Scudo Sports

Bike And Outdoor dan Julien nin de adresi hacklendi

Jr.BMX

Daimi Üye
Tepki
95
Arkadaslar suanda Bike and outdoor daki Julien nin adresi hacklendi suanda benden 4 adet 250 kontor istiyor

JUL:
slm
JUL:
naısılksın
JUL:
naıslsın

JUL size bir Titreşim gönderdi!

Jr. Flatlander:
iyiyim
Jr. Flatlander:
sen nasılsın
JUL:
iii degılm yaa
Jr. Flatlander:
hayrola
JUL:
sen den acıl bır rıcam olcaktaa
Jr. Flatlander:
buyur
JUL:
ya bana acıl 4 adet 250 lik telsım kontor lazımdaa
JUL:
barasnı verımssnaa
JUL:
acıl lazımdaa
JUL:
alabılırmısn
Jr. Flatlander:
atmammı tabikide nasıl yolluyim ?
JUL:
bana burdan şifreyı yazrsınn
Jr. Flatlander:
bir saniye hemen
JUL:
ok
JUL:
beklıyom
JUL:
sneı
JUL:
acıl lazımdaa
Jr. Flatlander:
tamam dur
JUL:
kc dakıka surer
JUL:
alman
Jr. Flatlander:
bekle markete gidicem daha
JUL:
kc dakıka surer gelmen
JUL:
?

• Beğen
Tepkiler: sare
Scudo
julien sanada geçmiş olsun.sırada bora abi var sanırım.birde 4 tane istiyor adama bak bir 100 lük ile de yetinmiyor .karsısındaki insanı ne sanıyorsa artık bu işi yapan.

İnternet böyle dolandırıcıların da mekanı oldu ya yazıklar olsun buna sebep olanlara.
Bazıları teknolojiyi haketmiyorlar, kullandıkları teknolojiyi paylaşım ve faydalı amaca hizmet için değil de kendi çıkarlarına ve artniyetle kullandıkları sürece, toplumsal gelişmemiz önünde engel olacaklardır.

Simdi sırada malesef bende varım listeye aldını soledi of

bu lamer gayet dediğin gibi gönderebilceğimiz bişiyi akıl edemedi daha. acil 4 adet 250 lik kontörü kim kime gönderir?

@Jr.BMX

evet bora abiden önce sen almısın sırayı adam kızmısdır sana bana kontör yollamadı diye.

MSNLerinizin yedeğini bir word dosyasına aktarın, ne olur ne olmaz. Geri bulması insanları çok zor oluyor.

msn şifrelerinizi harf -rakam kombinasyonuyla yeniden güncelleyin arkadaşlar.ve gizli sorunuzu soruyu başka cevabı başka şekilde ayarlayın.msn den veya maille gelen linklere veya bu yolla tavsiye edilen sitelere girmeyin.böyle birşey başınıza gelirse derhal başka bir hotmail veya msn hesabı oluşturarak diliniz döndüğünce ingilizce abuse@hotmail.com a mail atmayı ihmal etmeyin.

geçmiş olsun.

geçmiş olsun tamda gürkanın adresini geri aldığına sevinmişken.
yazık olmuş ,tekrar geçmiş olsun

Şifrenizi sadece gizli sorunuzun cevabını bulabilirlerse ya da fake mail denen zımbırtıyla alabilirler. Fake mail bana sürekli geliyor, ama yemiyorum. Siz de dikkatli olun. Nedir bu fake mail?

Aynı hotmail'in giriş sayfası gibi (ki zaten hotmail'in giriş sayfası çıkıyor) bir sayfada şifri ve adres bölümü var. Buraya mail adresinizi ve şifrenizi girdiğiniz zaman şifreniz ve adresiniz sizi yollayana gidiyor. Ben bunlara adres bölümüne küfür, şifre bölümüne küfür yazarak cevap veriyorum bir nevi. Bunlar bilindik yöntemler, dikkatli olmalısınız! Bunların dışında başka bir yöntemle alabilirler mi, bilmiyorum. Ancak trojan ile de alınabildiğini duydum. Ne yazık ki okuduğum okulda kötü niyetli kişiler oldukça boldu. Bu lamer bünyeler, bu şekilde aldıklarını matah birşeymiş gibi anlatıyorlardı. Sizi birisi ''şifreni alırım, msn'ini patlatırım!'' diye tehdit ederse üstüne gidin, sonuçta siz ondan gelecek birşeyi almadığınız ve fake mailini yemediğiniz sürece hçbirşey yapamayacaktır. Beni de sürekli tehdit ediyorlar. Hatta bu site üyelerinden de vardı ''hacklerim'' diye tehdit eden lamerlar, ki zaten şuan banlandılar, fazla tutunamadılar bu güzel ortamda.

• Beğen
Büyük geçmiş olsun.daha ne kadar bu strese katlanacağız bilemiyorum.Bu densizlerin hiç mi aklı yok.Neden durduk yerde insanlar kontör yollasın ki.Hele birde 4 tane.Bunu kim yer anlamıyorum.Zaten şifreyi buraya yaz demesinden belli oluyor.Tekrar geçmiş olsun diyorum.

• Beğen
ben gökhan nasıl alıyorsunuz bu herif 1 arkadaşımı fena dolandırmışş ben yardımcı olurmusunuz

• Beğen
geçmiş olsun oratlık bu aralar çok kötü :(:(

en iyisi böyle seylere aldanmamak.çünkü artık virüs koruma programları bile pek işe yaramıyor...

• Beğen
Tepkiler: Ozge Deniz
Geri