Scudo Sports

Bianchi'de hangi modeli kullanıyorsunuz?

şu an ön jant yapılmış durumda,inşşallah arka janta biter;bisiklet 2009 nisanın bitmiş olacak,kayseri asfatında deney yapılacak inşallah deneyler başarılı geçer;başarısız sonucunda deneyler devam edecek.

Scudo
abi pardon bilmiyorduk senin bu kadar büyük adam olduğunu, affet abi büyüğümüzsün:p

Deniz arkadaşım tebrik ederim.Keşke herkes sizler gibi araştırmacı ve üretken olsa.Bu çalışmanız sonuç verir mi bilmiyorum ama(Yanlış anlama ama mantığım pek almadı.Neyse:)) Bi şeyler üretmek için çabalamanı takdir ediyorum. Çalışmalarında başarılar.

• Beğen
Tepkiler: deniz çelik
mükemmel jant olmuş abi rüya gibi yaww deney sonucu başarılı olursanız bu jant setini bana hediye etmenizi isterdim

@fizikçiahmet bu sonuç başarılı olursa söz bu setleri size hediye edeceğim,yanlız mavic şirketleriyle anlaşırsam bu forumda çok değerli arkadaşlarım var hepsine hediye ederim inşşallah.

@Aytaç Biber
arkadaş çok ısrar etti bende gönderdim ama bu yönden haksızım doğru yeri burası değil

Yaşınız 33'müş, yeni farkettim. :) Arkadaşım diye hitap etmişim.Sorun olmamıştır umarım

Bende de 96 üretimi sarı bi Bianchi Pyton 20" vardı. En büyük göz ağrılarımdandır. 12 vitesti, o zaman 20" bisikletlerin çoğu vitessizdi büyük havam oluyordu :) Shimano SIS kolları da sarıydı çok hoşuma giderdi, bilen bilir bu bisikletlerde unisex kadro vardı normal bayan kadrosunun üst kısmından 2 şerit halinde ince erkek kadrolarındaki gibi çubuklar geçerdi.

Geri