Scudo Sports

Biber dolmasının sadece içini yiyenler :)

Scudo
:)
çok güzel konuymuş.
kendi derdimle canınızı sıkmak istemezdim ama maalesef dolmalık biber benim gibi hassas midelilere zor zamanlar yaşatabiliyor.
özellikle reflü başlangıcından reflüye geçişteki katkısı müthiş :(
midesi sağlam olanlara afiyet olsun :)

• Beğen
Tepkiler: onurdemir
o değilde dolmanın yanınana kabak,patlıcan ve patateslerin içinide doldurup pişirince onlarada bayılıyorum

Ya bu biber dolmaları size ne etti de içini yiyorsunuz sadece. :)

İtiraf ediyorum, 15 yaşıma kadar dolmanın içi aynı tencerede ve yağlı kağıda sarılı olarak pişirilirdi benim için :)
Şimdi düşünüyorum da ne büyük eziyet vermişim anneme. Huzurlarınızda, gıyabında kendisinden özür diliyorum :)

Hiç acımam içini dışını yerim arkadaş. Hele bizim dolmalar biraz ekşide olur. Klavyeye dikkat edin ıslanmasın :) :)

Daha dün akşam kızım(11) VE oğlum(10) dolmanın yalnızca içini yiyip biberleri kenara ayırdıkları için kızdım ve 'o zaman pilav yiyin 'dedim.Demek bizim çocuklara ve eve has bir durum değilmiş.Ama dolma bir bütündür bölünemez.:koptum:

• Beğen
Tepkiler: onurdemir
Kıymalısına bayılırım

Biber dolmasının dışı yenmiyorsa yemenin ne anlamı kalıyor adı üstünde biber dolması aynı şekilde karnıyarığın da sadece içini yiyenler gerisi çöpe mi gidiyor.

Ben mersinli değilim mersinde yaşıyorum ve burda yapılan dolmalar gerçekten müthiş. İçi çok güzel hazırlanıyor baharatlı, domatesli, kıymalı, hafif salçalı. Lise yılarını kadar bende sadece içini yerdim, sonradan alıştım. Burda yapılan dolmalar fırınlanmış (gevrek bi görüntü) gibi oluyor. :)

@chnkrmz

Kendimi gördüm yemek seçerim, sevdiğim yemek olursa doymam karnım hep aç zaten ama zayıfım.

Zeytinyağlı'sını her türlü götürürüm de, Kıymalısının sadece içi .

Ben de sizin gibi ilk başta kabuğunu yemezdim ancak zamanla alıştım . Şunu diyebilirim biber dolması kabuğuyla daha güzel hele birde küçük olacak tek hamlede mideye :):)

Geri