Scudo Sports

.....:::::Big AiR:::::..... psychobmx!

Scudo
Ardaşlar; Süperman benim arkadaşım, burdan kimliğini açıklıyorum..! FLYMAN MUHAMMED. Bravo kardeşim, o bölgedeki tüm uçaklar rotayı değiştirmiş. (Bmx forever).

SuPeRMaN bir kere amerikada falan yalan bizim türkiyedeymis haberimiz yok

@JAckaL34

Bayıldım süper başarılarının devamını diliyorum.:D Bu arada Hakkı Abimin lafına bayıldım.Süper açıkçası. :D

• Beğen
Tepkiler: psychobmx!
Heyt koçum benim Mumi :)
Senle beraber takılırkende yine böyle uçuyordun ama bunu görünce
Yakında seni backflip atmış fotolarını bekliyoruz...

• Beğen
Sağlam air almışşın tebrik ederim.Yandan ve uzakdan çekilmiş bir resim cok daha iddalı olurdu.Devamını dilerim.

En son yaşanan gereksiz mesajları sildim temizledim.
trial_kutas sende lütfen şifreni internet kafelerde unutmassan daha iyi olur;)

• Beğen
Montaj Bu!! xD süper, kus gibi ucuyosun. Yukarıdan asagısı nasıl gozukuyo :p

o quartedan uçmak için tam olarak nereden hız almıstın yahu alan baya kısıtlı cunku. :) yoksa tam karşısındaki rampadanmı çıktın en tepedeki?

hayır. quarter'den hız almadım quarter'den alınan hızla bu airi almak imkansız gibi bişey altımdaki bmx zaten 20 kg'du. ben quarterin arka tarafından bmxin yapabiliceği son hızla çıktım o funbox'a. hız almak için baya mesafe vardı.

@Doruk Atay

doğrudur. birazdaha gerisinden diyebiliriz. şuan orası nedurumda bilmiyorum mesafe duruyormu ama ben ilk açıldığı zaman gittiğimde alan vardı hız almaya.

@psychobmx!

şimdi parkın etrafı çitle kapalı oldugundan yan kısımlardan gelemiyorsun ancak half pipe ın yanından gelebiliyorsun :) o yüzden zaten şaşırdım.

Geçen pazar gidişimizde benimde bu tarz bi girişimim oldu,

half pipe'ın arkasından pedallamaya başladım,virajı bile pedal çevirerek döndüm,rampaya geldiğimde epey hızlıydım ve uçtum,

cidden bu fotodaki kadar olmasa bile hayatımda bu kadar yükseğe çıktığımı hatırlamıyorum,fakat bisikletin burnu öne doğru gitmeye başladı ön teker üstüne çakıldım,neyseki mtb nin 26'' tekerleği sayesinde bisiklet takla atmadı,arka güvenle yere indi, kurtardım durumu:)

@burnout_54

Evet sen o uçuşu yaparken en son ben gözlerimi kapadım:) Kesin düştü gözüyla baktım yani ama hakkaten baya bir yükselmiştin;)

Geri