Scudo Sports

Bianchi'de hangi modeli kullanıyorsunuz?

@deniz çelik

Aslinda o fiyati fazlasi ile hakeden bir bisiklet. Ultimate Whistle Alikut 831D ile tamemen ayni sadece lastikleri farkli ve Whistle in fiyati yaklasik 1150€. Formdan bir arkadas parca basina fiyatlari cikarmisti su sekilde;

Kadro: Alu. W 9000 triple butted Custom Tubing - ?$
Maşa: RST F1RST Air-RL 100mm con remote lockout - 317$
Headset: FSA (Aheadset) No.11 1"1/8 - 40$
Aynakol: Shimano FC-M443 44/32/22 Octalink - 60$
Arka aktarıcı: Shimano LX RD-M581 - 69$
Ön aktarıcı: Shimano LX FD-M581 - 39$
Vites kolları: Shimano LX SL-M580 Rapidfire-Plus - 75$
Frenler:: Shimano LX BR-M585 Disc, Rotor 160mm - 150$
Fren kolları: Shimano LX BL-M585 - 110$
Ön göbek: Shimano LX HB-M585 - 30$
Arka göbek: Shimano LX FH-M585 - 40$
Ruble: Shimano CS-HG50 9s 11/32 - 22$
Pedal seti: wellgo LU-982 - 20$
Jantlar: Mavic XM 317 Disc, 32 fori Black 100$
Lastikler: HENG SHIN 26x2,00 - ?$
Gidon boğazı: FSA ST-OS-190LX Alluminio - 40$
Gidon: FSA HB-XC-180 Flat, Oversize - 50$
Sele borusu: FSA SP-SL-280 Alluminio 31,6 - 20$
Sele: Fizik Nisene Sport - 80$
Sele kelepçesi: Zoom - 5$
Ağırlık: 12,5 Kg.

Kadro haric 1000$ i geciyor. Artik siz karar verin.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Boran
Scudo
@zekixx bu fiyatlardan eminmisiniz;xtr 2008 rotorlar birkere 150usd değilken nasılda lx rotor 150 usd yoksa firen bacaklarıyla berabermi oluyor acaba? maşasının 317usd olduğundan eminisiniz,arka aktarıcı 69 usd değil ki 69 usd ile xt alırım;selenin Fizik Fisene Sport olduğundan eminmsiniz bizler bisiklet birleştirirken ucuza mal olması için toplama alırız ama bu parayla hidrolik firenli dizebilirsiniz

ön aktarıcı 36ytl
arka aktarıcı 63ytl
arka göbek 51ytl
ön göbek 34ytl
vites kolu 88 ytl
sizin yazdığınız fiyatlar hiç tutmuyor fazla araştırmadım

@deniz çelik

parca fiyatlarini ben yazmadim. bazi fiyatlar fazla olabilir 6 ay oncesine ait 2008 ocak. ayrica firenler zaten hidrolik disk ve sele fizik nisene. bisiklettteki tum parcalar listedekilerle ayni. rotorlar buyuk ihtimal bacaklarla beraber fiyatlandirilmis. simdi ile toplamda en fazla fark edecegi 100-150 $ yine birsey degismiyor ornegin delta bisiklette vites + firen kolu 176.54 ytl yani yakin fiyatlar ve cok hesapli. bence bisikleti goremeden on yargili davranmayin.

Bianchi Ultimate gayet kaliteli ve düzgün bir bisiklet Zeki Bey, forumdaki yazılanlar sizi bisikletinizden soğutmasın sakın verdiğiniz bilgiler içinde ayrıca Teşekkürler.

@bianchimania
ben inkar etmiyorumki zaten kaliteli bisiklet ama 1.300ytl ile daha iyi bisiklet olabilir

@deniz çelik

peki rica etsem 1300 ytl ye deore lx hidrolik firenli ve benzeri donanimda bir bisiklet dizermisiniz. varsa farkli markalarin modellerinide yazabilirsiniz.

WHISTLE Alikut 831Dile birebir aynıymış görmedim ama öle yazıyo.fiyatıda 1150euro

@zekixx
XT V break set=933 ytl
Maşa=sutour XCR RL=137ytl
Kadro= GEOTECH TEAM=190YTL
Jant=mavic CPX 32 delik=57YTL
Sele=Pro Eagle Ta=67 ytl
pedal ise xt pd M-570=xt set hediye veriyor
Jant teli=DT Swiss Aerolite=54ytl
Tomlam Tutar=1371 YTL dir bence bu donanım bisiklet;Bianchi Ultimate bisikletten daha iyi

pardon bir şeyi unuttum
gidon=Vitra HBm-210=26ytl
gidob boğazı=Amoeba S-ST 01=15ytl

@deniz çelik

biorsyi daha es gecmisiniz, masa RST Fisrt Air fiyati yaklasik 270-300 dolar.

@deniz çelik

burda su bisiklet iyi su kotu gibi bir tartisma yapiliyor. nihayetinde ultimate de toplama bir bisiklet. onemli olan fiyat/performans. bizde bunu vurguluyoruz. siz listedeki fiyatlari begenmediniz ve bende size ayni donanimda ve fiyatta bir bisiklet dizebilirmisiniz dedim!!!

bende andraline var çok memnunum ancak ön diskten memnun değilim ama yinede muhteşem

benimde haftasonu orionum olucak nasıl bir bisiklettir burada baya tecrübeli kardeşlerimiz var bana önerebilecekleri(bianchi) başka bisiklettt var mıdır acaba?

Geri