Scudo Sports

Bianchi'de hangi modeli kullanıyorsunuz?

@haf_ta_ya_ge

bu forumda kı bırcok kısı ve ben bıanchı ye karsıyız. sedona modellerıne bakmanınızı onerıyorm aynı komponentlerle olusturulan bısıkletler dah ucuza ..

Scudo
kardes bianchiye karsısın ama bianchi kullanıyo gibi gözüküyosun:D(nedense alıntı yapamıyorum:D)

@haf_ta_ya_ge

ewet aldıktan sonra uyandım:D

en basıt ornektır
bianchi orıon 510 ytl (tourney vites)
411 ytl (tourney vites)
526 ytl (altus vites)

eee peki benim konum giresun sedona bayisi yokkii tek bianchi varrr püfff:( orion sd-711ddeen daha ii değil midirr?

@haf_ta_ya_ge

bence daha iyi..
ınt.ten alıs verıs yapablrsın olmaz dersen sanırım baska caren kamıyor

@haf_ta_ya_geselam arkadaşlar:eek:rion ds bisiklet shımano altus-tourney tx series 21 vites ön diks firen fiyatı ise 510 ytl; ya biraz araştırın ya bu özellikteki bisiklete 510ytl vermenize çok yazık olur,kodrosu idare eder arka yayı olmaması avantaj ama inanıki donanımı çok düşük;maşanın ne olduğunu anlayamadım 510ytl ye size daha iyiy bisiklet dizebilirim:Bianchinin ultimate dışındaki biskletlerin hiçbiri yaramaz fiyatına oranla bir de slr200 modeli yarış bisikleti az çok hakkını vermiş

@haf_ta_ya_ge

bence parana yazık etme,orionun kompanentleri en alt seviyelerde dolanıyor,bianchi hep değerinin üstünde fiyat biçer bisikletlerine,almadan önce bir daha düşün derim zamanında bianchi kullanmış biri olarak...

Arkadaşlar ısrarlarınız beni yıldırdı:D orion almaktan vazgeçtim şimdide yardımlarınızı bekleyerek internetten güvendiğiniz veya internetten bisiklet aldığınız bir yer var mı?şipariş etsem kaç günde gelir?cevaplarınızı bekliyorumm:)

BIANCHI PEGASUS. O bir city-bike, şehir çocuğu. Yaklaşık 8-9 senedir kullanıyorum. Benimle beraber çok şehir gezdi, çok iklimler yaşadı. Bana mısın demedi, beni hiç yolda bırakmadı. Ama son 6 aydır (bisikletforum ile tanıştım tanışalı) gerçekten bisiklet olduğunu anladı herhalde. Ne yollar, ne rampalar... Ben de çok memnunum, o da. YHakında yeni bir yol arkadaşı almayı planlıyorum. Aday SD 761. Ama emektarı hiçbir zaman terk etmeyeceğim. Biz onunla çok eski dostuz.
Karbon çelik kadro, sabit maşa, Shimano SİS vites grubu. herhalde 20-25 kg. civarındadır. Ama aksesuarları çok mükemmel. CATEYE ön, SİGMA arka lamba, TİMBERLİNE BOB TAİL sele çantası. SIGMA 1106 km. saati, vs.. Kendisi 56 Chevrolet gibi. Onunla nice yollara....

• Muhteşem
Tepkiler: Metcansen
bianchi esprit kullanıyorum, bi kaç değişiklik yaptım nefis bi citybike oldu, çok memnunum.

@KADIbendede bir zamanlar eşşek bisan vardı 20 mi senedir kullandım at gibi bisiklet tık demedi beni taşıdı ama corretech kullanıyorum bütün bisikletler bana çok basit geldi;bianchi salcona bisan vb bunlar fos kaldı yanımda bianchi bisikletle 50km gittiğğin zamna yoruyor ama bazı bisikletler varki sanki motor kullanıyorum pedalı çevirmem bana hiç hissetirmiyor sanki sesiz uçak kullanıyorum hayret ettim vaybe çok kapalı hayat yaşamışız dünyada neler yapmışlar hala bianchi bisan la uğraşıyoruz

• Beğen
Tepkiler: KADI
Ben de bianchi pegasus kullanıyorum yollarda bir numara, çok iyi gidiyor ve çok rahat. Bazen yorudğu oluyor ve biraz ağır ama ben de bisikletimi çok seviyorum. :D

• Muhteşem
Tepkiler: Metcansen
bendede 2007 orion var forumda bianchi fazla para diyen var ama güzel bisiklet çok memnunum artık alırsam ama üst seviye alıcam ne marka olursa olsun:D

@deniz çelik insanları yanlış yönlendiren sizsiniz farkında değğisiniz bianchi sapıkalı bir marka bir çok kişiyi tuzağa düşürmüş hala savunuyorsunuz:Madem yasaymış satış yaparken deore donanım diye yazar ayna kol göbeği açarsın ız ki deore göbekle alakası yok hani nerde yasa;acera donanım yazar ayna kol hiç alakası yok üstüne üstelik acera donanım fiyatın üstün de satılır;utimate üçdefa dipciklenmiş denir hiç alakası yok 1600 g üstündeki kadrolar dipciklenmemiştir,dipçiklense bile kadro açısı çok kaliteli ünlü bir kadronun kopyesini çıkarmış bunu iyiy hatırlayın;ultimatei kadroyu sedona geotech kalitesine getirmişsiniz şunu bilinki geotech race kadro ve utimate kadroyla kıyas yapmaları çok yanlış,bir durum geotech kadro kalınlığı utimateden çok daha kalın daha büyük olmasına rağmen ultimateden daha hafif;piyasada sahte ve uyduruk tan geçilmiyor zaten keşke avrpadaki bianchileri bir karşılaştırma yapsanı ozaman anlarsınız

Olayı tam anladiginizdan emin degilim, hala cok ısrarcı davranıyorsunuz. benim bianchi i savundugumu nerden cıkardınız? Ultimate uygun fiyata alabileceginiz en iyi fiyat/perf. bisiklettir, siz kabul edin yada etmeyin durum böyle. Eger bianchinin bi sahtekarlıgını gördüyseniz gidin şikayet edin burda ahkam kesip bilmişlik yapmayın!

Geri