Scudo Sports

Biga'dan Çanakkale'ye Macera Dolu Bisiklet Turu [1. Gün]

Velespitli Seyyah

Keşfetmek Güzeldir...
Tepki
1.640
İsim
Sabri
Bisiklet
Carraro
Biga'dan Çanakkale'ye Macera Dolu Bisiklet Turu [1. Gün]

Velespitli Seyyah'tan herkese merhaba bisiklet dostları; biliyorsunuz ki bir önceki bölümde kamp ekipmanlarımı tanıttığım videoyu yayınlamıştım. Bu hafta tura başlıyoruz, heybeler bisiklete yüklendi ve 24-25 Martta düzenlenmiş olan Kale Çanakkale Bisiklet Turuna katılmak için Biga'dan Çanakkale'ye Macera Dolu Bisiklet turuna çıkıyorum. Bakalım yolda bizi ne gibi maceralar ve zorluklar bekliyor. 4 bölümden oluşan serinin 1. bölümünü keyifle izlemeniz dileğiyle...

Tur Videosu

Tur Fotoğrafları

LRM_EXPORT_20180324_205500.jpg
LRM_EXPORT_20180324_205631.jpg
LRM_EXPORT_20180324_205730.jpg
LRM_EXPORT_20180324_205858.jpg
LRM_EXPORT_20180324_210909.jpg
LRM_EXPORT_20180324_211220.jpg
LRM_EXPORT_20180324_211124.jpg
LRM_EXPORT_20180325_210832.jpg
LRM_EXPORT_20180325_210904.jpg
LRM_EXPORT_20180324_004923.jpg

Sosyal Medya Hesaplarımı Takip Etmeyi Unutmayın :)
YouTube: (link)
Facebook:(link)
Twitter: (link)
Instagram:(link)
Strava : (link)

Scudo
:harika: Bir turda en sevdiğim yer köpeklerin dalış yaptığı noktadır :) Çekebilsen iyi olurdu :D

• Beğen
Tepkiler: Velespitli Seyyah
@ÇaNakkaLeRuHu

Valla o kısmı cekemedim hocam ya, 2 köpek vardı bağırdım çağırdım bunlar tırstı ama birden 7 tane olunca bastım pedala :D

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
@Barış Çavuş

4 bölümlük serinin 1. Bölümüydü yakında diğer bölümlerde gelecek hocam.

• Beğen
Tepkiler: Barış Çavuş
Bir iki fotoyu wallper olarak aldım. :D
Bu arada kelebek gidondan memnun musunuz, düz gidondan geçmeye değiyor mu?

@Raptor8

Tabiki alabilirsiniz hocam. Yaklaşık 3 yıl Mtb de düz gidon kullandım ama kelebek kadar rahatını görmedim hocam. Benim için çok iyi oldu. Gidonu da yükseltince iki kat keyif arttı.

• Beğen
Tepkiler: -Skynet-
@Raptor8

Kelebek gidon sürüş konforunu çok etkiliyor,kesinlikle tavsiye ederim.Özellikle amacınız tur ise;yokuş çıkışınız bile değişiyor.Ben kelebek kullandıktan sonra değişiklik olsun diye düz gidon taktım bisiklete,fakat bir gün sonra kelebek gidona geri döndüm.Kelebek takacaksınız,gidona uzatma veya hareketli gidon boğazı almayı unutmayın çünkü kelebek gidon çok alçak kalıyor.Yarış bisikleti gibi eğilirsiniz.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

@tinan
Ayarlanabilir gidion boğazı var.Bakalım dış lastik işi var. Ondan sonraya doğru artık.Birde önene gelen kelebek gidonda alınmamalıymış.Elvik kısmı hafif içe doğru epim olması gerek diyorlar.

• Beğen
Tepkiler: tinan
@Bisikletli Gezgin

Teşekkürler hocam; serinin devamını da izlemenizi tavsiye ediyorum :harika:

Ayın 7si olan cumartesi günü sizi karabiga yolunda görmüş olabilirim :D

@mtb_rider

Vaude heybeler Erdoğanlar Bisikletten alındı hocam.

@Kunget

Muhtemelen benimdir hocam, kafamı dinlemek için sık sık giderim. Keşke durup selam verseydiniz, muhabbet ederdik :cool::)

LRM_EXPORT_20180407_184721.jpg

LRM_EXPORT_20180407_184618.jpg

@Velespitli Seyyah yolda gördüm ki. Tek olsam durabilirdim belki de ama arkadaşla olunca olmadı tabi. Kısmet diyelim :)
Ekleme: bisikletli olsak kesin dururduk. Araba ile olduğu için sıkıntı oldu

Evet kesin sizdiniz bisiklet aynen bu şekildi yanlarda çanta falan olunca tam emin olamamıştım ama oradan fotoğraf atınca emin oldum :D

• Beğen
Tepkiler: Velespitli Seyyah
@Kunget

Bir dahakine artık hocam, yollarda buluşmak dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: Kunget
Geri