yazmaya ve e-maile resimleri eklemeyi unutma.

@Murat Cömez Abi cok tesekkur ederim.Allah razi olsun.Cok ama cok saol;)

Rica ederim koray, forum amaci zaten yardimlasmak deyilmi? E-Maili gönderirken ayni benyzdigim gibi gönder ve biraktigim araliklari birakmaya dikkat et.

Dediklerini harfiyen uygulayacagim.Dedigin gibi yardimlasma ve maneviyat,mutluluk...
Bende bildigim her konuda herkese yardimci olurum,olmaya calisirim.
Sonucta sizde bana yardimci olmak icin emek veriyor,zaman harciyorsunuz.
İsallah bigun karsilasmak dilegiyle,tekrardan cok minnetarim...
İzmit-marmaris bolgesinde herhangi bir isiniz olursa elimden geldigince herkonuda yardimci olmaya calisirim.
Ozeldende numarami veriyorum abicim.Samimiyetle Turkiyede bi kardesin oldugunu bilmeni isterim.

@Murat Cömez Abi maili yoluyacağımda konu kısmına ''Schwalbe Modell 2015 Nobby Nic Dual Faltreifen'' yazsam olur mu?

@Murat Cömez Yolladım abicim.Hayırlısı bakalım.Tekrar çok teşekkür ederim;)

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Neyse yollamisin fark etmez. Konu kismina bu gelecekti.... Reklamation der Schwalbe Reifen

• Beğen
Tepkiler: Koray_41
Abi maile cevap gelmis.Sana nasil iletebilirim?

kopyala ve özelden gönder

Benimde başıma şöyle bir olay geldi ;

Kargosu vs. herşey dahil 69.53 Euro'ya bir çift lastik siparişi verdim ama PayPal ile almadım çünkü Paypal kur farkı ekliyor ve biraz pahalıya geliyordu. İnternetteki döviz sitelerinde 69.53 Euro'yu çevirdiğimde 217 Liraya denk geliyordu. Bende 217 lira olacak diye PayPal ile değilde normal bir kartla aldım. ( İninal kart ) Kaç para çekmiş diye baktığımda 238 Liraya denk gelmişti sonra merak ettim PayPal'a baktım Paypal'da 224 lira olarak gözüküyordu ama PayPal sonradan kargo ücreti vs. falan dahil ediyor diyorlardı bu konuda yardımcı olacak varsa sevinirim. Yani PayPal'la alsam 224 lira mı olacaktı yoksa kargo parası da ekleyecekler miydi. ( ilgili ürün Conti GP 4000S II )

@Anonim , @Murat Cömez yardımlarınızı bekliyorum :)

@Tolga Çelebi Bildiğim kadarıyla Paypal de ne yazıyorsa onun tl karşılığı oluyor ekstradan hiç kargo eklemedi paypal...Ha kur farkında bi ali cengiz yapıyolar canım ama o da bi iki lira fark ediyo... 238 tl yüksek ama belki şu olabilir kurdaki dalgalanmalar çok ve bankalar genelde bu tip işlemlerde o günün en yüksek kur satış değerinden yapıyo işlemleri

@Tolga Çelebi banka döviz kuruna kar payı ekliyo hocam. bende bike-discount tan alışveriş yapmıştım, banka o anki kurun üstüne 10kuruş eklemiş. o anki kurla ödeme yapabilmek için

(link)

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
@Angel
@Anonim

İşte ben o Paypal'ın oyunundan kaçayım diye İninal kart'nın ( ING'nin kartı ) oyununa yakalandım :) Neyse sağlık olsun 15 lira uçtu artık.

@Angel Bankalar zaten tam kan emici...Evvelki gün benim ve eşimim kredi kartından 40 ar tl program ücreti kesmişler...Ve dönen içi hareketlerimde hiçbir yerde yok sadece ekstrede var o da mailde...Bildiğim için hemen aradım,a ööle mi dediler hemen geri iade ettiler...Şimdi iki kişiden toplam 80 tl... E bu adamlar 100.000 kişiye bu şekilde farkettirmeden alsalar bunu 8000.000 tl para eder...

@Tolga Çelebi Ing bank Allah a yakın bana uzak olsun :) İnanılmaz üçkağıtçı bi banka...Aç müşteri hizmetlerine fazla kesilmiş diye itiraz et, kartı kapatırım falan de, geri iade edemeyiz derlerse o zaman o farkı bonus olarak yükleyin yoksa kartı kapatırım de :) Ben çok aldım öyle geri aklında olsun :)

@Anonim siz şanslısınız hocam, 197 euroluk alışverişime 20 tl fazladan para ödedim. bizzat bankaya gittim adama durumu anlattım, o da üstüne kar payı ekleyip öyle hesaplıyoruz dedi, o günden sonra paypal dışında alışveriş yapmadım. memnunum

Geri