Scudo Sports

Bike-Components

Bu noktada, asıl problem bike-components sitesinin kargo ücreti hesaplama arayüzünü Paypal ile ilişkilendirememesi ile alakalı.
Başka bir çok sitede adresinizi girdiğinizde kargo seçeneği (bazen bir kaç seçenekten siz seçiyorsunuz) ürün üzerine ilave ediliyor ve Paypal ödemesi bu toplam üzerinden yapılyor.
Ancak bike-components sitesinde bu otomatik toplama işlemi Paypal ile entegre olmadığından, siz ürün bedelini ödüyorsunuz üzerine bike-components sitesi kargo ekleyerek Paypal'a 2. bir talimat gönderiyor ve paypal bu kargo dahil tutarı kartınızdan tahsil ediyor.
Ayrıca, ilk ödemeyi (kargo hariç) yaparken, Paypal az önce gösterdiğim uyarıyı koyarak topu kendi üzerinden atmış oluyor. O uyarından sonra ödeme butonuna bastığınızda ilave kargo masraflarını kabul etmiş oluyorsunuz.

Scudo
@tuna karahan

Merhaba.Ben bu site üzerinden sipariş verdim.Birşey merak ediyorum.Kargoya verildikten kaç gün sonra elinize geçti ? Teşekkürler

@tolga akyol

Ben de aynı siteden lastik almıştım 8 iş gününde gelmişti hafta sonu da dahil olduğu için 10 günü buldu. Ayrıca belirteyim benim siparişimde kargo takip numarası vardı, oradan takip etmiştim.

Genelde 5 günde Türkiyeye giriyor 3-4 günde PTT teslim ediyor. Ama bir siparişim 16 (10 gün Almanya-İstanbul, 6 gün PTT dağıtmı) teslim edilmişti.

@UtkuSener

Teşekkür ederim.Ben cuma günü sipariş verdim.Henüz kargoya verilmemiş.Sanırım tedarik sürecinde.Ben sipariş verirken mesaj da göndermiştim.Ona cevap da alamadım henüz. İplenmedim galiba:koptum:

Konuyu hortlatmak gibi olacak ama bike-components.de sitesinde taksit var mı ?

Sanırım yok, ödeme olarak ya paypal kullanıyorsunuz ya da kredi kartından direk çekim.

• Beğen
Tepkiler: Can Yoltar
ilk denememi bende dün yaptım ancak taksit olanağı yok maalesef

ama sağlam site ptesi kargo, cuma istanbul ptt teslim.

Ben de bir sorunumu yazayım.

Sipariş vermeye çalıştığımda, ödeme ekranına geldiğimde,

"The transaction could not be carried out. Please contact the provider's customer service department."

şeklinde bir hata ile karşılaşıyorum. Gerçekten bezdim. Altı üstü bir çift schwalbe sipariş edeceğim. Bu sorunu yaşayan var mı?

bende kredi kartı ile alış veriş yaptım sorun olmadı. visa ile. belki o anlık bir olaydı banka onay vermemiştir. ya da yurtdışı ödemelere açık olmayabilir. Birde ürünü euro olarak alıyorsunuz fakat kredi kart hesabınıza dolar karşılığı olarak yansıyor. fiyatı çok görünce şok olmayın.:)

@khc dostum, bu bahsettiğim hata, henüz kart bilgilerini girmeden çıkıyor. Yani kartımla ilgili bir sorun değil. Kart bilgilerini girdiğimiz ekranda direkt bu yazı çıkıyor "Hata" olarak.

2-3 gün sonra tekrar deneyeceğim, hayırlısı!

Bence geçmiş cookieleri silip tekrar deneyin. Ben de perşembe sipariş verdim cuma kargoya verip tracking number yollamışlar hemen. Brooks b17 73 euroya geldi kargo dahil...

@Birhan K. aynı sorunu ikinci siparişimde yaşadım paypal ile ödeyin hemen halloluyor hemde kredi kartı ödemesi paypal güvencesinde oluyor

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
km saati siparişi verdim bir gün sonra kargo numarasını yolladılar, güvenilir site

18 mayıs onlarda resmi tatilmiş, 18inde sipariş verdim ve mail falan gelmedi daha sonra aradım telefonları açan yok maillere cevap yok dedim gitti para ama hemen ertesi gün mailler geldi çifter çifter aradılar falan gerçekten ilgililerde. bagajdan lastiğe kadar herşeyi ordan aldım şimdide çanta alıcam.

şimdi sipariş verdim sitedeki hata düzeltilmiş galiba

ayrıca üye olmadan 21 euro olan lastikler üye olunca 18,07ye indi

daha sonra ödeme ekranı 36,14 iken ileri deyince paypal sayfasında tekrar siteye attı ve 51,09 gibi bir ücreti onaylamam istedi
yani 14,95 kargo ile toplam
51,09 euro ödedim çeviriyi işbankası yapsın dedim.

Ülkemizde tanesi 200tl gibi bir fiyata satılan lastiğin 2 adetini kargo dahil 150-155 tl gibi bir ücrete almış oldum bir aksilik çıkmazsa?

Kargo takibi nasıl yapılıyor gelen maillerde onaylamam gereken bir şey yok demi?

Confirmation falan okumuştum ama onaylama maili gelmedi sadece sözleşmeler vs geldi.

schwalbe marathon plus smart guard sipariş verdim
(link)

@Safa Arslaner onaylamanız gereken mail yok,kargo ya verdikleri zaman size mail olarak takip numarasını atıyorlar.

@AydınUS böyle bir şey çıktı

(link)

regastiration falan tıklamama gerek yok demi?

bir de ortalama kaç güne gelir?

Geri