Bende de Bianchi Leopard var. 2000 model. beklediğimden sağlam çıktı ve hala kullanıyorum bu bisikleti ve çok da memnunum. geçen sene bi kaç parçasını yeniledim (aynakol, ön ve arka aktarıcı vs.) ve bi bu kadar yıl daha beni götürür!
slm,way be benden baska barracuda kullanan kalmadı sanıyordum,10 senedir kullanıyorum ,bayaa bi parcasını değiştirdim,uzun turlar yapmayı seviyorum bu yaz 3000 km yol yaptım banamısın demedi
ben orion kullandım gerçekten çok yakışıklıydı.. geçen yıl 400 ytl ye satmıştım iyi paraya vermiştim sattığım arkadaşım oriona aşık oldu sonra sedona sd-761 aldım işte yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum...saygılar
slm arkadaşlar bende de bianchi DİAMOND var. ve çok memnunum. ilerde modifiye edip hafifletmeyi düşünüyorum... bisiklet aldığım zaman normalde 500 lira gibi bişeydi. fakat satıcı elden çıksın diye 300'e sattı... iyi ki 500 lirayı vermemişim diyorum şimdi.. o paraya neler alınırdı...
gerçi forumu okuduktan sonra bisikleti atasım geldi . Resmen sövmüşler bisiklete ama olsn yeni aldık kullanıyoruz. Bide bunny hop fln yapabilirsek bunda süper...
max. 10 kere fln bindim ondada bu siteyi fln bilmiyodum. en fazla bugün kullandım bu forumu görmemde süper oldu arka kaldırmaya başladım da ön kaldırma yla bunny hop daha olmadı nse hrksn kndi dşncesi saygı duymak lazım güzelmiş bisiklet bu arada hoşuma gitti km ne derse desin