Scudo Sports

Bike-Components

Bir iki güne mail alırsınız ancak maildeki link Almanca DHL sayfasına yönlendiriyor, o sayfaya cepten girerseniz Ptt'den sorgulayabileceğiniz de ile biten kod görüntülenemiyor. Sadece paketin almanyadaki hareketini görüyorsunuz. O yüzden PC kullanıp DHL sayfasına girin ve de ile biten kod numarasını kopyalayıp Ptt onşine gönderi sorgulama sayfasına yapıştırarak sorgulama yapın. Benim sipariş 8-10 günde geldi...

• Beğen
Tepkiler: Safa Arslaner
Scudo
@Safa Arslaner hayirli olsun
Yalniz 15 euro kargo cok degil mi ya?Urunun gozumde ki butun cazibesi gitti suan :(

@fahritus teşekkürler 15 euro çok ama kargo dahil benim bulduğum tüm sitelerden ucuza geldi

resimdeki registaration trus kısmını onayladım?
(link)

bu çıktı
Ihr Einkauf ist jetzt mit der Trusted Shops Garantie abgesichert!

Sie haben bei BIKE-COMPONENTS.DE im Wert von 51,09 EUReingekauft. Ihre Garantienummer ist TS2C-12399749.
Trusted Shops Garantie automatisch abschließen?

Sparen Sie sich zukünftig einen Klick: Sichern Sie Ihre Einkäufe bei teilnehmenden Shops mit kostenloser Trusted Shops Garantie automatisch ab. (link).
Vielen Dank für Ihre Anmeldung. Sie erhalten eine Bestätigung per E-Mail.

sonra bu mailler geldi
(link)
Anmeldung zur automatischen Trusted Shops Garantie
Liebe Kundin, lieber Kunde,

vielen Dank für Ihre Anmeldung zur automatischen Trusted Shops Garantie. Wir sichern nun für Sie Ihre Einkäufe bei teilnehmenden Online Shops, in denen die Trusted Shops Garantie kostenlos angeboten wird, automatisch mit der Geld-zurück-Garantie ab.

Das Wichtigste für Sie im Überblick:
  • Dieser Service ist für Sie kostenfrei und jederzeit kündbar.
  • Teilnehmende Shops erkennen Sie immer am Trusted Shops Trustbadge.
  • Nach der Bestellung wird Ihnen der automatische Abschluss der Garantie bestätigt.

Details zur automatischen Trusted Shops Garantie finden Sie in den angehängten Nutzungsbedingungen und unter (link).

Sie können weiterhin bei allen anderen von uns zertifizierten Online Shops manuell eine Geld zurück-Garantie für Ihren Einkauf abschließen.

Jetzt noch sicherer einkaufen: Lassen Sie sich zertifizierte Shops direkt in Ihrem Browser anzeigen. Mit den (link).

Viele Grüße
Ihr Trusted Shops Team

Ihre Trusted Shops Garantie TS2C-12399749
Liebe Kundin, lieber Kunde,

wir freuen uns, dass Sie die Trusted Shops Garantie für Ihre Bestellung bei BIKE-COMPONENTS.DE abgeschlossen haben. Mit dieser Geld-zurück-Garantie* erhalten Sie bei Nicht-Lieferung oder Nicht-Erstattung den Kaufpreis zurück.

Die Trusted Shops Garantie ist für Sie kostenlos.

Online-Shop:BIKE-COMPONENTS.DE
Bestellsumme:EUR 51,09
Garantie-Nr.:TS2C-12399749
Laufzeit:26.05.2015 bis 24.06.2015

Hier können Sie Ihr Trusted Shops Benutzerkonto aktivieren, um Ihre Garantien anzusehen und zu bearbeiten. Ihr Benutzername lautet: (link)

(link)

In 30 Tagen erkundigen wir uns bei Ihnen per E-Mail, ob Sie mit Ihrem Einkauf zufrieden sind. Haben Sie Fragen? Schreiben Sie uns einfach eine Nachricht.

Neu: (link)

Viele Grüße
Ihr Trusted Shops Team

şimdi çok korkuyoorum fazladan para alacak diye :) neyin nesidir bu :)

@Ozan k. de ile biten bir kod gelmedi hocam
mail şu şekilde

Hi Safa,
Siparişiniz XB1706730X sevkiyat bugün gitti.
Paket-Nummer / shippingnumber: (link)
Takip numarası üzerine tıklayarak online misyonunu izleyebilirsiniz.
Senin gönderi sorunlara ilişkin olması halinde, telefonla ya da mail yoluyla bize ulaşın info@bike-components.de .
Siparişiniz için teşekkür ederiz ve size edinilen ürünler ile bol eğlence dileriz!
Shippingnumber üzerinde una tıkladı ınızda size paketinin mevcut durumunu görebilirsiniz.
Teslimat ile ilgili herhangi bir sorun varsa, bu postayı yanıt verin.
Siparişiniz için teşekkür ederiz ve satın alınan parçalar ile eğlenin.
bike-components.de OHG
Ticaret Sicil Aachen İHD 6179
KDV kod DE191317292
Sahibi: Klaus Hoenig & Marcus Wenkel Nakliye: Carlo Schmid Straße 12 D-52146 Würselen mağaza: Neupforte 2d D-52062 Aachen tel: +49 2405 4500-45 Faks: 49 2405 4500-46

@Safa Arslaner

Yolda, bekle Tr ye girince dhl sayfasında ptt takip kodu çıkacak. Onunla da yurtiçindeki ilerlemesini ptt sayfasından takip edersin.
Ve takip nosunu buradan sil, ptt ekranında adres bilgilerini vs. giriyorlar.

@Özgür K. ben sanki yola çıkmamış ama dhl'ye bildirilmiş gibi anladım hocam yanlış mı düşünüyorum

bir de yurda giriş süresi azami ne kadardır?

Daha önce de dediğim gibi, 22 ile başlayan linke bir bilgisayar (cep değil) ile bağlan orada takip kodunu göreceksin, (de ile bitiyor) onu kopyalayıp pty online sorgulama saufasına yapıştırıp paketi takip edebilirsin. Bana 10 günde geldi.

@Safa Arslaner

Kargo dhl e teslim edilmiş, gerisini düşünmene gerek yok. En geç 16-17 güne eline geçer. (genelde daha kısa sürede)

Şöyle bir yanlış anlama var sanırım ya da en azından ben yanlış anlamış olabilirim :)
Deutsche post yani alman pttsi ni DHL satın aldı veya tam tersi alman postası DHL i aldı.
şimdi sizin ürününüzü almanya içinde DHL e vermiş olabilirler , veya animasyonda öyle görünüyor olabilir dolayısıyla DHL ile gelecek sanıyorsunuz ama o aslında deutsche post. Buraya PTT getiriyor DHL değil.
En azından bende öyl oldu. Hatta benim lastikler katlanır olmadığından büyük kutuya koymuşlar , kutuyu büyük görünce gümrüğe bile aldılar..

DHL denilen şey Almanya'nın PTT'si.
Çok hızlı getiren DHL Express... DHL ve PTT ikilisi ile bike-discount.de'den gelen kargom yaklaşık 20günde ulaşmıştı.
DHL Express ile evans'tan gelen kargom 3 gün içinde ulaşmıştı..

• Beğen
Tepkiler: Safa Arslaner
Bike-Components kargom 1 haftada geçti benim elime ama evet buraya PTT getiriyor

@Safa Arslaner

Laufzeit:26.05.2015 bis 24.06.2015

bu size geliş süresinin tahmini bilgisi.genelde almanya çıkışlı kargolar 10-30 gün sürüyor.

bilginize.

şu şekilde listeleniyor
Di, 26.05.2015 13:09 Uhr--Die Auftragsdaten zu dieser Sendung wurden vom Absender elektronisch an DHL übermittelt.
Di, 26.05.2015 20:35 UhrKöln, DeutschlandDie Sendung wurde im Paketzentrum bearbeitet.
Mi, 27.05.2015 06:06 UhrSaulheim, DeutschlandDie Sendung wurde im Paketzentrum bearbeitet.
Do, 28.05.2015 06:40 UhrIPZ-Ffm, DeutschlandDie Sendung wird ins Zielland transportiert und dort an die Zustellorganisation übergeben. (Homepage / Online Sendungsverfolgung: (link))

ptt sayfasında ise

upload_2015-5-29_14-5-53.png

Tr'ye girmiş mi?

Girdi ise neden ptt listelerinde halen yurtdışı görünüyor yansıması zaman mı alıyor acaba?

@Özgür K. bu arada hocam yazdığım mesajı düzenliyemiyorum ki?

Gönderinin Almanya'dan çıkış işlemi gerçekleşmiş görünüyor, bundan sonrasını PTT sitesinden takip edebilirsiniz diyor anladığım kadarıyla. Pazartesi işlem görür muhtemelen.

Hopa Da görünüyor yarın elimde olur inş, 25 Mayıs 2015 tarihinde akşam sipariş vermiştim

• Beğen
Tepkiler: fahritus
2015-06-08-12-03-12.png Bende cumartesi siparis vermistim bugun boyle bir mail aldim nedir bu? Kargo takip numarasi falan vermislermi acaba?

xb ile başlayan kargo numaranız.

XB ile başlayan sipariş numarasıdır kargo takip numarası değildir bir sonraki mailde kargo takip numarasını gönderirler ve tıkladığınızda takip ekranı gelir.

• Beğen
Tepkiler: fahritus
@Kerim BEŞER

doğru.ben yanlış yazmışım.siz o numaradan durumunu sorabilirsiniz.

Geri