Scudo Sports

Bianchi'de hangi modeli kullanıyorsunuz?

Scudo
bianchi snake kullanıyorum..300 e mal olmuştu..ilk 1,5 yıl önce bisiklet kullanmaya başladım, doğrusu ilk göz ağrım caddede çok rahatım, ama lastikler radial olduğu için stabilize yollarda rahat değil..snake in üretimi yokmuş artık, (antika sineğim:D) iyi dayanıyor bana. Bakımını düzenli yaptırıyorum. Hergün kullanıyorum, ( işim gereği vede yol yapmak için) Başlangıç için harika bir bisikletti ama artık yenilemenin zamanı geldi:) yetmiyor.

bende spin var. başlangıç olarak bence gayet güzel en azından şimdilik beni idare ediyor:D

Oroion ds var bende alalı nerdeyse bir hafta oldu Mersini karış karış geziorum çok memnunum bisiklet ağır ama bende ağırım beni taşısın çok şaşaya gerek yok inşş bi sorun çıkarmaz bisiklet :D

Bende de 2007 model ultimate var.
Bu 2007 modeli
http://bisikletcim.com/ProductImages/23319/BNC-ULE_561.jpg

2008 model olanları daha ucuz ancak, nedense 2007'yi tutmuyor
Bu 2008 modeli

http://bisikletcim.com/ProductImages/24595/BULTIMATE.jpg

@bsr387

meraba ben yeni katıldım foruma aklıma takılan bianchi spin almaya karar vermiştim sonra bu kararımdan vazgeçtim birkaç forumda araştırdım baya eleştiri alıyor bianchi sene diyorsun spin için hak ediyormu 650 ytl yoksa başka markalardamı terçih edim TREK SCOTT SEDONA SELCANO KRON BU ÜRÜNLERDEN BİRİNDEMİ SEÇİM YAPIM...

@fatihcin
salconayı at bir yana;trek,scott,kron,sedona,geotech bunlar gerçekten çok kaliteli bisiklet saatlerce kullunın sizi yormaz ve yarı yolda bırakmaz ama kron bisikletler zaman la ses çıkartıyor;sedona ise çok dik açı vermiş kadroya trek,scott ve geotech sorunsuz bir markadır.Ekonomi ve kalite yönünden geotech race xt donanım olağan üstü bir bisiklettir

• Beğen
Tepkiler: fatihcin
@nihilist_deniz
zaten herkes aldığı bisikletten memnun olur ama gerçekleri anlayana kadar

@suzunkopru
2008 modeli çok daha iyiy hiç değilsearka amorsitör koymamışlar
bianchi firması uyanmış baksanıza

• Beğen
Tepkiler: tuninger_haa
bende bi bianchi var abimden kalma :D 6-7 sene olmuş üzerine bitek değişiklik fren papuçları felan filan bide teker onuda bugün patlattım :(

@undying
vay be gerçekten şaşırdım bianchi kendine gelmeye başlamış amortüsörsüz kadro lx donanım mavic jant:Utimate iyi bisikelt gerçekten hoş ama 1.280ytl yi hak etmiyor yinede

• Beğen
Tepkiler: heisenberg3910
Geri