Scudo Sports

Bianchi'de hangi modeli kullanıyorsunuz?

Değerli Arkadaşlarım zekixxx ve kinetica yı ne tanırım ne ederim gruplaşma falan değil bu sadece fikirlerimizi paylaşıyoruz üstelik ortada hakaret yok birşey yok.

Scudo
@kinetica
ben bu soruyu ilk defa soruyorum;her mesajın ardından kişleri eleştirmeden duramıyorsunuz;arkadaş tartışmayı çok seviyorsunuz güzel cevap veriyosunuz sonunda batırıyorsunuz,cevap vermek istemiyorsanız vermeyin;cevabı nerden verildiyse link gösterin

• Beğen
Tepkiler: fizikçiahmet
@kinetica
sizin yorumunuzu iyi bir şekilde okudum kardeşim benim doğal hakkımdır benim yanlışlarımı ve kişleri küçültmeye hakkınız yok sizden neden kaçayımki gerçekleri konuşupta sonra anlarsın benim ne demek istediğimi

@kineticaultimate nerde geotech race den kaliteli ya biraz gerçekci olun!siz hiç ultimateyle geotech kadroyu yan yana getirdinizmi?
ancak kafanıza göre yorum yapıyorsunuz,teknik özelliklerini anlatıp sonradan araya uydurma kelimeler koyuyorsunuz;bütün hepsini haklıymış gibi gösteriyorsunuz,sen bizi çocuk mu sanıyorsun ya

• Beğen
Tepkiler: fizikçiahmet
@bianchimania
ne çarptırması be kardeş çarptıran sizsiniz defalarca diyorumki ultimate kaliteli bir bisiklet siz daha olur olmaz yorum yapıyorsunuz bianchini bir sürü bisikleti var ama bir çoğu kalitesiz dedim ve sonunna kadar haklıyım kardeşim ultimatenin teknik özelliklerini istedim sonra eleştiri üzerüne eleştiri yazmışsınız

yine bilgisiz, araştırmasız bir cevap.. ULTİMATE KADRO diye birşey yok deniz bey, NOLUR BİRAZ OKUYUN YAZDIKLARIMIZI ya. Ultimate sadece bisikletin modeli. kullanılan kadro Whistle W9000, 18" olanı bile 1500 gr ağırlığında. geotech race kadro 1650 gr. fiyatlarına baksak biri 650 ytl, biri 200-250 ytl.

attığım mesajda da teknik özellikler var, fiyatlar var, linkler var, bakmanız gereken herşey var. bakmamakta ya da anlayamamakta ısrar edip bir de belge sunmamışız gibi davranmayı bırakın artık.

@fizikçiahmet

Bisiklet elimizde, ozellikleri ortada, yorum yapilmiyor olani yaziyoruz.

evet konu sanırım dağılabileceği kadar dağılmış karşılıklı konuşmalara geçmiş ama ben değişik bir şey yapıp başlığa cevaben yazıyorum .
efendim bisikletim tahminen 96 yilinda alınma bir bianchi aspid xc. kendisi yıllara ve mevsimlere meydan okuyarak balkonda oylece durmayı başardı. ani gelen bi gazla tertemiz güzelce temizledim.hatta forumda okuduklarımın gazıyla bi de tarttım. yaklaşık 15kg malesef. değiştirilebilecek o kadar cok parçası var ki hiçbir şeyini değiştirmeyi aklımdan bile geçiremiyorum :D

@kineticabak kardeş sinirlerime çok dokunmaya başladın;bisiklet konusunda hiç bir bilgin yok millete ahkâm kesiliyorsun,sen gitte bianchi kullan iyiki bir ultimate hakkında bilgin var; havadan geçilmiyorsun.
Hayatında geotech kadroyu eline aldınmı be kardeş ben her ikisinide aldım inceledim geotech kadro ultimateden çok daha iyi acemi olduğun burdan belii hiç bir araştırma yamadan konuşuyorsunuz;whistre w9000 kadro köpüklü sistemden yapılmış ultimate ise köpüksüz sistemden yapılmış,sadece açıları ve yapılışı birebir;işlenmiş hali farkılı kardeşim bilgisce yorum yapma...Geotech race kadro 1450gr dikkatini çekerim kafadan sıkma bilgilerle bilmişlik taslamayın lütfen geoetch kadro utimate kadrodan kat kat kaliteli

@deniz çelik

yazdiklarinda kendini elestiriyormusun gibi geldi bana. bir seyi merak ediyorum, gercekte kac yasindasin?

(link)

(link)

@zekixx
zaten benim elimde geotech kadro var hasas tartıyla tarttım1449gr geldi bir link vererek gerçekleri ispatlayamazsınız ona bakarsanız bir linkte ben göndereyim (link)team kadroyu gördünüz değil mi ağılık 1650gr raceye bakın lütfenhttp://www.bikeandoutdoor.com/

sinirine dokunsak ne olur dokunmasak ne olur, haksızlığın ortaya çıktıkça kudurursun böyle. millete de değil sadece senin gibilere ahkam kesiyorum.

sabah akşam bianchi-salcano forumlarına takılıp, 200-300 liralık bisikletleri profesyonel bisikletlerle karşılaştırıp, maddi gücü olmayan insanları kendince aşağılıyosun, bu nasıl komplekstir anlamadım. küçükken bianchi mi çarptı acaba?

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Boran
@kineticabak akrdeş sen haddini çok aştın,birdaha seni uyarmayacağım! ben kimseyi aşağılamadım! ben de bianchi penta kullanıyorum herkese saygım var o konu kapandı ben özür diledim abimizden;lütfen kapanan konuyu açmayın ve tozlu raflardan konuyu açarak milleti birbirine düşürmeyi çok istiyorsun kardeş bana yorum yazma! karekteri düşük kişilerle muhatap olmak istemiyorum! sen benim kim olduğumu bilmiyorsun ki benim hakkımda yorum yazıyorsun;ve burdan herkese sesleniyorum kinetika;resmen tuzağa düşürüyor! bilmsel değilde kafadan sıkma konuşuyor...
Sen ahkam kesilsen ne olur kardeş! senin gibi basit kişiler bu formu lekeliyor! sana zerre kadar ehemmiyet vermiyorum! zaten benim muhatabım zeki beydir; sana ne oluyorda sazan gibi herşeye atlıyorsun! çünkü zır cahillğin deryasındea boğulup gidiyorsun! sen daha giderken biz geliyorduk kardeş dün geldin bügün kokmaya başladın.

@deniz çelik

deniz abi konumuzun dışında birşey soracaktım,geçen sene mavic şirketlerle bir anlaşmaınız vardı ya jant setine palet takıp bisiklet belli bir hızdan sonra sürekli kendiliğinden gitmesini sağlayacaktınız yani serbest enerji korbon paletlerin görünümünü bize gösterirseniz çok seviniriz lütfen çok merak ediyoruz dünyada bir ilk lant setini bize resimde göterin internet resimlerini koymamışsınız o jant setinin maaliyeti 4000 evro masraf edilmiş doğru mu?acaba eğerki başarırsanız 1000000ytl patent karşılığı imzanız varmı!cevap bekliyoruz?

@fizikçiahmet
ahmet bey şuan yeri değil;zaten konu dağılmış sende iyi dağıttın ha:D jant setini birazdan koyarım ama bu rakamlar doğru değil nerden duydunuz bunları?zaten mavic şirketle anlaşmamız yok paletler ispatlanırsa şirketle ortak talebinde bulunacağım...

@deniz çelik

bence senin ciddi problemlerin var. benim acimdan tartisma burda bitmistir.

@zekixx
hem laf at hemde tartışma bitsin demişsin problemli olan sensin kardeş kendi kendine polemiğe giriyorsun birdaha benim hakkımda yorum yazmayın lütfen;önce kaliteli insan olmayı öğrende sonra benle tartış.
Senin yaptığın yorum seviyesizliğin ta kendisi

Geri