Scudo Sports

Bianchi'de hangi modeli kullanıyorsunuz?

Scudo
aman arkadaşlar ben bianchi jump aldım siz sakın aynı hatayı yapmayın..

yaklaşık 7 yıldır Bianchi/Shark kullanıyorum. Yeni bir model alacağım ama kimse tavsiye yazmadı :(

bianchi XC kullanıorum.(diğer adı: XC 211 idi yanılmıosam)zamanının en iyi suntour maşasına sahip bi bisiklet.çok memnunum.

http://www.loadtr.com/b-195034-bisikletim.jpg
Bianchi Ultra 26'' BNC-ULA Bisiklet

Kadro : Alüminyum 7005 - HiTen Çelik Amortisörlü

Maşa : Amortisör "HL-Zoom" 1.1/8''

Jant : Rofi Teker Seti 26' MTB

Vites : Shimano Tourney Tc Series - 21 Vites

Fren : V-Fren Alüminyum

Sele : İtalyan -Selle Royal

Bianchi Caurus 837 Yarış bisikleti kullanıyorum , 1994 senesinde aldım , şu an bazı parçalarını bulmakta zorlanıyorum ama bisikletimi çok seviyorum ve de çok memnunum...

Reklam gibi olmasın ama şu adrestekinin aynısı :

(link)

huysuz111 arkadaşım,
Eğer yine bianchi düşünüyorsan,shape,orion yada wap tercih edebilirsin.Shark stilinde ve o özelliklere yakınlar. Avantaj muhtemelen hafiflik olur. Fiyat, donanım ve yeni model olması açısından ben tercihimi wap tan yana kullandım. Ama istanbulda yaşasaydım sedona borla tercih edebilirdim. Seçim yapmak gerçekten zor. Kolay gelsin :)

Trophy var fazla kullanamiyorum ama olsun ozledikden sonra binmek daha guzel oluyor

@metalman133

Arkadaşım bisikletinden soğuma çünkü bu forum bence sedonalara aşırı reklamcı yaklaşıyor sedona dışındaki bisikletleri sürekli aşağılıyorlar

Diğer bisiklet markalarını hiç kimse aşağılamıyor fanatik marka hayranları dışında.Benimde şu an 2 tane bianchim ve 1tane sedonam var fakat bianchilerin özelliklerine göre fiyatları çok yüksek.2006 yılında aldığım bianchi thomisustan hiç memnun değilim.hatta berbat fakat 2000yılınca aldığım bianchi aspidimi çok seviyorum.hala kullanıyorum.

@esoser

Daha önce ne kullandın bilmiyorum ama fiyatına göre düşük performanslı bir bianchi kullansaydın bunu yazmazdın.Senin şu anda kullandığın bisiklet Bianchi Türkiye'nin satışa sunduğu bisikletlerin fiyat/performans oranı en yüksek olanı.Şu anda piyasada alınacak tek Bianchi var o da Ultimate.Yeni üye giriyor siteye ve diyor ki: "600Ytl bütçem var ne alayım" bu adam fiyat/performans oranı yüksek olan Sedonalar amoebalar dururken Bianchi önerecek değiliz heralde.

7 seneye yakındır bianchi grizzly var. okadar sert kullanmama ramen çok sağlammış. bide ağırlığı olmasa...

Servis teşkilatı çok geniş ama bu modele parça yok anlaşılır gibi değil.Vites kulağını lastikçi kırmıştı 2 sene oldu lehimli halde vitesler ses yaparak geçmeyerek kullanmak zorunda kaldım.Daha bugün elime geçti ve döktürdüm özür Bianchi.

bendede 2005 biachi dakar üstünde xtr vites seti frenler avid 7 hidrolik disk fren jant setyini hiç sormayın... 6aya kalmaz kodroyu değiştirecem herhalde kadroyu satın almak isteyen olursa mesaj atsın

Geri