An itibarı ile tubus logo bagaj ve ortlieb tur çantalarım elime ulaştı...69.60 tl vergi ödedim bunun 3.90 ı gümrük sunma vergisi ptt deki arkadaşa sordum bu ne bööle diye adam abi açıkçası sorma ber parası havadan bile vergi alacaklar dedi
Ürüne göre değişiyo...Yalnız euroyu 3.08 den alıyorlar 3.33 değil az önce 145 euroluk bi alışveriş yaptım... Gerçi bi de vergi de onu da ekleyin kaçkar bisikşet bu üründe daha ucuz anlaşılan
Kredi kartı ile ödeme yapıldığında taksit imkanı oluyor mu? Yapı Kredi ile görüşmemde yurt dışı harcamalarınızda 3 taksit imkanı olabiliyor dedi ama emin olamadım açıkçası... Taksit konusunda yurtdışı alışveriş siteleri için bilgisi olan var mı?
@Ömer Ertuğ Yurtdışında taksit diye bi olay yok genelde fakat kullandığınız kartın kendi özelliği ise aldığınız ürünün meblağını otomatik üçe bölüyordur...
Siteden aldigim lastiklerin yanaklarinda catlama olustu.Buradan turkce yazsam bunu almanca dilinde anlasilir sekilde cevirebilecek olan varsa minnettar olurum.Translate ya da diger programlarda cok devrik oluyor ya da anlasilmiyor.
@Murat Cömez Arkadaş uyudu gibi geldi bana Bu arada bizim Almanya işi yattı büyük ihtimalle o hafta düğün çıktı hanım tarafından birilerinin artık heralde yılbaşını bulur gelmemiz
@Murat Cömez Estağfurullah Murat abi geldiğimde kesinlikle haber vereceğim,yüzyüze de tanışmak isterim, çok teşekkür ederim nazik davetin için de, bende beklerim İzmir'e her zaman
@Anonim@Murat Cömez Lastikden dolayı uyku tutmuyor dermişim
İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim şimdiden...
bike-components.deye ne yazacağımı toparlamaya çalışıyorum.