Scudo Sports

Bianchi Wap'm

enesged

Aktif Üye
Tepki
54
Başlangıç
2019—20
Bisiklet
Mosso
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Bisikletimi 6 Eylül 2008de aldım fakat hiç ilgilenemedim. Forumunuz sayesinde biraz bilgilendim ve bisiklete binmek daha keyifli hale geldi. Bisikletimin hiçbir parçası değişmedi. Orjinal Wap parçaları. Aksesuar olarakta Sigma BC 906 KM saati kullanıyorum. Önerilerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum.

Fotoğraflar cep telefonu ile çekildiği için biraz kötü çıkmış kusura bakmayın.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Bu da nazarlığım oldu herhalde aldığım ilk gün tellerin sürtmesi sonrası oluştu sanırım.

(link)

Scudo
Güzel bisiklet.Kazasız sürüşler...

• Beğen
Tepkiler: enesged
Benimde ilk bisikletim bianchi magnumdur.. Magnumdu demiyorum bakın.. Çükü hala gıcır gıcır durur.. Diğerlerine baktığım gibi onada itinayla bakarım..

Güle güle kullanın..

(link)

• Beğen
tebrikler hayırlı olsun güzel bisikletmiş. Fakat fotolar zaten yeterince kaliteli :D espiri yaptınız sanırım telefonunuzun kamerası gayet kaliteliymiş...

• Beğen
@Tolga Ayla

Magnum güzel bisiklettir iyi baktığınız belli oluyor :) sizde daha uzun süre magnumla pedallarsınız umarım :)

Elciklerimi değiştirmek istiyorum. Renk seçiminde ve marka olarak yardımlarını bekliyorum. Siyah gidonda siyah elcik boğuyor biraz. Ayrıca matara için suluk kafesi takıcağım. Onunda renk seçiminde bana yardımcı olur musunuz? Ben beyaz düşündüm elcik ve suluk tutucuyu ama sizin düşünceleriniz benim için önemli :) Ayrıca başka değişiklik önerilerinizi de bekliyorum :)

İlk zamanlarda benimde almayı düşündüğüm bir bisiklet ,Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle:)

• Beğen
Geri