Scudo Sports

Biber Gazı..

tuninger_haa

Forum Bağımlısı
Tepki
469
slm bıber gazı kullanan var mı
ben de almak ıstıyorum
internette arastırma yaptım sadece nato markalı urunu bulabıldım. bunu alan var mı ? yanı sıteye guvenebılır mıyız acaba
(link)
veya baska nerede bulabılırm

Scudo
@Hakan Yazman

evet aramada gormustum. ama sıtede daha uygun oldugu ıcın (aynı urun) sıteyı arastırıyorum

nato marka biber gazı var elimde ve gayet etkili. Arkadaşa şaka yapmak için odasına sıktığımı hatırlıyorum ama o kadar etkili ki tüm evi sardı ve evi boşaltmak zorunda kalmıştık :)

• Beğen
Tepkiler: tuninger_haa
@gültekin

bu sıteden mı aldınız
bir de sıteyle ılgılı bı notunuz var mı :)

siteyle ilgili bir bilgim yok, fakat nato markalı ürün cok etkili bir üründür. istanbul taksimde satılan yerler var fiyatları satan yere göre degişiyor ( serbest piyasa olayı ) 5 ytl'ye de satan var 15 ytl ye de.

Biber gazı oldukça etkili. Ben de kapalı bir mekanda çok kısa bir süre yere (1 sn bile sürmemiştir) sıktım denemek için. Herkesin gözleri yaşardı , ayrıca öksürmeye başladı.
Biber gazı etkili olduğu kadar tehlikelidir de. Karşınızdaki kişinin suratına sıkmalısınız. Direk göze tazzikli bir şekilde sıkılan sprey insanı kör edebilir. Türkiye'de bu ürünü kullanmak yasal ama bazı alışveriş merkezlerinde x-ray cihazıyla biber gazınızı tespit ediyorlar ve içeri girmenize izin vermiyorlar.

• Beğen
+ bu gösterdigin siteden almak istiyorsan bence alma, çünkü ne bi adres var nede acıklayıcı bir bilgi sadece telefon numaraları var. tabii daha önce oradan alışveriş yapmış birinden bilgi alırsan yapabilirsin.

• Beğen
siteyle ilgili bir bilgim yok. Adanada amerikan pazarından almıştım :)

Ben biber gazı taşıyan biriyim her ihtimale karşı ama ne mutlu ki kullanmak nasip olmadı kendimde denemedim nasıl bir etki yaratıyor diye.Bence herkes yanında önlem olarak taşımalı dünya hali neye kime rastlayacağımız belli olmaz.

• Beğen
@lepidoptera

Bende sevgilime aldım bir tane, gerçekten bayanların üzerinde taşıması gereken bir icat. Ne zaman ne olacağı belli olmuyor.

• Beğen
silah satan av kamp malzemesi satılan yerlerde de mevcut internetle uğraşmasanız daha iyi olur herhalde birde rüzgarlı havalarda sıkılacaksa rüzgar yönü iyi hesaplanmalı yoksa kendi suratımıza gelebilir

• Beğen
@H.Okyay

tesekkurler. arama yapmıstım :) yalnız fıyatı 1,5 katı kadar :)

@H.Okyay
ben de bi kız arkadas ıcın alıcam :rolleyes: :)

@sgtalper
bu bılgı ıyı oldu tesekkurler
her ne kadar guvenılır de olabilse ınternetten alısverıs ı cok sevmıyorum

sgtalper tekrar tesekkurler sayenızde burdan buldum urunu :)
yenı alacaklar varsa once sehrınızde arastırmanızı onerırım sıtede 10(+2,5) ytl olan urunu 7,5 ytlye aldım

Geri